⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har været hos Storkacan to gange – først til kønsscanning og senere for at få lavet en 3D-figur af min kærestes gravide krop – og begge gange har været en virkelig dejlig oplevelse!... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min oplevelse var desværre ikke helt som forventede. Jeg havde været til en anden klinik med min første for 4 år siden. Udstyrene var helt fremragende. Vi kunne tydeligt se babyen. Damen som scannede... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har fået lavet alle scanninger hos Stork Scan. Tidlig, tryghed, køn og 3D. Josephine er den rareste, roligste og mest tålmodige sonograf. Hun gør lidt ekstra for hendes kunder og hun er bare sind... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg oplevede blødning i uge 10, og blev naturligvis bekymret. Det var en søndag mellem jul og nytår, og Josephine tog mig ind, trods jeg ringede lige før lukketid. Josphine sørgede for tryghed og be... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
A calm and cozy atmosphere that instantly puts you at ease, washing away any stress. Incredibly welcoming and highly professional.
An excellent experience overal :)

Antwoord van Storkscan
Sød og venligt personale.
God til at gennemgå det hele. Virker rent pænt. Var meget tilfreds med vores besøg

Antwoord van Storkscan
Jeg kan på alle måder anbefale en scanning hos skønneste Josephine.
Min kæreste og jeg ha været til en tidlig scanning og en kønsscanning på klinikken. Begge gange blev vi mødt af en enormt venlig og imødekommende Josephine. Hun gav sig virkelig god tid til at fortælle om alt det, vi kunne se på scanningen. Det er vores første barn og første graviditet, så derfor vidste vi meget lidt, og det fangede Josephine med det samme. Vi følte os virkelig godt oplyst, og klinikken er bare så rolig og fin at være på besøg i.
Til kønsscanningen havde vi både mine forældre og mine svigerforældre med også, og det var intet problem. Vi blev alle taget rigtig godt imod, og Josephine tog det bare så pænt, at vi var så mange med.
En kæmpe anbefaling på alle måde herfra :-)

Antwoord van Storkscan
Simpelthen så dygtig og utrolig venlig. Brugte tid på at vise det hele og gennemgå ting med os. Fine billeder og fint udstyr. Også dejligt at få nogle videoer med hjem.

Antwoord van Storkscan
10+ anmeldese fra vores side. Jeg vil anbefale Josephine til alle!

Antwoord van Storkscan
Virkelig god oplevelse og sød jordmoder. Der blev taget god tid til at kigge på alt om babyen selvom vi havde bestilt en kønscanning. Storesøster på 3 år var med og fik en super hyggelig oplevelse ud af det. Vi vil gerne komme igen <3

Vi hadde den fineste og mest behagelige opplevelsen med Josefine <3

Bedste oplevelse
Jeg er blevet scannet før på andre klinikker men aldrig er jeg blevet taget så godt af som jeg var hos Stork Scan.
Josephine tog sig rigtig god tid til at vise og forklarer alt og hele ens tid blev brugt, så vi gik derfra med en virkelig god og behagelig oplevelse

Antwoord van Storkscan
Det var en behagelig oplevelse, hvor man virkelig fik alt forklaret, samt at man følte sig i trygge hænder. Kan klart anbefales, hvis man går rundt og er nervøs for sin første scanning:)

Antwoord van Storkscan
Super fede oplevelse. Så fedt med så sene aften tider . Meget pænt og rent sted . Der blev taget godt imod os , og masser tid til forklaring og spørgsmål . Alt i alt super fint service , vil klart anbefalede det . Skal helt klart tage næste scanning der 🌸

Antwoord van Storkscan
Vi var til kønsscanning og var meget glade for at den gode service vi fik. Det tog noget tid før vi med sikkerhed kunne få af vide hvilken køn vi ventede os, men den tid blev brugt og vi var glade!

Antwoord van Storkscan
Jeg var så heldig at vinde en 3D/4D hos Stork Scan. Og jeg kan kun give de bedste anbefalinger videre til andre!
Det var virkelig en god oplevelse. Josephine var så god og grundig til at forklare alting undervejs. Til trods for at lillemanden i maven ikke helt ville samarbejde, så gjorde Josephine alt hvad hun kunne for at få et godt 3D billede af ham, hvilket lykkedes, og vi gik derfra med en masse fine billeder :)

Antwoord van Storkscan
Josfine is absolutely amazing and wonderful at her job. Highly recommend stork scan

Antwoord van Storkscan
Vi har benyttet Stork Scan tidlig scanning og senere kønsscanning, hvilket har været en fantastisk oplevelse. Vi blev taget med fra start til slut i rolige og rare omgivelser begge gange.
Vi har følt, at der er blevet taget sig god tid og alle vores ønsker undervejs at blive opfyldt.

Antwoord van Storkscan
Besøget hos Stork Scan var en kæmpe fornøjelse, stemningen var rolig og vi fik fantastiske nyheder! Tak til Josephine for at gøre oplevelsen så speciel, nu glæder vi os til at møde vores lille pige. Kæmpe anbefaling herfra!

Antwoord van Storkscan
Vi blev mødt af Josephine som tog imod os med et smil. Under scanningen blev der snakket og det skabte en rolig og glad stemning under hele forløbet.
Vi fik taget nogle helt fantastiske 3D billeder som vi glæder os over hver dag.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og bestemt alle pengene værd! Stork Scan kan varmt anbefales.

Antwoord van Storkscan
Skøn oplevelse. Vi var til kønsscanning hos Josephine, hun var behagelig og grundig og havde givet mig en god vejledning inden jeg kom, så vi kunne øge chancen for at få et resultat med hjem. Jeg kom direkte fra en anden klinik som ikke havde givet instrukser, som formentlig var grunden til vi gik derfra tomhændet, og hvor de var super presset og stresset.
Josephine reddet lige en gender reveal fest, som min mands niece havde arrangeret samme dag for os.
Tusinde tak ❤️ der er ingen tvivl om at dette sted står først på listen næste gang vi skal til scanning!

Antwoord van Storkscan
Vi har besøgt Stork Scan flere gange for at få tryghedsscanninger. Josephine er utrolig dygtig og professionel. Hun formår virkelig at give os ro i maven med sin omsorgsfulde og beroligende tilgang. Hendes ekspertise og venlige væsen gør oplevelsen god hver gang.
Klinikken er også en fornøjelse at være i. Atmosfæren er så behagelig og rar, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren, hvilket gør en stor forskel, især i en tid hvor man kan være nervøs og spændt.
Vi kan varmt anbefale Stork Scan til alle kommende forældre, der ønsker en tryg og positiv oplevelse med tidlige scanninger ❤️

Antwoord van Storkscan
Så søde alle sammen! Hun er meget dygtig, imødekommende og giver sig god tid til både spørgsmål og informere selv om diverse ting 😍

Antwoord van Storkscan
Josephine er enormt sød og tager sig virkelig god tid når man har en tid hos hende. Man kan mærke at hun er glad for sit arbejde