I forbindelse med købet af en ny bil på el har jeg afsøgt hele området af forsikringsselskaber og er nået frem til at Storstrøm er blandt de selskaber der er billigst på markedet. Jeg kan kun anbefale... Toon meer

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde besøg af Lotte i går og har aldrig oplevet bedre, tryggere eller mere kompetent rådgivning før. De forsikringer jeg havde var helt tossede, men der blev ryddet op ! Og til langt bedre pri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Victor må være årets medarbejder, hvis ikke hele Storstrøms! Fantastisk råd, vejledning og udarbejdelse af forsikringstilbud hele vejen igennem. Man følte sig bestemt i gode hænder og følte på i... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Verzekeraar
Over Storstrøm Forsikring g/s
Geschreven door het bedrijf
Hvem er vi?
Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋
Hvorfor skal du vælge os?
Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.
Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.
Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅
Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi elsker anmeldelser!
Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍
En vigtig detalje...
Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶
Overvejer du at blive kunde?
Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.
Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️
>> FÅ ET TILBUD <<Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚
Geschreven door het bedrijf

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring
Vil du gå glip af unikke fordele?

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed
Læs mere på vores hjemmeside!
Grønsundvej 699, 4793, Farø, Denemarken
- 55 55 88 88
- kontakt@storstrom.dk
- storstrom.dk

Har du styr på dine dækninger?
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig og venlig rådgivning

Antwoord van Storstrøm Forsikring g/s
Kun ansvar på 1½år gammel bil efter betaling af en bilforsikring kikser…
En betaling af en bilforsikring kikser pga bankskifte og nu vil de kun tegne ansvar på en 1½ gammel bil. de vil selvf gerne fortsætte forsikringerne på vores 2 huse og vores to andre biler.
Besvarelse: Hej Michael
Det er da på ingen måde ude af jeres hænder at I har en politik om at I altid kun vil gentegne ansvar og jeg syntes det er brugbar information til andre at I er helt ligesom de store og deres kasse forvaltning.
Genbesvarelse:
Hej Michael
Interessant insinuering du kommer med. Du må da meget gerne kontakte mig og fortælle mig hvilke andre aspekter der er jeg ikke har hørt om før.
I mangler i øvrigt fortsat at returnere den sidste del af mine penge for den forsikring I ikke ville fortsætte så I kan vist også det med rod i en betaling..
Mvh
Christian

Antwoord van Storstrøm Forsikring g/s
Meget venlig og let forståelig…
Meget venlig og let forståelig medarbejder, har været kunde før og er det nu igen

Antwoord van Storstrøm Forsikring g/s
God dialog og hurtig løsning på hvordan…
God dialog og hurtig løsning på hvordan skaden skulle dækkes. Hurtig iværksat og meget effektiv koordination. Meget tilfreds med Storstrøm forsikring.

Antwoord van Storstrøm Forsikring g/s
Carsten (taksator) er utrolig venlig og…
Carsten (taksator) er utrolig venlig og samarbejdsvillig.

Antwoord van Storstrøm Forsikring g/s
God behandling hurtig opfølgning på min…
God behandling hurtig opfølgning på min vandskade

Antwoord van Storstrøm Forsikring g/s
Victor fra Storstrøms Forsikring har…
Victor fra Storstrøms Forsikring har været en virkelig god oplevelse at handle med.
Man har hele tiden en fornemmelse af, at han ikke bare prøver at sælge dig noget, men faktisk vil finde den løsning, der passer bedst til dig.
Han er behagelig at tale med, virker ærlig i sin rådgivning og går grundigt til værks, så man får forklaret dækning og muligheder på en måde, der er til at forstå.
Alt i alt føler jeg mig tryg ved de valg, vi har truffet sammen, og kan klart anbefale Victor hos Storstrøms Forsikring.

Antwoord van Storstrøm Forsikring g/s
Vi brugte Storstrøm i mange år.
Vi brugte Storstrøm i mange år.
Altid følte vi os tryg.

De lytter !
Stor imødekommenhed og forståelse. Vi er meget tilfredse

Antwoord van Storstrøm Forsikring g/s
Super behagelig samtale til trods for…
Super behagelig samtale til trods for at de ikke kunne tilbyde mig en forsikring. Rar mand der hjalp mig til nogle andre selskaber som han synes var dygtige til prisen. Kæmpe respekt.

Virkelig god service
Min assurandør er altid til og komme i kontakt med og når jeg kontakter hende svare altid med det samme
Super god service

Flere rådgivere som Lotte tak
God rådgivning og tryg oplevelse
Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse hos Storstrøm Forsikring. Lotte har været en særligt hjælpsom rådgiver, som tog sig tid til at gennemgå mine forsikringer og forklare tingene på en klar og forståelig måde.
Det gjorde det nemt at få overblik og føle sig tryg i sine valg. Lotte var både professionel og imødekommende, og hendes vejledning gjorde hele processen enkel og overskuelig. Jeg kan varmt anbefale både Storstrøm Forsikring og Lotte som rådgiver.

Kim den gode
Kim.
Er tålmodig behagelig og der er
Styr på sagerne.

Fin og hurtig service.
Fin og hurtig service.
Meget effektiv og hurtig løsning af spørgsmål samt afdækning af tvivlsspørgsmål.

Virkelig god kundeservice

Hurtig og kompetent personale
Hurtig og kompetent service og vejledning. Vi er så tilfredse med både behandlingen af udbetalingen af skade på indbo, men også vejledningen I at komme videre i sagen.

Hurtig reaktion
Hurtig reaktion, og god tilbagemelding på Indbo forsikring. Hus forsikring er endnu ikke afsluttet

Antwoord van Storstrøm Forsikring g/s
Lees meer over geverifieerde reviews.