Lees wat reviewers zeggen
God betjening og fantastisk kaffe i meget hyggelige omgivelser. Kommer der jævnligt og bliver aldrig skuffet. OG deres mandel crosainterne er også et hit 😀 Betjeningen er også i top og alt i alt e... Toon meer
Super service! Bestilte Scott Rao kafferistebog som var meget betænksomt og passende pakket ind i en brugt kaffesæk! :-) Har handlet her før, både online og i butikken. Altid en rigtig god oplevelse!
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super god service når man bestiller…
Super god service når man bestiller kaffe og i butikken :)
Friske bønner og fantastisk smag
Hurtig levering, problemfri bestilling, og kaffen smager fremragende. Handler helt sikkert her igen!
Fin kaffe etc
Fin kaffe etc, har handlet der i mange år og mindst købt 200 kg kaffe. Konsekvent når man bestiller fredag så indleveres pakke et sted hvor den ikke afhentes af transportør fredag (el samme dag) og derfor først mandag og man først har den så tirsdag. Hvis man vil online forretningen mere så skulle man fikse det så den omdeles weekend som både GLS og PostNord gør. Tag ProShop man bestiller lørdag inden 22 og har det søndag - true online oplevelse. Så derfor 4 stjerner
God kaffe men meget uvenlig service
God kaffe men meget uvenlig service. De havde måske for mange kunder i dag... Der var i hvert fald ikke plads til et smil, men snarere det modsatte - desværre.
Gode bønner til en fair pris
Gode bønner, gode priser og god service.
Bliver ikke bedre ...
Kan kun sige kæmpe tak til Peter - den bedste kaffe og den bedste service.
Coziest cafe and super sweet service
It's not the first time I have visited and had a really great cup of coffee and certainly not the last! I can highly recommend this cafe which also is a coffee roastery. The staff is super sweet and the garden is very cozy to relax after a tour around the castle.
Hurtig levering er en underdrivelse.
Bestilte espressobønner mandag d. 24/04 klokken 20.26. Pakken stod uden foran min hoveddør klokken 17 dagen efter, da jeg kom hjem.
Bønnerne var ristet om mandagen d. 24/04! Det kan ikke gøres meget bedre.
VILDLEDNING....Skulle købe en…
VILDLEDNING....Skulle købe en kaffekande med filter son en julegave. Spørge i Strandvejsristeriet om de havde sådan en kaffekande, men de havde kun til brug med filter. Da jeg var i tvivl om hvorvidt jeg havde misforstået modtagerens ønske korrekt fortalte jeg ekspedienten, at jeg var så meget i tvivl om deres udgave af kaffekanden var den rigtige.Købte den dog, men viste sig, at det ikke var den slags modtageren var ude efter. Vil derfor returnere kanden i dag. Jeg bliver så oplyst om, at jeg ikke kan få pengene retur, men kun et gavekort. Jeg bliver noget overrasket, for det blev jeg ikke oplyst om da jeg ved købet fortalte om hvor meget jeg var i tvivl. Det er de samme 2 ekspedienter, der var der ved købet. Ekspedient A og B kalder jeg dem her. Ved købet blev jeg betjent af A. I dag, da jeg er utilfreds med at jeg ikke kan få pengene retur, siger ekspedient B så, at "det havde hun i hvert fald sagt til mig, for det var hende der havde ekspederet mig ved købet". Øhhh nej - ekspedient B står og lyver direkte, for det var nemlig A, hvilket hun også i dag gav mig ret i. Ikke nok med at en medarbejder står og fortæller mig, at hun ved at hun har sagt at man ikke kan få pengene retur og at det ikke passer - det var ekspedient A, der solgte mig kaffekanden, hvilket hun også medgiver i dag. Derudover blev jeg ved købet - hvor jeg tilkendegav hvor usikker jeg var på, om det var det rigtige produkt jeg købte - IKKE gjort opmærksom på, at penge ikke gives retur. Jeg føler sig så dårligt og uærligt behandlet - kommer der IKKE igen.
Super kaffe !
Hyggeligt miljø.
Hyggeligt miljø og alletiders te, kaffe og kage.
God service
God service, og et godt udvalg af kaffeprodukter.
Kundeservice og produkt i verdensklasse…
Jeg har i dag lagt endnu en bestilling af kaffe hos Strandvejsristeriet, og det har jeg på ingen måde fortrudt! Jeg afgav min bestilling ca. 15.30 og levering skete allerede samme dag kl. ca. 17.00! Som om det ikke er nok, så er de virkelig gode og hurtige til at svare, når man skriver og efterlyser gode tips til kaffebrygning mv. på deres Instagram-profil! Deres kundeservice er simpelthen verdensklasse, og jeg kan kun anbefale at man prøver dem! Udover deres sublime kundeservice, er deres kaffe altid nyristet og smager eminent! Det fås bare ikke bedre! Kunne jeg give dem 6, 7 eller 10 stjerner, så havde de også fået det! Gør jer selv den tjeneste at besøge dem, hvis I er omkring Kronborg :-). Hilsen en glad kaffeelsker
På Kronborg i dag har jeg købt to…
På Kronborg i dag har jeg købt to kopper cappuccino og to 'håndlavede påskeæg' til i alt 106,kr. I kaffekruset var der det, der svarer til ½kop kaffe, der ikke var bedre end den jeg trækker i automaten på mit job og et påskeæg, der ikke var på højde med dem, man kan købe i et hvilket om helst supermarked. Totalt optrækkeri....
Super service!!
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!! Udover det en atmosfærisk café med et lækkert udvalg af kaffe og søde sager! Helt unikt sted!!!
Et dejligt hjertevarmt sted- lækkert…
Et dejligt hjertevarmt sted- lækkert bagværk og god kaffe, samt ting man kan købe hjem til❤️
Super hyggeligt sted
Super hyggeligt sted, lækker mad, fantastisk kaffe og personalet er meget imødekommende.
Kold kaffe og dårlig Chailatte
Købte en Americano med dobbeltskud og en Chailatte. Kaffen var kold og Chailatten var grynet, kold og uden særlig meget smag. De var rare at lave ny, da vi beklagede os over den, men den nye Chailatte var af nøjeagtig lige så dårlig kvalitet. Har man mulighed for at sætte sig et andet sted, så gør det!
Fantastisk sted med hygge og virkelig god kaffe ❤️
God betjening og fantastisk kaffe i meget hyggelige omgivelser.
Kommer der jævnligt og bliver aldrig skuffet.
OG deres mandel crosainterne er også et hit 😀
Betjeningen er også i top og alt i alt er det et must at besøge stedet hvis man sætter pris på god kvalitet.
Dit is Trustpilot