STRAUSS Reviews 279.126

TrustScore 5 uit 5

4,9

Dit is een duurzaamheidsrecensie van een verhoogde werkschoen 6921/5555 S3. Ooit gekocht omdat ik een comfortabele veiligheidsschoen nodig had omdat ik veel moest stappen op ruwe ondergronden in alle... Toon meer

Recent een korte werkbroek besteld voor mijn zoontje (5) die niets liever doet dan helpen in onze verbouwingen. Dit weekend had hij ineens een boormachine vast die zich in zijn broek vastdraaide! 2 le... Toon meer

Mooie spullen, degelijke kwaliteit, snelle levering en goed verpakt. Het is alleen jammer dat ze GLS gebruiken voor de verzending, waardoor je geen idee hebt wanneer het aankomt. Overigens is GLS wel... Toon meer

Goede webshop Na een paar maanden ging de stiknaat van de gekochte schoenen los Na goed overleg met klantenservice werden meteen een paar nieuwe opgestuurd Kapotte schoenen moesten retour dit w... Toon meer

1. Veiligheids- en werkkledingwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Veiligheidsuitrusting leverancier
  4. Beveiligingsmaterialenwinkel
  5. Uniformwinkel
  6. Werkkledingwinkel

Strauss ist einer der weltweit führenden Hersteller für Berufsbekleidung und Arbeitsschutz. Die Produkte mit Utilitycharakter haben mittlerweile regelrechten Lifestyle- und Kultstatus unter den Fans. Strauss erwirtschaftet den Großteil seines Umsatzes online und gehört damit zu den fünf größten Online-Händlern in Deutschland. Das Unternehmen beschäftigt 1.700 Mitarbeiter und produziert in 27 Ländern weltweit mit Schwerpunkt Südostasien.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

279K reviews

Slechte regeling met bezorgen en heel…

Slechte regeling met bezorgen en heel slechte hulp bij engelbert
Je moet zelf achter je bestelling aan
Na twee weken komen ze met rare smoes dat ze niet in je straat kunnen.
Het is jammer want ze hebben goede spullen. En nog steeds is het een rotzooi je word van de ene naar de andere doorverbonden en uiteindelijk probeerde de laatste persoon mij de zelfde broek te verkopen en deed als of er niets aan de hand was bedankt engelbert

24 oktober 2024

Hallo,
Jammer dat je ontevreden bent over de levering.
We willen graag persoonlijk met je praten over je zorgen en vragen je contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op +49 6050 97 10 12, per e-mail (feedback@strauss.de) of via onze klantenchat.
Met vriendelijke groet uit Biebergemünd,
Andre

De kwaliteit

De kwaliteit, snelle levering en pasvorm.

27 juni 2024

Hey Bert,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn dat wij u hebben kunnen overtuigen met zowel de levering als de kwaliteit en pasvorm.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Strauss-artikelen.

Veel groeten uit Biebergemünd,

28 juni 2024

Hey,
vielen Dank für Ihre tolle Bewertung.
Es freut uns sehr, dass Sie mit Ihrer Bestellung rundum zufrieden sind.
Liebe Grüße und frohes Schaffen,
Gina

Hey Anton,
vielen Dank für deine tolle Bewertung.
Es freut uns sehr, dass du mit deiner Bestellung rundum zufrieden bist.
Liebe Grüße und frohes Schaffen,
Gina

Ganz perfect

Alles perfect!

10 juni 2024

Hallo,

wir sagen Danke für dein super Feedback und freuen uns, dass du so zufrieden mit der Lieferung bist.

Tiptop

Alles tiptop

12 juni 2024

Hey Michele,

Alles perfect 👍

11 juni 2024

Hey Iwona,

vielen Dank für deine 5***** Bewertung. Wir freuen uns sehr darüber.

Viele Grüße aus dem workwearvalley, Nathalie

andi

ja alles gut

30 mei 2024

Hallo Andreas,

Strauss beste

22 mei 2024

Hallo Dragan,
herzlichen Dank für deine top Bewertung.
Es freut uns, dass du so zufrieden mit uns bist.

Alles Perfect

Alles Perfect

13 mei 2024

Hallo Pawel,
herzlichen Dank für deine top Bewertung.
Es freut uns, dass du so zufrieden mit uns bist.

Alles-tip-top!!

6 mei 2024

Hallo Norbert,

vielen lieben Dank für dein tolles Feedback. :-)

Liebe Grüße aus dem workwearvalley, Nathalie

VEEL TE VEEL POST

ondanks vele mailtjes en vele telefoontjes om te stoppen met sturen van reclame blijft Strauss dikke catalogussen sturen die zo bij het afval gaan.
Ik heb er een keer een broek gekocht, maar als ik wist dat ik vervolgens gestalkt zou worden met post zou ik ergens anders besteld hebben.

1 mei 2024

Hallo Maria,
Bedankt voor uw recensie.
Het is natuurlijk vervelend dat je nog steeds brochures ontvangt ondanks je melding dat je geen reclame meer wilt ontvangen.
Nadat we de mailings in het klantenaccount hebben stopgezet, kan het zijn dat er binnen 2-4 weken nog steeds wordt bezorgd, omdat sommige brochures al in productie of verzending zijn en niet meer kunnen worden stopgezet.
Als je bericht meer dan 4 weken geleden is verzonden, neem dan opnieuw contact met ons op zodat we je account kunnen controleren.
Je kunt ons bereiken op 06050971012, via feedback@strauss.de of via onze klantenchat.
Vriendelijke groeten van de workwearvalley,

Alles tiptop!

30 april 2024

Hey Simone,
wir sagen Danke für dein super Feedback und freuen uns, dass du so zufrieden mit uns bist.

👍👍👍👌👌👌

👍👍👍👌👌👌
Alles io

26 april 2024

Hallo Marco,

wir bedanken uns für deine klasse Bewertung.

Schön, dass wir dich rundum überzeugt haben.

Laura

25 april 2024

Hallo,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung.

Es freut uns sehr, dass Sie mit der Lieferung zufrieden sind.

Maik Jennert

23 april 2024

Hallo Maik,

vielen lieben Dank für dein tolles Feedback. :-)

Alles ist perfect

Alles ist perfect