Za każdym razem podczas wymiany towarów są problemy. W paczce zawsze znajduje się gotowydo wypełnienia zwrot oraz wymiana. Mimo postępowania zgodnie z instrukcją i tak trzeba od nowa podawać numery ko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Firma Strauss to przede wszystkim jakość produktów i styl ,bardzo wygodna mocna i ładna odzież w której wykonuje pracę wykończeniowe na budowach zagranicą i jestem zadowolony ,zamówienie przyszło szyb... Toon meer
Od lat używam ubrań opracowanych i produkowanych przez firmę Strauss ! Ubrania są przemyślane, dopracowane i BARDZO wygodne przez co praca staje się przyjemnością. Dogodnością jest również możliwość k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Perfekcja od momentu otwarcia strony, wyboru produktu, dostawy po satysfakcję z użytkowania . Świetna prezentacja produktu w zakresie wizualizacji, doboru rozmiaru i przeznaczenia . Wysoka jakość... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Strauss jest jednym z wiodących na świecie producentów odzieży roboczej i bezpieczeństwa pracy. Produkty o charakterze użytkowym mają teraz prawdziwy lifestyle i status kultu wśród fanów. Strauss generuje większość swojej sprzedaży online, co czyni go jednym z pięciu największych sprzedawców internetowych w Niemczech. Firma zatrudnia 1700 osób i produkuje w 27 krajach na świecie, koncentrując się na Azji Południowo-Wschodniej.
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van STRAUSS
Ubrania strauss stosuje w mojej pracy od ponad 10 lat .
Najlepsze , najbardziej wytrzymałe ubrania na rynku .
I przede wszystkim nie wyglądasz jak robol tylko profi a to ważne przy kontakcie z klijentem .
Gorąco polecam

Antwoord van STRAUSS
Bardzo mocne i wygodne ubrania.
Przy bardzo intensywnych pracach istalatorskich są nie do zdarcia.

Antwoord van STRAUSS
Napisalem zapytanie o mozliwosc nadruku haftem i do dzisiaj nie mam ofpowiedzi.

Antwoord van STRAUSS
Produkt jest bardzo dobrej jakości jednak kontakt z personelem tragiczny. Pomylono adres faktury z adresem dostawy, przez co faktura została wystawiona na złe dane. Pomimo wielokrotnych prób kontaktu odnośnie korekty faktury moja wiadomość została bez odpowiedzi.

Antwoord van STRAUSS
Spodnie są dobrej jakości, długo się trzymają.
Buty są słabsze, kilka par miałem, reklamowałem bo nie wytrzymały okresu gwarancji.
Minusem są ceny odzieży i obuwia. Plusem wygląd zewnętrzny.

Antwoord van STRAUSS
Paczka nie dotarła. Przez 3 tygodnie czekania każdego dnia na przesyłkę, otrzymałem informację, że odmówiłem przyjęcia przesyłki, a nigdy kurier nawet nie dojechał ani nie zadzwonił. Nikt się ze mną nie skontaktował, że przesyłka nie może być dostarczona. Nie dostałem nawet informacji, że paczka wróciła na sklep. Dopiero wczoraj nawiązaliście kontakt, z którego w sumie nic nie wynikało.

Antwoord van STRAUSS
Świetna prezentacja produktu w zakresie wizualizacji, doboru rozmiaru i przeznaczenia . Wysoka jakość,
o której zapomina dziś większość producentów.
Wzorcowa dbałość o wygodę i bezpieczeństwo przy zachowaniu najnowszych trendów w stylistyce . Doskonały serwis przed i po sprzedażowy.

Antwoord van STRAUSS
Czas realizacji chyba 3 tygodnie, poczym kurier napisał wiadomość że prosi o kontakt i już nie odbierał. Tragedia nie polecam

Antwoord van STRAUSS
Ze względu na brak możliwości przeksięgowania pieniędzy wymiana butów na inny rozmiar to jakiś koszmar. Brak możliwości otrzymania FV w formie elektronicznej. Nie każdy pracownik dużej firmy ma dostęp do KSeF.

Antwoord van STRAUSS
Lees meer over geverifieerde reviews.