Jeg returnerede nakke-stretctfit dagen efter min modtagelse, og det er over 1 måned siden nu. Der er intet telefonnummer man kan kontakte hos STRETCHFIT, så jeg skrev en e-mail og anmodede om mine... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Den virker virkelig👏🏻 Jeg har utrolig længe døjet med spændinger i nakken - konstant hovedpiner i forskellige grader og endda migræne, hvor jeg har været nødsaget til at blive i sengen og ikke ha... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Brian Rasmussen left the following 5 star review for the product Nakkestrækker - NeckFlex™️, Order #23766: Ombytning af varer bestil forkert Jeg købte en NeckFlex men skulle have en BackFlex. Ri... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi leverer vores kunder alt de skal bruge for at leve en aktiv livsstil uden skader. Få resultater hurtigere, smartere og lettere. Bare være den bedste version af dig selv.
Contactgegevens
Ostergaade 1, 8000, Aarhus, Denemarken
- kontakt@stretchfit.dk
- stretchfit.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Et godt produkt
Et godt produkt, god service og hurtig levering.

Returret udløbet
Jeg bestilte en såkaldt StretchFit Rygstrækning. Efter 14 dage gik syningerne op. Jeg blevt bedst om af afgive en anmeldelse. Det gjorde jeg og noterede, at jeg ikke var tilfreds, da varen var gået op i syningen, og ville gerne returnere varen, da den heller ikke levede op til reklamen. Det gjorde jeg 2 gange, jeg skrev også til firmaet, men uden respons. Endelig lykkedes det, og jeg kunne anmode om en returlabel. Det gjorde jeg, men fik nu den besked, at fristen var udløbet. Jeg kan ikke anbefale dette firma.
Super god Rygstrækker og hurtig…
Super god Rygstrækker og hurtig levering. Jeg har en skoliose med smerter i ryg/lænd og bruger min rygstrækker 2 gange dagligt 5-10 min. Det har givet en væsentlig forbedring , så jeg nogle dage, har kunnet undgå smertestillende medicin og så kun på nu 10 dage.

God kundeservice
Hurtig levering. Der var gratis retur for den varer jeg ikke fik brug for og pengene blev hurtigt betalt tilbage.
Der blev sendt en separat mail med link til vejledning om hvordan jeg skulle bruge Knæstøtte - KneeFlex.
Knæstøtte - KneeFlex, har fungeret godt og jeg er tilfreds med produktet.

Antwoord van StretchFit™️
Jeg er en meget glad og tilfreds mand
Jeg er en meget glad og tilfreds mand. Førsteklasses bestilling, førsteklasses håndtering af ordre og et fantastisk produkt, der hjælper rigtigt meget. stor fan af jer. Tak

Antwoord van StretchFit™️
Giver et dejligt stræk i nakken
Giver et dejligt stræk i nakken. Man skal dog lige vænne sig til at ligge på den ☺️

Antwoord van StretchFit™️
Hurtig ekspedition, god kommunikation.
Har købt to stretchFits, en til min mand og en til mig. Min mand retter sig fint op, måske også fordi selen minder ham om det. Min kan simpelt hen ikke spændes nok op, desværre. Findes der flere størrelser?

Corpus produktet
Har nu benyttede Corpus on/ off i en måned og den har simpelthen gjort vidunder for min naturlige løft af at rette min ryg. 100% pengene værd

Stor hjælp og fremskridt
Jeg har benyttet Back Flex pro, hvor jeg kan mærke markante forbedringer af mine smerter i lænden. Ved gentagende brug kan jeg mærke at jeg kan ligge mere og mere behageligt og dagen efter er min lænd i bedring.
Var skeptisk i starten, men det fungere.

God effekt af nakkestrækkeren
Jeg har brugt nakkestrækkeren hver dag i tre måneder nu, og sikke et lille vidunder. Min spændingshovedpine er væsentlig reduceret. Jeg ligger ca 8 minutter om dagen, og det har gjort en rigtig stor forskel. Tak!

Kun positiv
Hurtig levering og gode produkter.
Jeg har anvendt neckflex et par uger, og den gør virkelig underværker for mig.
Mine nakkesmerter er virkelig lettet og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge den.
Min mand kan bedst lide at bruge backflex, den er han ret glad for.

Antwoord van StretchFit™️
Jeg er super glad for nakkestrækkeren
Jeg er super glad for nakkestrækkeren. Min nakke gør ikke så ondt længere og jeg er allerede blev dybt afhængig af at strække nakken ud både morgen og aften. Et rigtig godt køb.

Perfekt ...!!!!!!
Kunne ikke finde ud af hvilken størrelse jeg skulle bruge til mit knæbind - fik lynhurtig svar retur med råd - og når man så bare 2 dage senere modtager et knæbind i super god kvalitet og som sidder perfekt : Ja, så kan det ikke blive bedre ...!!!

Effektivt
Har kunne mærke en positiv forandring i nakke-regionen efter cirka 14 dages brug af nakketrækkeren, NeckFlex. Første gang udløste en ret så overvældende forløsning - ikke smertefuld eller ubehagelig. Dette følges op med brugen af Corpus, rygstøtte, som hjælper med at rette ryggen op - særligt når man sidder ned. Jeg bærer den som regel udenpå en T-shirt/ undertrøje, så at remmene ikke gnaver under armene. Alle tiders redskab til en rankere holdning.

Antwoord van StretchFit™️
hurtig levering og godt produkt
hurtig levering og godt produkt. jeg har brugt neckflex de sidste 2 uger, og jeg kan mærke forskellen. tusind tak

Antwoord van StretchFit™️
Man ligger ikke særlig godt på den og…
Man ligger ikke særlig godt på den og den gør ingen mærkbar forskel. Mange penge for en simpel plastikting.

Antwoord van StretchFit™️
Fantastisk produkt også nogle priser…
Fantastisk produkt også nogle priser men kan være med til.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.