Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kjøpte to strikkepakker i januar, jeg har kjøpt mange, men men disse to ankom i januar 2025. Så "raste verden sammen"og nøstene ble glemt - helt til desember. Jeg fant dem sammen med julepynten, o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg manglet garn og trengte hjelp til å finne Dyelot, og kundesenteret svarte veldig raskt på min mail. Og jeg fikk god hjelp slik at jeg finner bedre frem på nettet i ettertid. Deremed fikk jeg be... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode tilbud på kvalitetsgarn, og mulighet for oppskrift til en rimelig penge på ark, eller gratis i pdf ved kjøp av strikkepakker. Flotte og kreative kreasjoner og veldig god kundeservice, som svarer... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Strikkeoppskriften til Edelweiss genser er tvetydig. Står øverst i oppskriften står det at det lønner seg å strikke ermene først mens det lenger ned står at man skal måle ut på bolen hvor mønsteret på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hobbywinkel

Geschreven door het bedrijf

En av Norges største garn nettbutikker. Norges raskeste(?) levering fra vårt Autostore robotlager. Vi leverer varer til store deler av verden.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Et firma som vil ha bortimot full…

Et firma som vil ha bortimot full betaling for en vare som blir returnert? At man lager egne «regler» som setter angrefristloven ut av spill (noe et firma ikke har lov til), tyder på at det bare er fanteri og at alle positive vurderinger er laget av dem selv

22 januari 2026

Antwoord van Strikkemekka

Hei. Så kjedelig at du ikke var fornøyd. Vi har fått den i retur som uavhentet pakke og blir fakturert store fraktbeløp for denne pakken. Hvis det ikke stemmer at den er uavhentet, men returnert så tar du kontakt med oss så fikser vi selvsagt det.
Ønsker deg en fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker kvalitetsgarn og to gode…

Lækker kvalitetsgarn og to gode opskrifter - en på dansk og en på norsk. Bemærk at det er en norsk virksomhed, så det tager lidt tid at sende og modtage varen. Super fin kundeservice.

7 januari 2026

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårligt med gebyr for hurtig behandling

Jeg synes, det er for dårligt, at man skal give gebyr, for at få ordren behandlet hurtigt, jeg dynes, at den burde behandles i den rækkefølge, de kommer ind.
Jeg vil ikke betale gebyret, og derfor vil jeg ikke handle der fremover.

14 januari 2026

Antwoord van Strikkemekka

Så kjedelig at du opplevde det negativt. Det er bare for om det haster veldig å få behandlet pakken så har vi laget et system for å kunne håndtere dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Måtte bestille mer garn med riktig partinr

Deremed fikk jeg bestilt riktig garn og partinummer. I tillegg veldig rask levering.
Helt super kundeservice

14 januari 2026

God service

Bestilte masse Ola raggegarn, alt gikk greit bortsett fra at det manglet fem nøster av den ene fargen. En kjapp mail, enda raskere svar, og nå er ny pakke allerede sendt, er veldig fornøyd!

12 januari 2026

God service

Raskt svar, god og vennlig forklaring og service.

12 januari 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.