Oplevelsen har været en stor skuffelse
Jeg skulle på udveksling i Rotterdam og valgte at bruge Studentmobility til at håndtere leje af cykel og rejsekort, så jeg kunne have styr på det hele, inden jeg ankom. Desværre levede det slet ikke op til mine forventninger, og oplevelsen har været en stor skuffelse.
Det startede allerede med rejsekortet, som vi studerende var blevet lovet kunne afhentes på introdagen. Men en stor del af os endte uden kort, da Studentmobility ikke havde medbragt nok. De lovede at følge op på mail, men efter mange dages venten, hørte jeg stadig intet. Jeg havde allerede betalt for kortet, men de gjorde intet for at løse problemet, og jeg var nødt til at annullere ordren. Deres kundeservice var nærmest ikke-eksisterende.
Cyklen var heldigvis klar på introdagen og fungerede godt i brug, men da jeg skulle opsige lejeaftalen, ignorerede de min mail. Jeg måtte til sidst efterlade cyklen på skolen, hvor en fra Studentmobility burde have hentet den, men der dukkede ingen op. De fortsætter nu med at trække penge fra mit kort, og jeg har stadig ikke fået svar. Jeg fortryder virkelig, at jeg lejede cyklen gennem dem, især når der findes andre udbydere med bedre omdømme.
Alt i alt er jeg dybt skuffet over deres kundeservice og sidder tilbage med en følelse af, at de har scammet mig i forhold til cyklen.