Marvin
Marvin heeft me altijd duidelijke informatie gegeven over de diensten die hij gestuurd heeft ik heb alleen maar goeie ervaringen gehad
StudentTopper is een innovatief platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar eenvoudig vinden voor flexibel werk. Het platform bestaat uit twee gespecialiseerde labels: StudentTopper Hospitality en StudentTopper Logistics. Hiermee spelen wij in op sectoren waar flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid essentieel zijn. Hoe werkt het? StudentTopper fungeert als een brug tussen gemotiveerde freelancers en bedrijven met tijdelijke of flexibele personeelsbehoefte. Freelancers maken eenvoudig een profiel aan waarin zij hun vaardigheden, beschikbaarheid en voorkeuren aangeven. Opdrachtgevers plaatsen klussen en bepalen zelf het uurtarief en de inzetperiode. Op basis hiervan zorgt StudentTopper voor een snelle en passende match. Binnen StudentTopper Hospitality worden freelancers ingezet voor onder andere: Horeca- en cateringwerkzaamheden Events en festivals Hotels, bediening en keukenondersteuning Binnen StudentTopper Logistics gaat het om functies zoals: Magazijn- en logistiek werk Orderpicking en inpakken Verhuizen, ontruimen en transportondersteuning Voor freelancers StudentTopper biedt freelancers de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en waar zij werken. De klussen zijn laagdrempelig, flexibel en sluiten aan bij de beschikbaarheid en voorkeuren van de freelancer. Daarnaast zorgt StudentTopper voor duidelijke afspraken, transparante betaling en één overzichtelijk platform. Voor opdrachtgevers Voor opdrachtgevers biedt StudentTopper een snelle en efficiënte oplossing voor flexibele personeelsinzet. Wij nemen de administratieve rompslomp uit handen en zorgen voor één overzichtelijke factuur. Dankzij de brede pool aan freelancers kunnen bedrijven snel schakelen bij piekdrukte, uitval of tijdelijke projecten. StudentTopper staat voor transparantie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Door vraag en aanbod slim samen te brengen bouwen wij aan een platform waar zowel freelancers als opdrachtgevers duurzaam van profiteren.
Spaceshuttle 8G, 3824ML, Amersfoort, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Studenttopper biedt een breed assortiment aan leuke klussen voor studenten in o.a. hospitality! Een echte aanrader voor studenten die opzoek zijn naar een leuke en flexibele bijbaan.
Werk is duidelijk en je kan makkelijk beginnen verdient ook nog is goed 👍
Via StudentTopper heb ik meerdere diensten kunnen oppakken. Ze dachten goed met mij mee over wat bij mij paste. Uiteindelijk heb ik verschillende diensten in de horeca mogen doen, wat ik erg leuk vond. Daarnaast betalen ze ook snel uit!
Helemaal tevreden met Studenttopper, heb nu al tientallen klussen opgepakt en altijd netjes uitbetaald gekregen binnen de betalingstermijnen.
Zeker aan te raden!
Via StudentTopper ben ik heel snel en gemakkelijk aan banen gekomen. Er is echt werk genoeg en blijf goed contact met ze houden. Het platform dat ze gebruiken werkt ook efficiënt en is vrij gemakkelijk te gebruiken. Ik heb zelf een tussenjaar en voor mij is het ideaal dat ze veel werk voor me hebben.
het is leuk werk je leert er veel van. ze betalen je netjes optijd. Je kan ze altijd bereiken van heel vroeg tot heel laat wat heel fijn is. op de werkvloer heb je leuke collega’s en zeggen ook gewoon wat beter moet op de werkvloer en je kan altijd vertellen wat op de werkvloer beter moet. Sinds kort hebben ze ook een eigen app. Die is super fijn! Het is heel overzichtelijk en je krijgt altijd een reminder als je de volgende dag moet werken.
Zeggen dat zij een nieuwe platform zijn voor zzp opdrachten net als youngones. Maar in de app staan helemaal geen opdrachten en als je een app of mail stuurt dan krijg je geen reactie.
Begonnen aan een stage via stagetopper en met hun hulp direct een passende plek gevonden. Na deze stage afgerond te hebben kon ik hier gelijk terecht voor een bijbaan. Thanks!
via Studenttopper een stage gevonden waar ik heel gemakkelijk met volle enthousiasme heb mogen beginnen als startersfunctie na mijn stage. Studenttopper heeft mij heel erg geholpen door zijn snelle reacties en grote klantvriendelijke. Daarnaast was ik verbaasd door het aantal stageplekken waar ik de keuze uit had. Kortom, erg prettige ervaring! Een bedrijf wat ècht denkt aan de student!