Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget engagerede akademister og super kvalificerede undervisere. En ny og sjov måde at påbegynde sin rejse som studerende. Man lærer den grundlæggende teori alt imens man opkvalificerer sig til drømme... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Studieakademiet hjalp mig ind på mit drømmestudie Jura, KU og det er jeg evigt taknemmelig for. Det har givet mig en kæmpe ro og takket være SA, er jeg kommet et skridt nærmere mine mål og drømme! U... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

StudieAkademiet er en omgang svindel. Jeg var meget tæt på at melde mig til et forløb, men så prisen på ca.18000kr. Dette er ALT FOR DYRT, især når de “oplærer” én information man kan finde på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Les
  2. Onderwijsaanbieder
  3. Onderwijsadviseur
  4. Onderwijsinstelling

Geschreven door het bedrijf

Uddannelser for studieansøgere som vil søge jura, medicin, psykologi eller business-uddannelserne. Hos StudieAkademiet får du øget faglighed og forbedrede chancer for optage gennem kvote 2.

3,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

KØB IKKE

StudieAkademiet er en omgang svindel. Jeg var meget tæt på at melde mig til et forløb, men så prisen på ca.18000kr. Dette er ALT FOR DYRT, især når de “oplærer” én information man kan finde på nettet.
Jeg har været på kvote 2 prøve til både psykologi og medicin (AU, SDU og KU). Disse er “forløb” som StudieAkademiet tilbyder. Under ingen omstændigheder skulle der laves en motiverende ansøgning, eller blive uddannet i at tage UniTest. UniTest og testen man laver på KU er ikke nogle prøver man kan læse på til vha. forløb eller bøger. I begge prøver skal man blot bruge læsefærdigheder og basic matematik evner. Disse ting kan man meget nemt opnå ved at tage kvote 2 test simulationer som hver institution giver dig gratis adgang til. Med disse prøver skal man bare score højt nok til at komme videre. Der ligger ikke mere idet. Dette gælder ALLE uddannelser på KU og SDU.
Når det gælder psyk på AU i kvote 2, kan man ikke tage UniTest. Istedet skal man have “kvalifikationer”. Disse er forskellige under hver uddannelse på AU og AAU. I min situation så var kvalifikationerne blot frivilligt arbejde i sabatår osv. Så man skal ikke lave nogen motiveret ansøgning.
Det eneste man kan bruge StudieAkademiet til, er egentlig hvis man vil ind til Aalborg Uni, da de har vidt forskellige kompetencer til at deltage og dermed “bestå” kvote 2. Dog vil jeg ikke anbefale dette, da du kommer meget LÆNGERE med at tale med en studevejleder eller kvote 2 rådgiver, som rent faktisk arbejder på Aalborg uni, og kan hjælpe dig med din helt egen situation og ønsker.
Hvis du havner i en situation hvor du skal skrive en motiverende ansøgning, så vil jeg stadig ikke anbefale StudieAkademiet. De fleste af dine penge går til undervisning og basalt forklaring af hvad kvote 2 er (man kan finde alt dette på Google). Dette betyder at du kun får meget minimalt hjælp til skrivningen af din ansøgning. Vær opmærksom på at du stadigvæk SELV SKAL skrive den. Hvis du leder efter hjælp til skriftlig ansøgning, så anbefaler jeg at du spare 18000kr og giver et par hundrede kr til en dygtig skribent som sidder og rent faktisk skriver ansøgningen enten med dig eller for dig.
Der er ingen uddannelser der anser et “diplom” fra StudieAkademiet som en kvalifikation. Det siger StudieAkadiet egentlig heller ikke at det er, men de hentyder stærkt på at det bære betydning. Det er et gammelt salgstræk. Du kunne lige så godt få et stykke papir hvor der stod “jeg har brugt 18000 på fup”.
Jeg har ikke noget personligt mod denne virksomhed som sådan, men vil bare gerne dele mine oplevelser med kvote 2 og studie forberedelse. Som sagt, så skal man på dette fleste uddannelse kun tage en almen test, og i sær tilfælder have kvalifikationer. Det andet kan du hurtigt og gratis få fra studierådgivere. Jeg syntes at det er pinligt at en virksomhed skal udnytte desperate unge som ikke fik scoret højt nok i gym. Jeg vil anbefale at du kontakter selve universitetet og studievejlederen på den uddannelse du vil på.
Spild ikke dine penge eller værdifulde tid.

29 juni 2022

Genvalg til Studieakademiet

Jeg kom desværre ikke ind på mit studie, men må på trods af det give stor ros til Studieakademiet for deres arbejde. Jeg endte med kun at være 0,6 point fra optagelse, og jeg er helt sikker på, at det er med deres hjælp, vi er nået så tæt på målstregen - nu skal vi bare krydse den.

Jeg har valgt at gentilknytte mig deres kursus, fordi det er en kæmpe investering i resten af mit liv, og jeg kan kun anbefale alle andre at gøre det samme.

Exceptionelle undervisere, exceptionelt læse- og studiemateriale, som dertil også er let at forstå - alt i alt et virkelig godt sted.

13 oktober 2021

Kære Niklas

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse. Du klarede det sindssygt flot sidste år og var jo snublende tæt på en studieplads. Vi glæder os til at have dig på forløbet endnu engang, og vi er vildt spændte på at se, hvad du kan drive det til!

Carsten Søndergaard

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ny og sjov måde at læse på

Meget engagerede akademister og super kvalificerede undervisere. En ny og sjov måde at påbegynde sin rejse som studerende. Man lærer den grundlæggende teori alt imens man opkvalificerer sig til drømmestudiet.

21 september 2021

Kære Ovidiu

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på det.

Carsten Søndergaard

Tak til StudieAkademiet

Tak til StudieAkademiet for en grundig og alsidig indsigt i en lang række juridiske discipliner. En særlig tak til Christian Katzmann, som både inspirerer, motiverer og samtidig udviser et naturligt lederskab.

12 september 2021

Kære Emilie

Mange tak for den super gode anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at læse om din oplevelse. Jeg vil viderebringe de rosende ord til Christian.
Du ønskes al held og lykke fremover.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er så meget spild af penge

Det er så meget spild af penge! Det er nærmest kun pengene de er interesseret i. De glemmer en fuldstændigt, og man skal nærmest hele tiden ringe dem op.

11 september 2021

Kære Banin Saeed

Jeg er meget ked af, at du skulle have fået det indtryk, at StudieAkademiet kun er interesseret i pengene. Det er naturligvis langt fra virkeligheden.

Vi er sat i verden for at gøre en forskel for unge, som gerne vil videreuddanne sig efter gymnasiet. Uanset om man ved hvilken uddannelse man vil læse, om man er i tvivl om studievejen eller om man ikke fik et adgangsgivende karaktersnit med sig, ønsker vi at være en hjælpende hånd på vej ud i uddannelsessystemet og karrieren.

Der har været kommunikative udfordringer under corona. Det er ingen hemmelighed. Selvom vi har gjort, hvad vi kunne for at administrere en skole med 200 elever uden at mødes fysisk til undervisning, så er der alligvel opstået misforståelser. Det beklager vi!

Vi tager din feedback meget seriøst, og har brugt tiden på at udvikle et intranet, så kommunikationsudfordringer ikke skal blive et problem fremadrettet.

Du ønskes al held og lykke fremover!

Fantastisk oplevelse

Jeg afsluttede gymnasiet med et snit på 5,6, hvilket betød at jeg ikke kunne søge ind på jura-studiet på nogle af landets universiteter, da de kræver mindst 6,0 i snit. Min eneste vej til mit drømmestudie var kvote 2.

Jeg valgte at samle handsken op og tog det store jura forløb på 6 måneder hos Studieakademiet. Ved siden af fik jeg også arbejdet på et advokatkontor og forbedret mine karakter.

I sommers blev jeg optaget på jurastudiet på Aarhus Universitet, hvilket var det hele værd. Et kæmpe tak til Studieakademiet og deres fantastiske undervisere!

Jeg vil klart anbefale Studieakademiet til alle som ønsker at søge Jura i kvote 2.

Jeg kan allerede nu se at jeg har et fagligt forspring ift. de andre elever, da jeg allerede har stiftet bekendtskab med mange af de juridiske fag gennem de 6 måneder samt den juridiske metode.

Qasim

1 september 2021

Kære Qasim

Tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst for at dele din historie. Det er SÅ fantastisk og inspirerende at læse! Du er et klart eksempel på, at karaktersnittet fra gymnasiet ikke behøver definere dine muligheder i fremtiden. Dit hårde arbejde og gå-på-mod har i den grad båret frugt.

Et stort tak for at vi måtte følge dig på vejen mod jurastudiet. Du ønskes al held og lykke med studierne i fremtiden. Det skal nok gå dig rigtig godt!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

IKKE KØB STUDIEAKADEMIET !

StudieAkademiet lover en masse ting og holder ikke tilbage når det kommer til at promoverer deres "gode anmeldelser". Forløbet er latterligt dyrt (ca. 18.000 kr), uden noget garanti for et returbeløb i tilfældet af man ikke kommer ind på studiet. Der bliver lovet kvote-2 træning og en procentvis forøget chance for optagelse... men uden noget belæg for dette.

De ligger en hel masse tid til at skrive en motiveret ansøgning, selvom det er de færreste af uddannelser der kræver dette (og dermed ender man selv med at have ansvaret for at undersøge adgangskravene, selvom StudieAkademiet gentagende gange nævner at de vil guide en gennem optagelsesprocessen).
Til studierne med en optagelsesprøve, giver de blot ansvaret videre til firmaet "Aspiri". Denne henvendelse fik jeg ret sent inde i forløbet og dermed havde jeg kun nogle få uger til at forberede mig til prøven (desuden kan Aspiri-kurset selv købes uden af at være tilmeldt StudieAkademiet).

Dette leder mig videre til StudieAkademiets svage kommunikationsevner med kunderne. Jeg ville ofte prøve at komme i kontakt med dem, men der ville nogle gange gå op til én uge før at de svarede. Når der var en mail som jeg mangler, plejer de at komme med undskyldningen om at den kunne have være havnet i spam (hvilket den aldrig gjorde). Men ved så at kontakte dem igen, ville der gå endnu længere tid før de svarede...

Til slut giver de et diplom for et gennemført kursus, og som de mener vil øge ens chancer til at komme ind på drømmestudiet. MEN INGEN AF UNIVERSITETERNE SER DETTE SOM EN RELEVANT KVALIFIKAITON TIL KVOTE 2 OPTAGELSEN (hverken AaU, AU, SDU eller KU - du kan selv spørge diverse studievejledere fra universiteterne)... Det hele er løgn og falsk promovering!

Mit råd til folk der håber på at komme ind på drømmestudiet via kvote 2, er selv at kontakte diverse studievejledere og kigge på universiteternes hjemmeside. Man ender med selv at have ansvaret, men dette føler man alligevel at have under StudieAkademiet. Forskellen er dog nu, at du spare 18.000 kr.
Mange uddannelser (kvote 2) går op i relevant erfaring(faglært arbejde), uddannelse( på universitetsniveau) og et forøget fag-snit for relevante fag. INTET AF DETTE KAN STUDIEAKADEMIET GIVE DIG!

Så man kan ligeså godt spare sine penge!

22 augustus 2021

Kære Habib Lemar

Vi er virkelig kede af at læse om den oplevelse, du beskriver i din anmeldelse. Hver dag arbejder vi for at hjælpe ambitiøse unge som dig selv godt videre i uddannelsessystemet og karrieren, men desværre lykkes det ikke altid.

Det skal understreges at StudieAkademiet ikke er en automatisk adgangsbillet til universitetet og de videregående uddannelser. Det er vi altid meget åbne omkring. StudieAkademiet er til for at træne, forberede og opkvalificere vores elever til universitetet, så de forhåbentlig kan tilegne sig en plads via kvote 2, såfremt man ikke har gennemsnittet til kvote 1. De kompetencer vores elever får på forløbet skal gøre dem i stand til selv at tilegne sig en studieplads. Vi kan ikke garantere noget. Derfor kan vi heller ikke betale forløbet retur, hvis det ikke lykkes at blive optaget. Vi sælger nemlig ikke(!) studiepladser, og forløbet man har været igennem er det samme, uanset om man bliver optaget eller ej.

Den procentvist øgede chance for optag er baseret på antallet af vores elever, der ender med at komme ind. Når vi fortæller at dine chancer øges markant, er det fordi omkring halvdelen af vores tidligere kvote 2-elever ender med at kæmpe sig til en plads på et af de enormt konkurrenceprægede studier. Det er markant højere end landsgennemsnittet, men man skal huske, at selvom halvdelen bliver optaget, er der stadig en halvdel, som ikke gør. Det er mange, men ikke(!) alle vores elever, som bliver optaget. Desværre!

I forhold til de kommunikationsproblemer du beskriver, er det ganske korrekt, at der har været udfordringer, når det ikke var tilladt at mødes fysisk under corona-nedlukningen. Vi har taget det meget alvorligt, og derfor har vi udviklet vores eget intranet, så kommunikationen ikke bliver et problem fremadrettet. Desuden bliver forløbet igen med mulighed for fysisk fremmøde, hvilket meget gerne skulle gøre det mere gnidningsfrit.

Diplomet for StudieAkademiet er ikke i sig selv nok til en studieplads. Det har vi ej heller påstået. Diplomet viser, hvad du har været igennem, og hvad du gerne skulle have lært. Det vigtige (og det der resulterer i en studieplads) er det, som du har lært ved at dukke op til undervisningerne, selvstudere og lægge en flittig indsats både i fællestimerne og på egen tid. Det er denne læring, som beviset afspejler. Diplomet er altså til for dokumentation, af det du har været igennem. Ikke som en adgangsbillet.

Jeg håber meget, du har fundet et godt alternativ, indtil du igen kan søge ind på drømmestudiet. Her fra ønskes du al held og lykke!

Super fedt koncept

Super fedt koncept, med en masse dygtige undervisere og en fremragende mentor i Christian Katzmann

9 augustus 2021

Kære Markus,

Hvor er vi glade for at høre dine tanker om StudieAkademiet! Det er godt at høre at både undervisningen og den resterende forberedelse var noget for dig.

Held og lykke med dine studier i fremtiden.

Viktor fra StudieAkademiet

Bedste beslutning

Jeg kan give mine bedste anbefalinger til studieakademiet, der hjalp mig med at komme ind på min drømmeuddannelse, jura. Da jeg blev færdig med gymnasiet, var mit snit ikke tilstrækkeligt til at komme ind gennem kvote 1 på KU. Dog valgte jeg en anden vej, som jeg ikke fortryder: Jeg valgte at søge ind på studieakademiet. Dels gav det mig den fornødne sikkerhed i mit valg af uddanelse, dels gav det mig en kæmpe viden og værktøjskasse, som jeg senere - både under studiet og generelt - har kunne benytte mig af. Dertil kommer, at alle undervisere tilknyttet forløbet er ekstremt dygtige og motiverende. Til de af jer, der overvejer at søge ind på akademiet, hvad enten det er for at søge kvote 2, blive endnu mere studieklar eller få afklaring i relation til studievalg, kan jeg kun anbefale at gøre det. I får jer en masse nye bekendtskaber, et større netværk og ikke mindst en bred viden inden for en selvvalgt uddanelse.

9 augustus 2021

Kære Ahmad,

Tillykke med din plads på drømmestudie! Din historie er meget inspirerende og beviser bare at du har fortjent en plads på jura ved KU. Det er godt at høre at du er blevet endnu mere sikker på dit studievalg gennem forløbet så du er helt klar til studiestart.

Vi sætter stor pris på de rosende ord om både forløbet og vores undervisere. Du ønskes held og lykke med dit jurastudiet fremadrettet!

Viktor fra Studieakademiet

Utrolig lærerigt forløb

Studieakademiet har virkelig dygtige undervisere, som er gode til at skabe struktur og samtidig gøre undervisningen spændende. Som elev bliver man aldrig overset, hverken i timerne eller udenfor undervisningen. Har man spørgsmål til pensum, studiet eller ansøgningen er de meget hjælpsomme.
Kan klart anbefales!

8 augustus 2021

Kære Mikkel,

Du skal have mange tak for de fine ord! Hvor er det bare godt at høre, at du har fået så meget ud af dit forløb og den spændende undervisning. Vi er super glade for at høre de meget fine ord om vores undervisere og undervisningen på vores forløb.

Du går en fed studietid i møde og jeg håber du kan bruge det du har lært i fremtiden. Vi ønsker dig alt det bedste herfra!

Viktor fra StudieAkademiet

Jeg kom ind!

Jeg kan klart anbefale Studieakademiet. Virkelig hjælpsomme vejledere og grundig forklaring til undervisning og webinarer. Især samarbejdet med Aspiri var en stor hjælp til de optagelsesprøver man skal igennem, som kvote 2 ansøger. Det har resulteret i, at jeg er kommet ind på medicinstudiet i første forsøg med et gennemsnit under 8!

4 augustus 2021

Kære Julie

Hvor er det dejligt at høre! Kæmpe stort tillykke med studiepladsen. Det har været en fornøjelse at have dig på holdet. Din historie viser, hvor langt man kan nå med dedikation og hårdt arbejde. Virkelig flot klaret!

Du ønskes al held og lykke med studierne fremadrettet. Vi glæder os til at følge dig.

Stor anbefaling

Jeg tog Studieakademiets business kursus i efteråret da jeg som mange andre der havde sabbatår, måtte finde på nye planer. Jeg fandt så Studieakademiet og tilmeldte mig i håb om at få et indtryk, af de fag jeg kunne forvente at måde på studie.

Jeg fik også en masse kvote to hjælp som var en klar fordel, da optagelses systemet kan være meget forvirrende.
Jeg blev klogere på hvilket studie, der var det rette for mig og gik derfor benhårdt efter det.

Jeg er i dag kommet ind på mit drømme studie og er så tilfreds og glad for det kursus jeg havde hos Studieakademiet. Jeg havde en fantastisk underviser Carsten, som virkelig har motiveret mig og hjulpet mig godt på vej. Kæmpe anbefaling herfra.

3 augustus 2021

Kære Sofie

Tuuusind tak for de rosende ord, og kæmpe stort tillykke med pladsen på drømmestudiet! Fantastisk at dit engagement og din flittighed har resulteret i studiepladsen. Det er virkelig sejt gået!

Jeg er SÅ glad for at høre, du har fået så meget ud af undervisningen og akademiforløbet helt generelt. Håber du tager læringen og din indstilling med dig på studiet og får en god start.

Al held og lykke med det hele. Vi glæder os til at se, hvor dine evner tager dig hen!

5 stjerner herfra

Jeg kom ind på mit drømmestudie ved vejledning og hjælp fra underviserne på kurset. Det kan kun anbefales.

29 juli 2021

Kære Maria

Fantastisk at høre, du er optaget på drømmestudiet! Stort tillykke til dig, det er simpelthen så stærkt gået. Du kommer til at elske det!

Tusind tak for de flotte ord - det er dejligt at høre, du har haft en god og lærerig tid hos StudieAkademiet. Du ønskes al held og lykke i fremtiden!

Fik tilbudt studiepladsen 🥳

Jeg er mere end tilfreds med det forløb jeg har været igennem hos StudieAkademiet. Fagene, læsningen, atmosfæren og kommunikationen mellem undervisere og os elever har været så rart og læringsgivende. Der er selvfølgelig noget som har været hårdt, men det handler i bund og grund om, at tage sig sammen, researche og fokusere på de/det mål, man har sat sig for.

Før StudieAkademiets forløb har jeg ikke været på skolebænken i et par år, men forløbet hos dem har helt klart forberedt mig socialt - og gjort mig mentalt klar på, at starte på den uddannelse til september, jeg havde håbet på - og som jeg er kommet ind på.

Tusind tak til især Christian, for den gode tid og hjælpen til kvote 2-træningen, skrivningen af motiveret ansøgning og den generelle forberedelse til optagelsesprøverne!

28 juli 2021

Kære Stella

Din historie er virkelig inspirerende. Du har i den grad rykket dig, vokset med opgaven og kæmpet dig vej ind på din videregående uddannelse! Det er simpelthen SÅ sejt gået!

Vi har været glade for at have dig på juralinjen. Dit engagement har været ukueligt, og du er altid gået til opgaverne med seriøsitet og nysgerrighed.

Det er rigtig dejligt at læse, at du har fået så meget med fra dit forløb på StudieAkademiet. Jeg skulle hilse fra Christian og takke for de rosende ord, samt sige at det har været en fornøjelse at vejlede dig.

Vi glæder os til at høre om din oplevelse på uddannelsen, og til at se dig til vores alumne-events i fremtiden.

Fusk og fup

Jeg tog kurset i medicin hos studieakademiet, og jeg fortryder det bundærligt. At man betaler så mange penge for at blive lovet guld og grønne skove, og man får ikke andet en dårlig kommunikation og dårlig planlægning, samt absolut ingen optagelse på drømmestudiet.
Der var ikke andet end problemer under kurset, da corona jo ramte og det derfor åbenbart var utroligt svært for studieakademiet at finde en løsning. Aflyste timer, ingen undervisere, tekniske udfordringer og forfærdelig kommunikation fra dem. Absolut ingen styr på kurset var der i vores tilfælde.
Vi endte med at klage og få en lille sum tilbage, hvilket af min opfatning slet ikke rækker, da mange af os næsten ingenting har fået ud af kurset og ingen af os på holdet er kommet ind.
Endda til personlig vejledning, blev jeg vejledet i at skrive en motiveret ansøgning til medicinansøgning på Aalborg universitet. En ansøgning som jeg lagde Flere timer og sjæl i, for så at finde ud af, at universiteterne ikke kigger på en motiveret ansøgning på medicinstudiet.
Deres svar?
“Det er jeres ansvar, at have styr på adgangskrav og hvilke bilag i skal have med”
Vi er kommet til studieakademiet for VEJLEDNING i kvote 2, da systemet er super forvirrende når man søger mange steder.
Absolut ingen hjælp og hente, og De har efterfølgende aldrig svaret tilbage på den klage nr 2 jeg sendte.
Kan absolut ikke anbefale studieakademiet, spild af tid, og giver ikke bedre chancer.

28 juli 2021

Kære Trine Pedersen

Jeg er virkelig ked af at læse om din oplevelse, og at du ikke endte med en plads på drømmestudiet. Desværre kan man ikke altid vide sig sikker på en studieplads på trods af det arbejde, man lægger i det. At kommunikationen har været mangelfuld under dele af forløbet er dybt beklageligt. Vi arbejder konstant på at forbedre os og forløbet, og derfor tager vi din feedback meget seriøst. Af den grund har vi brugt lang tid og mange ressourcer på at udvikle et intranet for StudieAkademiet, hvor al kommunikation i fremtiden vil forekomme. På den måde undgår vi e-mails, der ryger i spam og andre besværligheder i kommunikationen.

Jeg vil gerne redegøre for hændelsesforløbet, så du får en forklaring på, hvad der skete med dit hold, da du følte kommunikationen svigtede.

Efter opstarten af medicin-holdet i Aarhus mistede vi desværre en vigtig underviser. Det betød, at vi ikke kunne afholde undervisningen med samme faglighed og indhold, som vi ønskede. Derfor valgte vi at aflyse den kommende undervisning, mens vi arbejdede på højtryk for at rekruttere og træne en ny underviser.
Desværre viste det sig at tage længere tid end forventet at finde den rette underviser til visse af medicin-fagene. Det resulterede i, at vi måtte aflyse flere på hinanden følgende undervisningsgange med begrundelsen om mangel på underviser. Jeg forstår udmærket frustrationen ved flere uger i træk, at få udskudt undervisningen. I bagklogskabens lys skulle vi have været mere gennemsigtige omkring den uheldige situation, vi stod i, og dermed have udskudt 4 ugers undervisning på én og samme gang til et senere tidspunkt. Det ville have skabt mere transparens og mulighed for bedre at forberede sig og planlægge løbende. Det beklager vi virkelig meget. Som om det ikke var nok, blev situationen yderligere forværret i december, da vi havde fået styr på situationen igen, idet corona-restriktionerne forhindrede os i at afholde undervisning med fysisk fremmøde.

Fordi situationen omkring mangel på medicinunderviser i Aarhus ikke blev håndteret efter vores høje ambitioner om altid at give en god oplevelse, gjorde vi, hvad vi kunne, for at rette op på tingene. Af den grund fik du og hele dit hold refunderet 25% af deltagergebyret samt tilbud om, at læse de udskudte fag sammen med forårsholdet et par måneder senere. Tanken hermed var at kompensere økonomisk for vores håndtering, men samtidig sikre, at du og dine med-akademister ikke skulle misse noget af forløbet overhovedet. Jeg er ked af, hvis du føler vores arbejde for at løse sagen ikke har været godt nok, og at erstatningen ikke efterlever dine forventninger.

Ovenstående skal ikke ses som en dårlig undskyldning, men blot som en forklaring af hændelsesforløbet, som jeg også gav dig telefonisk.

Vi ønsker dig al held og lykke på din fremtidige færd, og håber du hurtigt finder et alternativ til medicinstudiet. Vi håber virkelig du får en plads på medicinstudiet til næste år.

Virkelig ikke det værd

Fast engangsbeløb betalt til et firma, som lover guld og grønne skove. Der er blevet lovet skræddersyet kvote-2 træning, samt øget procentvis chance for at komme ind. Her er virkelig ikke sparet på motivationstalerne. Når man som kvote-2 ansøger er villig til at betale et så højt beløb, har man styr på sin motivation.

Jeg fik én personlig samtale, men det havde ingen relevans for min kvote 2 ansøgning. De lover at sætte en ind i, hvorledes kvote-2 systemet hænger sammen, men de ender med at røvrende en og lægger alt ansvar på ens egne skulder. Jeg er udmærket klar over, at mit drømmestudie ikke beder om en motiveret ansøgning. Til min samtale, blev min gamle ansøgning rettet – hvilket jeg ikke bedte om… Fik en samtale mere på under 5 min. med en medarbejder, som ikke anede, hvad han skulle lave. Forberedelserne til kvote 2 prøven (lagt ind som modul på deres platform), som afholdes på Københavns Universitet (KU), er taget direkte fra KU’s egen hjemmeside.

Der er ringe kommunikation under det meste af forløbet. Jeg har været i kontakt med dem telefonisk og fortalt, hvilke mails jeg mangler svar på. Jeg har ringet flere gange uden held (til firmaet og ejerens privattelefon) – opkald ryger ikke i spam, så kom med en bedre undskyldning.

Firmaet fokuserer mere på deres reklamering og gode anmeldelser end på deres allerede eksisterende kunder. Derfor overrasker det mig ikke, at der er så mange positive anmeldelser herinde. I stedet for at svare på størstedelen af mine opkald og mails, modtager jeg en mail, hvor de spørger om ikke jeg kan anbefale Studie akademiet til mine venner til og få penge for det.

Jeg fik ikke min en skræddersyet kvote-2 forberedelse eller den hjælp jeg havde brug for.
Afslutningsvis gives der diplomer for gennemført kursus, som du ikke vil kunne bruge til noget. Ingen af universiteterne (KU, AU, AAU og SDU) anser det her som et uddannelsesforløb, og det gør mange fagforeninger heller ikke. Jeg er selv universitetsstuderende, og undervisningen her ligger på gymnasie niveau.
Jeg har aldrig brugt dummere penge.

1 juli 2021

Kære Ebru Uslu Kücükköse

Vi er virkelig kede af, at du er en af dem, der ikke blev optaget på drømmeuddannelsen i år. Konkurrencen er jo desværre hård, og derfor var det ikke alle der kunne juble d. 28. Juli. Heller ikke blandt Studieakademisterne. Det er vigtigt at huske på, at selvom man arbejder hårdt for en studieplads gennem sit sabbatår, kan man aldrig vide sig sikker. Selvom omkring halvdelen af vores akademister bliver optaget, er der også en halvdel, som ikke gør. Vi forsøger altid at gøre opmærksom på, at der er en risiko for afslag. Vi beklager meget, hvis du ikke føler chancen for afslag var tydeliggjort nok for dig gennem forløbet.

Vi bestræber os altid på at øge kvaliteten af vores service. Derfor tager vi din feedback på vores kommunikation meget seriøst – og vi beklager dybt, at du har haft en dårlig oplevelse på den front. Derfor har vi brugt lang tid og mange ressourcer på at udvikle et intranet for StudieAkademiet, hvor al kommunikation i fremtiden vil forekomme. På den måde undgår vi e-mails, der ryger i spam og andre besværligheder i kommunikationen.

Angående din kvote 2-samtale: Da du ikke søgte ind på et studie, der efterspørger motiveret ansøgning, gjorde vi dig opmærksom på dette. Vi beklager, at du ikke føler denne vejledning har været brugbar. Såfremt du skulle have benyttet hjælp til en motiveret ansøgning, et skriftligt interview eller lignende, ville vi naturligvis have lagt fokus på dette. Derfor har vi også tilbudt dig fuld vejledning til ansøgningsprocessen til næste år, hvis du søger ind på et studie, hvor du kan bruge det. Vi håber du vil genoverveje dit afslag af dette tilbud.

Vi er kede af at læse, du mener vores undervisningsmateriale skulle være taget direkte fra KU's hjemmeside. Dette er bestemt ikke tilfældet, så det undrer mig hvor du ser sammenhængene.

Vi vil gerne understrege, at du har fået tilbudt samme undervisning, vejledning og muligheder som de andre Studieakademister. I syvende og sidste ende er det op til en selv, hvad man vælger at benytte, og hvordan man vælger at bruge den viden og de værktøjer, man får med fra uddannelsesforløbet.

Vi håber meget, du alligevel vil genoverveje at deltage i vores alumne-netværk, så vi får muligheden for at tilbyde dig den sparring og events i fremtiden, som resten af akademisterne får.

Uanset hvad ønskes du al held og lykke og det bedste fremover!

Sindssyg fedt kursus

Sindssyg fedt kursus, kunne ikke have givet mig en bedre forberedelse til kvote 2

30 april 2021

Kære Marcus

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at vores akademister får et stort udbytte af deres tid hos StudieAkademiet.

Al held og lykke i fremtiden

StudieAkademiet kan anbefales.

Fantastisk undervisning hos StudieAkademiet, der helt klar forbereder de studerende til at søge ind hos de diverse universiteter. Jeg læste selv jura kurset hos StudieAkademiet, og jeg var helt klart tilfreds med forløbet.

8 april 2021

Kære Sam

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god tid hos StudieAkademiet, og at du har fået et stort udbytte med herfra.

Du ønskes al held og lykke i fremtiden!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super glad for at arbejde hos...

Super glad for at arbejde hos StudieAkademiet. Rigtig godt miljø at arbejde i og alle bliver respekteret og behandlet godt.

2 februari 2021

Kære Tarkan

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, du er glad for at være hos os :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun klart anbefale StudieAkademiet!

Mit forløb hos StudieAkademiet har været uundværligt, og er grunden til at jeg skal læse Jura på KU!
Forløbet er ekstremt lærerigt, og du bliver hjulpet hele vejen gennem ansøgningsprocessen.
Kan kun klart anbefale StudieAkademiet!

11 augustus 2020

Kære Julie

Wauw - hvor er det fedt at din stålfaste indsats har resulteret i en plads på drømmestudiet. Jeg er virkelig glad for at vi har kunnet give dig den støtte og det rygstød, der skulle til for at det lykkedes.

Jeg håber du er blevet glad for studiet, og ser frem til at følge med på sidelinjen i fremtiden.

God vind
Christian fra StudieAkademiet

Lees meer over geverifieerde reviews.