Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rigtig fine ting og god leveringstid. Dog var den chakra uro jeg havde købt gået i stykker. En af stenene hang ikke fast til uroen. Kunne laves men ikke meningen når man køber et produkt at det er i s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var lidt skeptisk grundet blandede anmeldelser. Jeg bestilte shampoo og balsam barer - de blev sendt samme dag og jeg modtog produktet et par dage senere. Ingen klager herfra - super fint.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en rigtig fin sæbeskål-holder til shampoobarer fra Kitsch. Sugekoppen kan (forventeligt) ikke holde skålen selv, men med en gang dobbeltklæbende stærk "tape" sidder den helt perfekt og virker... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan absolut ikke anbefale denne shop. Man får ikke besked hvis en vare er udsolgt. Men de tager betaling for varen alligevel. De hæver pengene ved bestilling. Kundeservice er nærmest ikke-eksi... Toon meer

3,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rigtig fine ting og god leveringstid

Rigtig fine ting og god leveringstid. Dog var den chakra uro jeg havde købt gået i stykker. En af stenene hang ikke fast til uroen. Kunne laves men ikke meningen når man køber et produkt at det er i stykker.

11 april 2026

Super!

23 januari 2026

Ikke-eksisterende kundeservice!!

Jeg lagde en bestilling hos dem d4 Januar. Pakken kunne så hentes i en pakkeshop d7 Januar, men fik først hentet pakken d12 Januar pga sygdom. Finder så ud af at der mangler en vare.
Skriver derefter til dem via email, INGEN RESPONSE. Prøver også at ringe til dem, INGEN RESPONSE, skriver også sms til dem, INGEN RESPONSE!
Så nu sidder jeg her og mangler en vare, som er betalt for, men som jeg ikke har fået og kundeservice er ikke-eksisterende, så det er penge ud af vinduet!!

12 januari 2026

Rigtig fine…

Rigtig fine tilbud, dejligt udvalg af bæredygtige produkter og miljøvenlig forsendelsesindpakning.

Dejligt ikke at skulle igennem en masse plastik!

Jeg er meget tilfreds. Ser frem til at prøve flere shampoobarer købt hos jer i fremtiden.

Og jeg nyder mine aftener med de dejlige duft-voks blokke, der varmer og spreder hygge her i de mørke, kolde måneder over levende lys.

Købt sent d.2/12, afsendt d.4/12 og modtaget d.6/12.
Så hvis man er så utålmodig at man forventer dag-til-dag levering, så hiv lige håndbremsen, træk lidt luft.

De lægger omtanke i det de sælger og gør, og de er ikke en kæmpe overforbrugsvirksomhed med lagerrobotter i hobe vis.

Det skal nok komme. Vær tålmodig og glæd jer. Nogle gange tror jeg folk glemmer hvor godt de har det og forventer at hele verden smider alt de har i hænderne for at være på, svare dem med det samme og at man kan alt hele tiden. Ro på.

Jeg er i hvert fald personligt meget tilfreds. Og har slet ikke de oplever nogle andre har her.

Så tak for god service, en rigtig god handel, omtanke og rigtig skønne produkter.

6 december 2025

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse. Varerne var pakket ind i kasser så de ikke blev beskadiget under transporten. Jeg modtog det jeg havde bestilt hurtigt.

28 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan absolut ikke anbefale denne shop

Kan absolut ikke anbefale denne shop.
De hæver pengene ved bestilling.
Kundeservice er nærmest ikke-eksisterende og yderst elendig når det endelig er kontakt (efter dårlige ratings på Facebook)
Svarer ikke på mails eller opkald.
Handler aldrig der mere og fraråder mine venner på fb at købe der, når jeg ser de liker firmaet.

20 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte Kitsch shampoo og Conditioner. Fik mail med opdatering af min ordre. 2 Dage efter modtog jeg min pakke, og den var forsvarligt pakket ind👍

16 augustus 2025

Købe ikke.

OBS! De er ikke e-mærket.
Læs her hvad det betyder emaerket.dk

Efter 3 måneder har jeg stadig ikke fået svar eller refunderet pengene.

27 april 2025

Bestilte for 500 kr – fik forkert vare og elendig service

Jeg bestilte varer for 500 kroner den 2. juni og modtog dem først den 12. juni – altså 10 dages leveringstid. Da jeg endelig modtog pakken, var det desværre den forkerte vare.

Nu forsøger jeg at returnere varen, men personen bag butikken gør processen så besværlig som muligt. Det virker hverken professionelt eller lovligt, sådan som det bliver håndteret.

Når ja… man kan heller ikke ringe til dem, og de svarer på mails ekstremt langsomt.

Service og pris hænger slet ikke sammen. Jeg kan på ingen måde anbefale denne butik og handler ikke her igen.

2 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice. Køb ikke!

Lavede en bestilling, men 1 ud af 5 produkter var forkert. De havde sendt en anden vare til en lavere pris end den jeg havde bestilt. Ingen forklaring eller refusion af prisforskellen. Har gjort utallige forsøg på at komme i kontakt med dem på både mail og tlf, men uden resultat.
Anbefaler dem ikke!

27 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forkert produkt, umuligt at få kontakt til kundeservive

Jeg betilte et fransk hårspænde og modtog faktura på dette pr. email. Da pakken kom, indeholdt den en pakke plastre til løft af øjenlåg.
Jeg har forgæves forsøgt at klage over fejlen i flere emails, en telefonbesked og sågar en Facebookmeddelelse (som straks blev slettet).
Er det sært, hvis jeg føler snydt?
Bodil Matzau

26 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende modtagelse af varer og ingen kommunikation

Bestilte i starten af maj, fik en ordrebekræftelse den 11. maj 2025, pengene blev trukket den 22. maj 2025, men pakken er endnu ikke sendt afsted. Der bliver hverken svaret på telefonopkald eller e-mails og jeg begynder at tvivle på, at jeg nogensinde får min pakke. Jeg håber, at jeg tager fejl, men på nuværende tidspunkt vil jeg fraråde alle, at bestille noget fra webshoppen.

2 juni 2025

Jeg har bestilt 2 gange fra studiobuus

Jeg har bestilt 2 gange fra studiobuus

Første gang var omkring december 2024, der havde jeg en fin oplevelse, jeg havde forventet at omkring jul ville der nok være lidt med leveringstid, men husker det kom ret hurtigt og jeg fik de varer jeg skulle have.

Jeg har så igen bestilt fra deres hjemmeside, denne gang gik der laang tid før jeg fik en besked om at min ordre var sendt afsted, jeg prøvede endda at kontakte over telefon, men fik ingen svar tilbage og efter jeg havde kontaket dem fik jeg besked næste dag at det var afsendt.

Jeg modtager så min ordre og opdager at jeg mangler en ting..jeg har ingen besked fået om at det ikke var på lager eller andet, så jeg kontakter først via mail at jeg mangler den ene ting og jeg gerne vil have den tilsendt eller pengene retur.. jeg skrev mailen om aften og da jeg ikke havde fået svar næste dag i løbet af formiddagen så ringede jeg, den gik på optaget så jeg skrev jeg en besked. Lige bagefter modtager jeg så penge fra studiobuus, hvilket er fint, men synes det er lidt underligt jeg ingen forklaring får..

Jeg er virkelig ærgelig over den dårlige kundeservice, det virker til at være en enemands virksomhed som måske ikke har så meget overskud?

Jeg kan virkelig godt lide deres produkter fra kitsch og vil gerne købe derfra igen, den ene ikke så gode oplevelse skal ikke holde mig tilbage fra at købe derfra igen, men hvis det samme sker igen så overvejer jeg stærkt at finde kitsch produkter et andet sted. super ærgeligt

14 mei 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.