echt heel handig maar moet weer zo commercieel zijn, best prijzig voor niet professioneel materiaal . en dan zie ik hier ook nog een scala aan overduidelijk fake reviews. alle 5 sterren komen niet uit... Toon meer
Mijn abonnement was per ongeluk verlengd zonder dat ik het doorhad. Had het eigenlijk al opgegeven, want natuurlijk mijn eigen fout, maar toch voor de zekerheid contact opgenomen met de klantenservi... Toon meer
Veel samenvattingen die de tijd die je spendeert aan het lezen van een lesboek en een samenvatting maken enorm verkort. Het helpt echt om mijn studie te versnellen. Daarbij hebben de stukken vaak meer... Toon meer
Geweldige site. Veel artikelen zijn nuttig. Wel is premium gewenst, want anders zie je niet alles. Ik raad dat aan, kosten vallen mee op jaarbasis. Scheelt veel tijd om zelf samenvattingen te maken. Z... Toon meer
On Studocu you find all the study guides, summaries, practice materials and lecture notes you need to pass your exams with better grades.
Keizersgracht 424, 1016GC, Amsterdam, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
overzichtelijke website die van pas kan komen bij je studie!
Ik ben zeer blij dat ik studocu ben tegengekomen. Ik gebruik het al 4 jaar. Het helpt me enormmmm!!!!!
zeker een aanrader

Antwoord van Studocu
Ik ben weer aan en studie begonnen naar 25 jaar geen school gehad.Studeersnel helpt mij erg goed bij het vinden van opdracht om zelf thuis te leren.Echt super bedankt daar voor.
gr Ronald
sluit extreem goed aan op de stof die we moeten leren
Oplichters! Schrijven geld van je rekening zonder toestemming.

Antwoord van Studocu
Zelf heb ik nog maar een paar dagen ervaring met studeersnel, maar nadat ik een account had aangemaakt twijfelde ik eerst of het het wel waard was. En dat was het zeker! Je kan makkelijk documenten met samenvattingen of begrippen vinden over bepaalde onderwerpen waarmee je moeite hebt. Als nadeel vind ik dat er soms wat spellingsfouten zijn, maar dat vind ik zelf gelukkig niet heel storend. StudeerSnel is zeker een aanrader voor studenten die moeite hebben om zelf samenvattingen te maken of om snel informatie op te kunnen zoeken die je niet zo snel via google kunt vinden!
Ruime keuze uit samenvattingen, voorbeelden en oefententamens van een hoog niveau!
Goede website
Betrouwbaar
Heeft mij goed geholpen met school
Studeersnel is echt heel fijn om mee te werken, niet moeilijk om account aan te maken en heel eenvoudig.
Makkelijk gevonden, duidelijke samenvatting wat goed aansluit bij mijn leerboek
Fijn systeem, superhandig om snel dingen op te zoeken en te begrijpen!
slechte ervaring ermee. ze schrijven gewoon geld van je af zonder toestemming. ik wou een maand gratig proberen en ik zou 0,01 cent moeten betalen daarvoor. een maand later ging er 35,90 voor een jaarabonnement waar ik nooit toestemming voor heb geven. en geen geld teruggekregen. scam!

Antwoord van Studocu
Hele slechte ervaringen mee! Blijven gewoon geld afschrijven ook als je niet meer kan inloggen en dus niet kan opzeggen. Het gaat elke keer weer goed als ik ze mail en vervolgens schrijven ze gewoon weer geld af van mijn creditcard!
Antwoord hieronder schiet je niets mee op! Je krijgt gewoon geen geld terug!

Antwoord van Studocu
Top site! je plaatst documenten waarmee je dan een bepaalde tijd premium krijgt (1 document is 14 dagen volgens mij) daarmee kan je dan weer documenten als samenvattingen en aantekeningen van andere bekijken en downloaden, handig met leren!
Goede site om werkgroep uitwerkingen en samenvattingen te vinden.
Super fijne site met handige samenvattingen en projecten waar je inspiratie op kan doen voor je eigen documenten en voorbereidingen. Het is voor iedere student aan te raden en goed te betalen :)