Studybuddy Sverige Reviews 357

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har varit väldigt nöjda med Freya, som har varit vår Studybuddy under det senaste året. Vår 13-åriga dotter har lärt sig mycket, inte bara matematik - men generellt om studieteknik och motivation... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Onderwijsinstelling

Geschreven door het bedrijf

Vi erbjuder individanpassad och inspirerande läxhjälp i hemmet, för alla åldrar och ämnen Alla våra Studybuddies är engagerade studenter med färsk och relevant kunskap i sina ämnen Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet! Studybuddy erbjuder läxhjälp i hemmet. Vi utgår från varje elevs specifika behov och arbetar med ett individanpassat och skräddarsytt upplägg. I skolan skulle det vara en omöjlig uppgift att tillgodose alla elevers individuella lärande på samma sätt. Läs mer på studybuddy.se

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Toppresultat med studybuddy Nils

Vi är otroligt nöjda med den hjälp vi fått genom StuddyBuddy. Nils har inte bara bidragit till sonens fantastiska resultat – med toppbetyg i biologi och kemi – utan också varit ett stort stöd genom hela processen.
Det som imponerat mest på oss är kombinationen av ämneskunskap, pedagogisk förmåga och ett genuint engagemang för elevens utveckling. Nils har lyckats skapa både motivation och självförtroende, vilket har gjort stor skillnad.

14 juni 2026

Emilia lyssnade

Emilia lyssnade, förstod vad jag behövde hjälp med, var pedagogisk och fick mig att förstå!

16 mei 2026

Repetion ger färdighet

Vår son har haft läxhjälp
1 ggr/ vecka, vet egentligen inte om det påverkat betyder i positiv riktning då ny skola och årskurs men bara att han får kontinuerligt 90 min extra matteträning i veckan kan ju inte göra det sämre i vilket fall och ekonomi gymnasieriktning har ju krävande matte.

5 juni 2026

Våran studdybuddy Linn är toppen

Våran studdybuddy Linn är toppen, tålmodig och duktig. Perfekt med en gång i veckan så att man hela tiden är i fas med vad som måste lämnas in eller plugga till ett prov. Rekommenderas!

5 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min dotter har fått mkt bra hjälp

Min dotter har fått mkt bra hjälp. Inte bara med att lyckats höja betyg utan får också en positiv bild av skolan och får öva på studieteknik. Hennes studybuddy är en mkt positiv äldre förebild.

Hej Cecilia,

Tack för ditt fina omdöme, det är verkligen vårt mål att våra elever inte bara ska få högre resultat utan även en mer positiv bild av studier generellt! Ha en riktigt härlig sommar!

En fantastisk hjälp och Studybuddy

En fantastisk hjälp av vår Studybuddy till vår 12-åriga son.
Han har gjort stora resultatförbättringar och klarar nu alla mål med hjälp av vår Studybuddy. Så tacksamma!

Antwoord van Studybuddy Sverige

Tack för ditt fina omdöme Jenny! Vi är så tacksamma att ha fått möjligheten att hjälpa din son med studierna och att han nu ser resultaten av det också!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är så nöjd och tacksam för hjälpen…

Jag är så nöjd och tacksam för hjälpen jag har fått av dig under det här läsåret Donja! Det har betytt mycket för mig och jag hade inte klarat årskurs 8 lika bra om jag inte haft detta stöd.

Antwoord van Studybuddy Sverige

Tack för dina fina ord Jenny! Önskar dig ett riktigt härligt sommarlov inför nian, bra jobbat under detta läsår!

Självtilliten kom snabbt!

Min sons Studdybuddy Elliott var en helt perfekt matchning. Han är lugn och pedagogisk och de har jobbat en del med självförtroendet, som verkligen har ökat, men även motivationen.

Hej Marie,

Så roligt att höra att det känns så bra med Elliott, han är verkligen en toppenkille!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vår Studybuddy har på kort tid gjort…

Vår Studybuddy har på kort tid gjort stor skillnad för vår dotter. Matematiken är en stor utmaning för henne men nu har hon fått verktyg och studieteknik för att klara det bättre. Hon känner sig också säkrare själv. Varken vi föräldrar eller skolan har lyckats hjälpa henne så det är oerhört värdefullt att det nu går bättre med matten.

Hej Annie,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är så tacksamma att få hjälpa din dotter med matematiken och önskar henne en riktigt härlig sommar nu!

Världens bästa Studybuddy!

Vår Studybuddy Lilly är världens bästa och vår son älskar henne o ser fram emot att hon ska komma varje vecka! Hon är pedagogisk o får honom att tycka ämnena de pluggar är roliga. Han kommer höja sina betyg i år och det är verkligen tack vare det fina arbete Lilly gör o hur hon motiverar honom.

Antwoord van Studybuddy Sverige

Tack för ditt fina omdöme Åsa! Lilly är verkligen superduktig och vi är så glada att din son både fått högre betyg och högre motivation - det är alltid målet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi är mycket nöjda med vår upplevelse

Vi är mycket nöjda med vår upplevelse. Vår studybuddy är engagerad, pedagogisk och väldigt bra på att anpassa stödet efter vårt barns behov. Hon skapar en trygg och positiv miljö där det känns naturligt att ställa frågor och utvecklas. Vi har sett ett ökat självförtroende, bättre struktur i skolarbetet och en större motivation att lära sig. Samarbetet har fungerat utmärkt och kommunikationen har alltid varit smidig. Vi uppskattar särskilt hennes förmåga att kombinera kunskap, tålamod och engagemang. Vi har egentligen bara positiva erfarenheter av Studybuddy.

Hej Linda,

Tack för dina fina ord! Vi är så glada att få hjälpa till med såväl struktur och motivation men även bättre ämneskunskaper. Önskar er en riktigt härlig sommar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sonen är nöjd och hans matematik betyg…

Sonen är nöjd och hans matematik betyg har blivit bättre.

Hej Samea,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att få hjälpa till med matematiken och att din son är så nöjd!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Min matteläxhjälp har varit mycket…

Min matteläxhjälp har varit mycket effektiv och hjälpsam. Han verkar verkligen vara gjord för matematik! Han är pedagogisk och tydlig när han förklarar olika ekvationer och matematiska moment. Tack vare hans förklaringar har jag fått en bättre förståelse för matematiken och känner mig säkrare i mitt lärande. Jag rekommenderar honom varmt.

20 april 2026

Hej Melat,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att din studybuddy är pedagogisk och tydlig och att du fått en bättre förståelse genom honom. Önskar dig ett riktigt härligt sommarlov, bra jobbat i år!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vår dotters Studybuddy Ann är…

Vår dotters Studybuddy Ann är pedagogisk, uppmuntrande, har en professionell, lugn och vänlig framtoning. Utvecklingen i matte går äntligen framåt. Vi är mycket nöjda.

Antwoord van Studybuddy Sverige

Tack för dina fina ord Maria! Ann är en klippa och vi är så glada att få hjälpa er med studierna!

läxhjälp

Behöver ni läxhjälp? Ta genast kontakt med StudyBuddy. De är helt magiska på att hitta rätt person för just er. De oerhört flexibla och ställer upp när ni än behöver. Så tveka inte att ta kontakt med StudyBuddy och lovar att ni inte kommer bli besviken.

Hej Steve,

Tack för dina fina ord och för att du har valt oss för studiehjälp! Önskar dig en riktigt härlig sommar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint bemötande och bra uppföljning…

Fint bemötande och bra uppföljning längs vägen. Upplägget anpassades utifrån vår dotters behov. Rekommenderas varmt!

Hej Anna,

Tack för ditt fina omdöme och för att ni är så nöjda med er dotters studiehjälp! Det gör oss så glada!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min dotter har fått tillbaka sitt…

Min dotter har fått tillbaka sitt självförtroende i skolan. Har under terminen känt att hon förbättrat sina resultat.
Fått bra hjälp med att hitta rätt studdybuddy. Alltid lätt att få kontakt med företaget.

Hej Daniel,

Det är så fint att höra att din dotter fått tillbaka självförtroendet i skolan och att hennes resultat också förbättrats. Vi önskar er en riktigt härlig sommar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ta Buddy på trevlig sound Willy och…

Ta Buddy på trevlig sound Willy och proffsig. Hon hjälpte dotter med studierna och strukturerat och professionellt sätt.

Antwoord van Studybuddy Sverige

Stort tack för ditt fina omdöme och för att vi får möjlighet att hjälpa er med studierna! Trevlig sommar!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.