Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Suka suka specializes in designing holidays for Lombok and Bali.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Fantastisk rejse!

Jeg sidder i toget på vej hjem fra 3 fantastiske uger med SukaSuka travels og jeg er blæst fuldstændig bagover.
Sille er super dygtig til at finde de smukkeste perler som ikke er over turistet, de smukkeste hoteller og villaer og sødeste chafføre som er mega behagelige og dygtige til deres arbejde og man føler sig ekstrem tryk under hele rejsen. Sille skriver når der er behov for det og reagere med det samme på ens sms og skriver hvad man skal være obs. På.
Jeg vil give den storste anbefaling og vi vil ikke tøve med at bruge hende igen.

15 november 2025

Antwoord van Suka Suka Travels

Tusind, tusind tak for din helt vidunderlige anmeldelse!
Det betyder så meget at høre, at jeres rejse har været lige præcis sådan, som jeg håbede: tryg, smuk og fuld af små perler væk fra det mest turistede.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer og jeg er så glad for, at hotellerne og vores chauffører gjorde indtryk. De er virkelig nogle stjerner, og jeg sender straks rosen videre til dem.

Tak fordi I tog jer tid til at skrive så flotte ord. I er altid mere end velkomne tilbage – jeg hjælper jer med glæde igen, når Bali kalder næste gang.

Varme hilsner fra Bali <3

Tryg og unik rejse

Vi var på en rejse til Bali i maj måned og tilbragte knap tre uger på øen – og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Sille og teamet fra Suka Suka Travel gjorde virkelig hele forskellen.
Sille hjalp os med at planlægge turen ned til mindste detalje, hvor vi besøgte fem forskellige steder. Alt fra transport til færgeoverfarter var planlagt og koordineret, hvilket gjorde, at vi bare kunne læne os tilbage og nyde ferien uden at bekymre os om logistikken.

En af de største fordele ved at rejse med Suka Suka Travel er de unikke og lokale oplevelser, man bliver guidet hen til. Vi oplevede små, autentiske steder, som vi aldrig selv ville have fundet – og som de fleste turister helt sikkert overser.

I starten på turen fik vi desværre brug for lægehjælp, og her var det en kæmpe tryghed, at vi kunne komme i kontakt med Sille med det samme, som fik en læge ud til os. Hun hjalp os videre og fulgte op bagefter – og sørgede endda for at ændre i programmet, så vi fik tid til at komme os. Det betød virkelig meget.

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til Sille og Suka Suka Travel. Man føler sig godt taget hånd om fra start til slut – og det giver ro i maven på sådan en rejse.

29 april 2025

Antwoord van Suka Suka Travels

Louise, tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at det hele levede op til forventningerne og at I følte jer trygge på jeres rejse. Det er netop det som vi stræber efter!

Vi Håber at kunne byde jer velkommen under tropens sol igen.

Knus og Solskin fra Bali

Varmeste anbefaling

Vi giver vores varmeste anbefaling til Suka Suka Travels.
Vi har haft et helt igennem fantastisk forløb hvor Suka Suka har stået for booking af diverse ture, færger og afhentning i lufthavn.
Der har været styr på alt ned til mindste detalje og ingen forsinkelser på noget tidspunkt.
Vores chauffør Gede har været meget oplysende og underholdende under vores ture.
Sille svarer hurtigt på evt spørgsmål man måtte have.
Det har været trygt at have hende som arrangør til vores tur som har indeholdt hotel i Ubud, Gili Trawangan og Nusa Dua. Hun har ramt vores forventninger spot on.
Vi booker gerne Suka Suka Travels igen

6 maart 2025

Antwoord van Suka Suka Travels

Tusind tak for jeres varme anbefaling 🙏✨
Det glæder os helt enormt at høre, at alt har fungeret gnidningsfrit, og at I har følt jer trygge hele vejen igennem rejsen. Gede bliver rigtig glad for at høre, at han har gjort jeres ture både lærerige og underholdende! :)
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive dette og vi ser allerede frem til at hjælpe jer med flere uforglemmelige oplevelser, næste gang turen går til Bali!

Kærlig hilsen
Suka Suka Travels

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste og trygeste rejseoplevelse!

Vi har haft fornøjelsen af at rejse med dette bureau, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. Dette er det bedste og trykkeste valg, vi har taget, når det kommer til rejsebureauer. Det er så rart at kunne stole på, at vi ikke har gået glip af noget af det, der virkelig interesserer os – de små perler og unikke oplevelser, som man ofte overser, ligger simpelthen gemt.

Fra smukke, autentiske hoteller til de mest fantastiske spaoplevelser, kurser i højeste kvalitet, lækre restauranter og fede shoppingoplevelser – alt er tænkt igennem til mindste detalje. Deres anbefalinger til gallerier og andre kulturelle oplevelser var intet mindre end imponerende – virkelig WOW!

Sille og resten af teamet har en enestående viden og gør en ekstra indsats for at sikre, at alt bliver perfekt. De går langt længere end andre bureauer, vi har brugt, og de tænker samtidig på at give noget tilbage til de lokale samfund, hvilket gør rejserne endnu mere meningsfulde.

Vi er dybt imponerede og anbefaler dem til alle, vi kender. Vi glæder os allerede til at rejse med dem igen – det bliver helt sikkert ikke sidste gang!

10 februari 2024

Antwoord van Suka Suka Travels

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os at høre, at I har haft en så skøn og mindeværdig rejseoplevelse. Vi lægger en stor ære i at skabe unikke, gennemtænkte rejser, hvor de små perler og autentiske oplevelser er i centrum. Så det glæder os enormt, at I har mærket dette hele vejen igennem.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen på jeres næste eventyr!

Knus og Solskin fra Bali!

Tre ugers sommerferie på Bali

Vi har været tre uger på Bali og Gili Air i sommeren, og havde fået hjælp af Suka Suka Travels til at arrangere rejsen, hvor de havde hjulpet med hoteller og transport til og fra lufthavn og mellem hoteller samt færge tur/retur til Gili Air.
Vi havde den mest fantastiske tur, hvor Sille fra Suka Suka virkelig havde fanget, hvad vi gerne ville med vores ferie ift. hoteller og oplevelser, samt undervejs gav de bedste anbefalinger til restauranter og oplevelser.
Alt har bare spillet fra start - Fra den indledende kommunikation om vores ønsker for ferien samt hoteller og transport, så der har ikke været noget, vi har kunne sætte en finger på, og Sille svarede også altid hurtigt på spørgsmål på Whatsapp både før og under ferien.
Vi vil på det varmeste anbefale alle, der skal til Bali og Lombok at booke igennem Suka Suka, da der bare er styr på tingene, og Sille har et rigtig godt kendskab til øerne - Vi vil i hvert fald uden tøven booke igennem Suka Suka igen næste gang vi skal til Bali.

15 augustus 2024

Antwoord van Suka Suka Travels

Af hjertet tak for jeres flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at I har haft en fantastisk tur til Bali og Gili Air, og at vi har kunnet bidrage til at gøre jeres rejse både problemfri og uforglemmelig.

Vi håber at få lov til at hjælpe jer igen næste gang. Indtil da, tak fordi I valgte Suka Suka Travels – og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse.

Knus og solskin fra Indonesien!

It was just amazing

It was just amazing. Suka Suka Travels helped me plan my first ever solo trip, and I could not have asked for more. They booked the best places and helped organize some of my trips. It was so easy to communicate with them, and they came with the best places and restaurants to visit. So if you are looking for help with the booking, they are definitely the place.

19 maart 2024

Antwoord van Suka Suka Travels

Wow, thank you so much for your kind words! It truly makes us happy to hear that your first solo trip was such an amazing experience.

If you ever decide to embark on another adventure, we’d love to help you again. Wishing you many more incredible travels ahead!

Hugs from Bali xx

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige været tre uger på Bali og…

Vi har lige været tre uger på Bali og har igen haft SukaSuka som arrangør til både transport til og fra lufthavn, hoteller, bil- og bådtransport på Bali og Gili Air.
SukaSuka stod også for planlægning af gode oplevelser bl.a. en super god cookingclass og en fantastisk snorkling tur samt anbefalinger til gode spisesteder uanset hvor vi var.
Uanset hvilken måde du vælger at rejse på i din ferie på Bali så er vores anbefaling virkelig, at du kontakter SukaSuka og benytter dig af den store ekspertise og viden de har om Bali og de omkringliggende øer.
Et kæmpe plus et at SukaSuka altid er kvik til at svare på skriftlige henvendelser.

20 februari 2024

Antwoord van Suka Suka Travels

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at hjælpe med at sammensætte jeres oplevelser, og vi er så glade for, at både transport, hoteller og de planlagte aktiviteter levede op til forventningerne.

Vi håber at få lov til at hjælpe jer igen på en fremtidig rejse til Bali! Tak fordi I rejser med os. 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Warmly recommended Suka Suka travel to…

Warmly recommended Suka Suka travel to plan your holiday. We had the best trip to Bali and Lombok. A perfect mix of different places to stay. Just like we asked for. Transport was taken care of and there were good ideas as to where to go, what to see and where to eat. Thank you Suka Suka😎

10 december 2023

Antwoord van Suka Suka Travels

Thank you for the review! We are so pleased that you enjoyed your holiday to Bali and Lombok. We hope to see you back soon!
Hugs from Bali

Really great experience

Really great experience! Everything was amazing and the communication was perfect.

2 oktober 2023

Antwoord van Suka Suka Travels

Thank you so much for leaving us a review!
Hope to see you again in Indonesia.

Sunny greetings from Bali :)

Alt fungerede bare

Vores familie, to voksne og børn på 10, 11 og 15 år, rejste i juli-aug til Bali og Lombok. Suka Suka Travel arrangerede tre af ugerne for os, og det var vi meget glade for.
Hotellerne, som Sille havde fundet, var rigtig gode - god standard, rene, flinke ejere, rene pools og bare i orden. Og de chauffører der var arrangeret til os var alle flinke, professionelle og hjælpsomme. Og logistikken fungerede bare. Særligt når man rejser som familie er det en stor hjælp og lettelse, at der står en chauffør klar til at køre en fra A til B.

Når vi indimellem skulle i kontakt med Sille, svarede hun hurtigt på What's App. Og kom med tips til områderne.
Alt i alt - 5 stjerner til Sille og Bas.
God rejse :)

13 juli 2023

Antwoord van Suka Suka Travels

Mange tak for denne feedback! Vi er så glade for, at I havde en god rejse til Indonesien. Vi håber at se jer igen engang i fremtiden! :)

Solskinshilsner fra Bali

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min veninde og jeg skulle rejse rundt i…

Min veninde og jeg skulle rejse rundt i Indonesien og vi manglede hjælp til bookning af transport osv. Her fik vi anbefalet SUKA SUKA travels og vi er så glade for at vi valgte lige dem. Sille var altid god til at svare hurtigt på WhatsApp og var god til at hjælpe og guide. Vi blev også kørt rundt af Bas et par gange og han var meget sød og professionel. Min veninde og jeg var udsat for flere situationer, hvor vi bare er så glade for at vi havde booket igennem SUKA SUKA travels, da vi følte at der var styr på tingene. SUKA SUKA travels har mine varmeste anbefalinger og jeg vil bruge dem igen, hvis jeg skal til Indonesien i fremtiden!

8 mei 2023

Kære Filippa,
Tak for din anmeldelse og tak fordi I valgte SukaSuka som jeres rejsearrangør. Det sætter vi stor pris på!
Håber at se jer tilbage på Bali igen!

Hilsner fra to nye Bali-fans

Hilsner fra to nye Bali-fans!
Min veninde Line og jeg besluttede for nogle måneder siden, at vi skulle tage vores sidste sabbatårsrejse, og at endedestinationen skulle være Bali. Et valg vi absolut ikke fortrød! Vi havde de mest fantastiske to uger - meget takket være Sille og Bas fra Suka Suka Travels🙏.

Hele vejen igennem havde vi kontakt med Sille på whatsapp, hvor hun var helt fantastisk til at hjælpe os. Hun kom med anbefalinger ift. hvilke byer vi skulle se, hvad vi skulle se i/nær dem, og ikke mindst fik vi lange lister med de bedste spisesteder i hver enkelt by🤩.

Derudover bookede vi også ture gennem Suka Suka Travels. I Ubud kom Sille og Bas og hentede os lige uden for vores hotel, og derefter kørte vi til i små 45 minutter, før vi nåede Mengening Templet, som var så fantastisk smukt. Vi fik en sarong på som Sille og Bas havde medbragt, så vores knæ var tildækkede, og så skulle vi ellers i vandet. Vandet er helligt og kommer fra vulkanen Agung, som er den største vulkan på Bali💧🌋. Inden vi gik under den første vand-kilde, skulle vi aflevere en offergave på en sten. Hver gang vi gik under et nyt kildeudspring, skulle vi bede om en ny ting, vi håbede på - eksempelvis at være sund og rask eller ønske, at nogle har det godt. Det var en helt fantastisk tur, og Sille og Bas var vildt gode til at fortælle os, hvad vi skulle, og hvad de forskellige ritualer betød. En meget autentisk oplevelse uden turister, som vi ikke havde oplevet uden Suka Suka Travels🥳.

Vi havde yderligere booket jewelry class gennem dem - vi skulle blot møde op på adressen, alt andet var betalt og ordnet for os🙏. At lave sine egne smykker var også en vildt sjovt oplevelse, hvor professionelle smykkemagere hjalp os hele vejen igennem.

På Silles anbefaling havde vi valgt at tage til Gili Air for fire nætter. Det var helt fantastisk med de hvide strande og magiske solnedgange🏖️🌅. På Gili Air havde vi desuden booket en snorkeltur gennem Suka Suka Travels, og vi må begge sige, at det nok var højdepunktet på hele turen! Vi blev hentet i båd af den søde guide Maddi og en ung fyr, der svømmede med os. Første stop var ved et Turtle Point ved Gili Meno. Her mødte vi vores første havskildpadder🐢🐢. Det var helt fantastisk!! De var så søde, og man kunne svømme helt tæt på dem. Vi så omkring 10 skildpadder ved det første stop. Derefter gik turen mod de berømte Gili Meno Statues. På trods af de mange turister var det også helt fænomenalt! Efter en lille pause i båden stoppede vi ved et skibsvrag⛵️. Vores guides kaldte det for “det lokale Titanic”. Vi svømmede lidt rundt i området og stødte ind i en stor flok fisk - i alle mulige forskellige former og farver🐠🐟. Nøj hvor var det vildt og smukt. Vi fik endda lidt brød, så vi kunne få lov til at fodre fiskene🍞. Derefter besøgte vi et lille Turtle Sanctuary, hvor vi så små baby skildpadder. De var lige fra 1 uge til 3 måneder gamle. De var SÅ søde! Efter frokost på Gili Meno, svømmede vi igen med nogle skildpadder og prøvede at nyde oplevelsen i fulde drag - hvem ved, hvornår man igen får muligheden for at svømme med havskildpadder?!🤩

Alt i alt har vi bare haft en helt fantastisk tur! Suka Suka Travels fortjener den største ros og tusind mange gange tak for alt!🙏❤️

22 mei 2023

Antwoord van Suka Suka Travels

Tusinde tak for denne feedback! Det sætter vi kæmpe stor pris på, at du tog dig tid til at skrive. Vi håber snart at se jer tilbage på Bali!

Kæmpe anbefaling herfra

Jeg kan kun give en kæmpe anbefaling til at benytte Suka Suka, hvis du vil have hjælp til din tur på Bali. Jeg var med en veninde en måned på Bali. Sille og Bas hjalp os med rute og oplevelser og de kender steder som ikke er turistet, mega fedt. De svarede altid på vores beskeder hurtigt, og så er de utrolig søde og hjælpsomme.
Kæmpe anbefaling herfra, hvis man har brug for hjælp til sin tur.

5 maart 2023

Antwoord van Suka Suka Travels

Hvor er vi glade for, at høre at du anbefaler vores lille rejsebureau. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det gør os SÅ glade!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske oplevelser og perfekt guidning

Vi fik en rejseplan/rute designet af Suka Suka Travels ud fra vores ønsker om, hvad vi godt kunne tænke os at opleve på Bali og øerne. Planen var en kæmpe hjælp og virkelig overskuelig og indeholdte en masse anbefalinger. Herudfra bookede de bådene til øerne, transport, snorkeling tur, dagstur mm. for os. Det hele kørte smurt og var planlagt perfekt. Vores endagstur med dem var virkelig fantastisk! Her så vi bl.a. tempel og vandfald man kunne bade i. Sille og Bas er super søde, hjælpsomme, tilrettelægger alt godt og kender en masse skønne steder. Herudover skal de have stor ros for, at man altid kan komme i kontakt med dem og få svar på sine spørgmål/få vejledning.
Vi er super taknemmelig for hjælpen og for at I var med til at gøre vores rejse fantastisk:-)
Jeg kan kun sige: kæmpe anbefaling herfra at booke via Suka Suka Travels.

14 maart 2023

Antwoord van Suka Suka Travels

Mange tak for denne fine anmeldelse! Vi er glade for at høre at I havde en fantastisk tur!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt rejsebureau med personligt touch

Vi bookede vores rejse til Lombok og Gili Air med Suka Suka Travels. Hele vores tur var gennemført og god fra start til slut. Vi fik guidance til områder, og alle overnatningssteder var helt perfekte til os. Fra vi ankom til Indonesien til vi forlod Indonesien igen, havde vi kontakt med rejse arrangørerne. De var hjælpsomme, venlige, dygtige og gode til at guide os. Vi kunne også nemt ændre på vores planer undervejs. Vi følte os fuldt informeret, og vi manglede aldrig noget. Vores tur var helt fantastisk. Vi vil alle dage anbefale Suka Suka Travels. De har fuldstændig styr på Bali, Gili og Lombok, og de er de helt rette at rejse med, hvis man vil føle sig tryg hele vejen igennem.

13 maart 2023

Antwoord van Suka Suka Travels

Tusinde tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på.
Knus og solskin fra Bali!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rejsesrrangør med god kontakt. Dansktalende.

Suka Suka Travels er et skønt lille bureau, som har arrangeret vores første tur til Bali og Lombok. De fandt de fineste to hoteller på hver ø, som helt levede op til vores forventninger.

Suka Suka sørgede også for transport fra lufthavn på Bali, til havn mod Lombok, båd til Lombok, transport til hotel på Bali og så igen for transport til lufthavn på Lombok. Alt kørte som smurt, og da vi valgte at ændre vores hjemrejseplaner i forhold til afrejselufthavn, gik der ikke mange øjeblikke, før der var ny transportplan fra Suka Suka. Sådan 👌🏻.

Det er dejligt, at der er god og nem kontakt til dansktalende rejsearrangør via what’s app. Der svares altid rigtigt hurtigt tilbage.

De bedste anbefalinger herfra.

2 maart 2023

Antwoord van Suka Suka Travels

Tak for din anmeldelse. Den er vi virkelig glade for!

Professionel og personlig planlægning

Efter tre ugers fantastisk ferie på skønne Bali, hvor Suka Suka Travels har planlagt alt for os - afhentning i lufthavnen, fundet de bedste hoteller, sørget for transport fra hotel til hotel med både bil og båd, og til slut transport til lufthavnen - så kan vi virkelig anbefale alle at bruge Suka Suka Travels. Efter at have givet oplysninger om, hvilke typer af hoteller vi gerne ville bo på, så er det helt sikkert at Suka Suka har fundet bedre steder til os, end vi selv ville have fundet. Vi ved jo fra Instagram, at ejerne af Suka Suka rejser meget rundt og får godt kendskab til hotellerne på Bali og de omkringliggende øer, så de har absolut de bedste forudsætninger for at anbefale det, der passer bedst til os alle.
Det har været meget trygt og også meget nemt, at have en dansktalende kontakt på Bali, både før ferien ift planlægning, men også under ferien, hvor der altid var hurtigt svar på sms eller Instagram eller WhatsApp, når vi havde spørgsmål om det ene eller andet.
Suka Suka Travels chauffører skal også have stor ros, De kørte os stille og roligt og trygt rundt i bjerglandskaber, på små veje og i byer med masser af mennesker, biler og ikke mindst masser af scootere.Vi var aldrig nervøse.
Fra os skal der kun lyde stor ros til Suka Suka Travels og vi kan virkelig anbefale alle andre at bruge selskabet uanset hvilke ønsker til ferie I må have.

23 februari 2023

Antwoord van Suka Suka Travels

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

12 dages rundrejse på Bali og Lombok

12 dages rundrejse på Bali og Lombok
Med SUKA SUKA travles Har helt levet op til vores forventninger.
Det betød meget for os vi oplevede det autentiske Bali, og samtidig havde tid til afslapning.
SUKA SUKA travles fandt skønne hoteller til os som vi aldrig selv havde kunne finde. B.la i bjergene blev vi fyldt op i krop og sjæl. Servicen var i top og der var kræset for hver en detalje.
Highlights fra turen var også snorkel turen på Gili som var udover det sædvanlige hvor vi svømmede med skildpadder. Sommerfugle park på Bali som også kan anbefales til børnefamilier.

Vi følte os trygge ved at vide at der var dansk-talende og lokal rejsearrangør som vi altid kunne komme i kontakt med.

Tak for turen - vi vender tilbage!

9 januari 2023

Antwoord van Suka Suka Travels

Tusinde tak for din anmeldelse og fordi I valgte at rejse med os!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.