Het is een heel toegankelijk park en een goed onderhouden en schoon buiten maar ook binnen alles netjes en vriendelijk personeel. Een leuk centrum en vriendelijk en behulpzaam personeel. Parc du Br... Toon meer
Midweek huisje parc du brabant diessen. Huisje op het oog schoon, maar onder het bed bv lag genoeg stof en plukken weet ik het om een trui van te breien. Ergste van alles we zijn eerder weggeaan bl... Toon meer
We hebben een geweldig verblijf gehad. Het huisje was keurig schoon en netjes onderhouden. Het inchecken ging soepel en vlot. Het diner op de avond van aankomst was zeer smaakvol en de bediening vri... Toon meer
- #3 van de 5 beste bedrijven in Vakantiepark
- #1 van de 1 beste bedrijven in Vakantieoord
Gelegen in één van de mooiste stukjes natuur in het zuiden van Brabant vind je Summio Parc Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Met uitgebreide faciliteiten en de leukste activiteiten in de omgeving biedt dit vakantiepark in Brabant jou the best quality time.
Westelbeersedijk 6, 5087 TK, Diessen, Nederland
- +31850130500
Heeft 29% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Via de website boeken
Via de website boeken, met de computer, was eenvoudig. Met de IPad lukte het helaas niet. De aanbetaling ging soepel.
Midweek huisje parc du brabant diessen
Ergste van alles we zijn eerder weggeaan bleek dat er arbeidmigranten in het huisje naast ons te WONEN! Elke dag bbqen en hard praten in de avond dit als erg storend ervaren en was ook al parc heihaas putten
Het is een heel toegankelijk park en…
Een leuk centrum en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Parc du Brabant ligt in een mooi gebied dus in de omgeving is het ook goed vertoeven.
Wij zijn zeer te spreken over dit park en zullen zeker nog een keer gaan boeken.
De boeking is prima gegaan
De boeking is prima gegaan . Benieuwd hoe het park zal bevallen.
Het is een rustig park
Het is een rustig park het huisje was prima en de omgeving is mooi.
Duidelijk informatie wat we wilden…
Duidelijk informatie wat we wilden boeken. Duidelijk over zicht over onze wensen die we konden invullen
Alles duidelijk te vinden
Alles duidelijk te vinden, ook de extra’s wel of niet bijboeken.
Makkelijk te boeken.
Goed en snel geregeld.
Boeking
Ik zocht naar duc de brabant, een park in brabant, via de site van summio was deze gemakkelijk te vinden, goede gegevens over de bungalows,ook de prijs was zeer duidelijk
schoon/ruim/goed onderhouden park.
schoon/ruim/goed onderhouden park.
vriendelijk personeel.
en heerlijk eten in het restaurant
Fijne omgeving
Fijne omgeving
Leuke huisjes en schoon
Vriendelijk pesoneel
Echt een aanrader
Wij komen volgend jaar terug met de kinderen en aanhang
Superfijn huis voor familieweekend.
Vriendelijk receptie. Mooi huisje, lekker schoon en ruim met stevig en goed onderhouden meubilair. Grote keuken met voldoende apparatuur en opbergruimte. Slaapkamers lekker ruim met voldoende opbergruimte. Heerlijke bedden. Mooie tuin met veel privacy. Je waant je in een vogelparadijs.
Leuk ingericht huisje
Leuk ingericht huisje. Rustige omgeving waar je goed kunt fietsen en wandelen.
Tips
Een plattegrond zou fijn zijn.
Bij de mogelijkheid van een huisnummer kiezen zou een overzicht met de nummers bij de huisjes met het aantal gasten wenselijk zijn.
Makkelijk te reserveren
Makkelijk te reserveren.
Alleen op een vraag over fiets verhuur , heb ik geen antwoord gekregen.