Summio Parcs - Parc Duc de Brabant Reviews

Westelbeersedijk 6, 5087 TK Diessen, NL

Kleinschalig, rustig, goed onderhouden park in prachtige omgeving. Ideaal aks uitvalbasis voor leuke dagjes weg in Brabant!

We hebben een geweldig verblijf gehad. Het huisje was keurig schoon en netjes onderhouden. Het inchecken ging soepel en vlot. Het diner op de avond van aankomst was zeer smaakvol en de bediening vri... Toon meer

Ik heb begin januari gereserveerd bij Summio. Nogal verwarrend. Ik kwam bij het zoeken via Landal bij Summio terecht. Hoewel Summio eigenaar is, blijkt ook Landal hier huisjes te verhuren. De betaa... Toon meer

1. #2 van de 5 beste bedrijven in Vakantiepark
  2. #2 van de 2 beste bedrijven in Vakantieoord

Gelegen in één van de mooiste stukjes natuur in het zuiden van Brabant vind je Summio Parc Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Met uitgebreide faciliteiten en de leukste activiteiten in de omgeving biedt dit vakantiepark in Brabant jou the best quality time.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 13% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

1.644 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Boeken!!

Heerlijk genoten sauna ( mooie nieuwe buiten) jacuzzi heerlijk.
Gewoon prima huisje met ligbad en douche.

Ik zeg boeken!

3 februari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Naomi, Bedankt voor je mooie review en fijn dat je zo hebt genoten van de sauna en de jacuzzi tijdens je verblijf! Wij zien je graag terug in een van onze parken. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Makkelijk te boeken!

Wanneer je een reservering maakt bij Summio Parcs, dan wordt stap voor stap verteld wat je verwachten kunt, wat daar de kosten voor zijn enz

Het boeken werkt snel, makkelijk en eenvoudig

25 januari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Brigitta, Bedankt voor je review en fijn dat het boeken zo gemakkelijk ging. Wij wensen je een fijn verblijf. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Makkelijk toegankelijk en duidelijk.

Makkelijk toegankelijk en duidelijk.

29 januari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste gast, Bedankt voor je review en fijn dat het boeken zo gemakkelijk ging. Wij wensen je een fijn verblijf. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Makkelijk boeken

Makkelijk boeken en toen ik belde met een vraag heb een vriendelijk en net antwoord gehad

24 januari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste gast, Bedankt voor je review en fijn dat het boeken zo gemakkelijk ging en dat wij je te woord konden staan! Wij wensen je een fijn verblijf. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Fijn park Duc du Brabant.

Een fijn mooi en verzorgd park.
Comfortabel huisje , waarin mooi materialen zijn gebruikt!
Was een fijne ervaring.

13 januari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste AAM, Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring had! Het klinkt alsof het park en het huisje perfect voor je waren, en het is altijd mooi om te horen dat de gebruikte materialen zo goed bevielen. Bedankt voor je feedback en we hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Britt - Summio

Wij zijn tevreden!

Wij zijn tevreden!

14 januari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Me Drenth, hartelijk dank voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent. Met gastvrije groet, Britt - Summio

Snel geregeld

Snel geregeld

6 januari 2025

Beste Diana, bedankt voor je review. Tot snel. Britt- Summio

Mooi huisje netjes en compleet

Mooi huisje netjes en compleet
Ruim opgezet en heel schoon

9 januari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Paula, bedankt voor je positieve woorden. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Met gastvrije groet, Britt - Summio

Parc du Brabant

Parc du Brabant. Luxueuze huisjes, rustig park, schoon, vriendelijke medewerkers.
Vuurwerk vrij goed bevallen.
Wandelen om in bos te komen was al een flinke wandeling.
Eten in restaurant prima.

30 december 2024

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Manuela, Bedankt voor je review. Fijn dat je zo hebt genoten van de omgeving en het park. Wij zien je graag terug op een van onze parken. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Mooi rustig park,ook goed onderhouden

Mooi rustig park,ook goed onderhouden. Huisje (6L2) schoon en leuk ingericht,ook ruim van opzet en fijne badkamer. Genoten vd sauna. Keukenstoelen zijn langzaam aan vervanging toe maar nog prima. Fijne stevige schone bank. Opgemaakte bedden,kortom zeker voor herhaling vatbaar!!

27 december 2024

Beste Rebecca,

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je zo genoten hebt van je verblijf op ons park en dat de accommodatie naar wens was. Fijn dat je de inrichting, de sauna en de fijne badkamer hebt kunnen waarderen.

We nemen je opmerking over de keukenstoelen zeker mee voor de toekomst, en het is fijn om te horen dat de bank en de opgemaakte bedden voor extra comfort zorgden.

We zouden het geweldig vinden je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe, ontspannen ervaring!

Met gastvrije groet,
Britt - Summio

Een boeking naar vlot resultaat

Alles liep zeer vlot en naar tevredenheid.

25 december 2024

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Cornelis, hartelijk dank voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat het allemaal vlot verliep. Veel plezier op het park. Met vriendelijke groet, Britt - Summio

Ons reset moment…

Als na een druk jaar even wil ontspannen
niets moet alles mag
is dit de ideale omgeving voor ons
jaarlijkse reset moment voor het einde en de start van het nieuwe jaar

13 december 2024

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Henk, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat geweldig om te horen dat Summio Parcs het perfecte plekje is voor jouw jaarlijkse reset moment. We hopen dat je kunt blijven genieten van de rust en ontspanning die je zoekt. We kijken ernaar uit je volgend jaar weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Duc du Brabant

Website was overzichtelijk. Stap voor stap boeking kunnen voltooien. Geen verborgen extra kosten.

4 december 2024

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Marco, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je de website overzichtelijk vond en de boeking stap voor stap hebt kunnen voltooien zonder verborgen kosten. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Duidelijk en simpel

8 december 2024

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Sonja, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je het duidelijk en simpel vond. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

mooi park in een mooie omgeving huis…

mooi park in een mooie omgeving huis was top van alle gemakken voorzien

7 december 2024

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Rob, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je het park en de omgeving mooi vond en dat het huis van alle gemakken voorzien was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Fijne accommodatie mooie omgeving…

Fijne accommodatie mooie omgeving vriendelijk personeel

6 december 2024

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Leon, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je de accommodatie prettig vond, genoten hebt van de mooie omgeving en het vriendelijke personeel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Fijn verblijf

Fijn verblijf . Rustig park en huisje van alle gemakken voorzien en schoon.
Personeel meedenkend en snel handelen.
Een perfect weekend gehad .

6 december 2024

Antwoord van Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste gast, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn dat je een perfect weekend hebt gehad en genoten hebt van het rustige park, het comfortabele en schone huisje, en het meedenkende personeel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs