Summio Parcs - Parc Port Greve Reviews

Heernisweg 1, 318 TN Brouwershaven, NL

Dit is zowaar de 20 ste keer Port Greve en steeds 100% tevreden geweest, indien een probleem werd dit steeds en onmiddellijk opgelost. Heerlijk rustig vertoeven en genieten. Meer ga ik niet vertellen... Toon meer

Wij verbleven weer in onze eigen woning Unio 37, en bij aankomst uitstekend schoongemaakt, de kachel wat aan, een echt warm welkom. Genieten van het uitzicht over de landerijen, en richting Brouwersha... Toon meer

Mijn booking van Port Greve was snel gegaan en wij vonden de locatie waar wij waren perfect, weinig inkijk en volop privacy. Het is voor herhaling vatbaar. En bij de receptie zaten vriendelijke medewe... Toon meer

Heel prettig dat er én duidelijk gecommuniceerd is én moeite gedaan is om e-bikes beschikbaar te maken (ook al waren ze eigenlijk allemaal verhuurd al). Net en schoon appartement, vlotte in- en uitch... Toon meer

1. #2 van de 5 beste bedrijven in Vakantiepark
  2. #2 van de 2 beste bedrijven in Vakantieoord

Direct aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Port Greve in Brouwershaven met volop mogelijkheden voor watersportactiviteiten. Daarnaast kun je op het park het hele jaar door binnen- en buitenactiviteiten beleven. Ervaar the best quality time op dit vakantiepark in Zeeland, door de uitgebreide faciliteiten en de ligging aan het water.

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft 13% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

1.638 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aug 2025 huisje geboekt voor een week…

Aug 2025 huisje geboekt voor een week voor bijna 2000€
Het huisje was gedateerd en erg vies. We zijn ‘s avonds vertrokken omdat er kakkerlakken in het huis liepen!
Summio weigert het bedrag of een gedeelte terug te betalen! Echt belachelijk. Nooit meer Summio!!!

15 augustus 2025

Heel slechte prijs / kwaliteit

- inchecken geeft evenveel problemen als uitchecken. Onvoldoende plaats om de parking.
- poetsen was onvoldoende.. er lag nog speelgoed op de grond van de vorige huurders, alles plakte en lag nog vol zand en stof.
- er lagen nog verschillende lege blikjes bier in de tuin.
- in de beging was alles zomaar binnen gegooid en heel vuil. Als lichtpuntje vonden we daar een goede wasmachine en droogkast in.
De badkamer: veel schimmel aanwezig, bank van sauna hangt los en de lepel was stuk
- toilet: als de deur dicht was, hadden we geen plaats voor onze benen of ons terug aan te kleden
- park werd speciaal gekozen voor het zwembad.. maar mijn kleinzoon zijn Belgisch zwemdiploma was onvoldoende waardoor hij enkel in het peuterboeken mocht spelen, want zwemmen kan daar niet. Hij had geen geldig zwemdiploma A van uit Nederland.
- winkel was heel goed
- restaurant heel goed, maar misschien volgende zomer extra maatregelen voor wespen voorzien. Nu werd je op het terras weggejaagd. Was niet gezellig tafelen met een cocktail en hapje. Helaas hebben wij welgeteld op 11 dagen maar 1 u en 10 minuten in het zwembad aanwezig geweest. Want ons eerste zwembroek was er een zonder problemen.
- TV kijken was ook moeilijk, posten waren verlopen. Ze zijn dit na melding wel nog dezelfde dag komen herstellen
- keuken: materiaal genoeg, maar kookfornuis was te klein om 2 potten tegelijkertijd op te zetten. Te kleine koelkast voor een huisje voor 6 personen.
Besluit: prijs / kwaliteit ondermaats voor wat wij gehad hebben

4 augustus 2025

Port Greve is een aanrader!

Port Greve is een heel compleet vakantiepark met veel verscheidenheid aan huisjes. Het heeft een gezellig kleinschalig overdekt centrum met een leuk zwembad met lange glijbaan, een snackbar, restaurant, veel kinderspeelplaatsen, dagelijkse animatie, een grote supermarkt annex souvenirwinkel, klein strand direct achter de dijk, vlakbij het Noordzeestrand aan de Brouwersdam.
Ik ben niet zo goed ter been en vind het dus een pluspunt, dat de auto direct bij de bungalow geparkeerd kon worden.
Minpunten: De matrassen zijn oud en zakten door. En de snackbar zou 's avonds wat langer open mogen zijn.

17 augustus 2025

Leuk park

Leuk park en mooie locatie. Schoonmaak kan echt beter. Huisje miste wat keukengerei (geen onderzetters, maar 1 koekenpan)

Zwembad is leuk, restaurant is okay en fijn dat er een supermarkt en snackbar is. Animatie is heel leuk voor de kinderen!

We vonden het wel jammer dat er 2 x per week een BBQ-avond (braai-avond) is en dat je dan niet van de reguliere kaart mag eten. Ik had erg trek in mosselen, maar dit ging helaas niet. Terwijl er een mega spandoek hangt met 'verse mosselen'. Bij het reserveren werd het ook niet genoemd.

Helaas had ons huisje als 1 van de weinige geen eigen parkeerplek. We moesten buiten de slagboom parkeren. Stukje lopen vinden wij niet erg, maar dat de slagboom niet opengaat toen we onze spullen naar het huisje reden, na herhaaldelijk bellen, wel.
Om 16:00 uur worden de sleutels uitgedeeld. Dit veroorzaakt een lange rij bij de receptie.

11 augustus 2025

Port Greve is een perfect park

Port Greve is een perfect park. Mooi park, goede en schone accommodatie, wasmachine, wifi, mooie inrichting. Nieuwe keuken, nieuwe badkamer. Net aangelegd park. Mooi centrumgebouw. Goede bewegwijzering. In een prachtige omgeving, nabij strand en haven.

12 juli 2025

Je mag om 12 uur gebruik maken park,dat…

Je mag om 12 uur gebruik maken park,dat is wel leuk,als een hond heb met warm weer heb je er niks aan,want de sleutel krijg pas om 4 uur. huisje was niet schoon,hang overal spinnenwebben.zwembad was vroeg dicht om 17.00 een min punt en teras en snackbar om 21.00 dicht ook een min punt,En de meisjes waren ook niet slim bij de receptie en onduidelijk.

17 juni 2025