Bij de zoektocht naar huisje ( wat samen met iemand werd gedaan) werd de prijs ineens 20 euro duurder. Algoritmes? Huisje is jaren 80 inrichting. Sterk verouderd, maar schoon. En heerlijke douche. 4... Toon meer
Duidelijke informatie over de aankomst en accommodatie. Alleen was het jammer dat we pas om 16 uur konden inchecken. Als dit wat eerder op de dag was hadden we nog meer kunnen halen uit de vakantie. D... Toon meer
Het is een geweldig park met huisjes en bungalows middenin de bossen. Wij hadden een 2 persoons huisje, Beukenhoeve. Net een sprookjeshuisje met een bedstee, bubbelbad, douche, keuken met ga... Toon meer
- #2 van de 5 beste bedrijven in Vakantiepark
- #2 van de 2 beste bedrijven in Vakantieoord
Ben je op zoek naar een comfortabel vakantiepark in Brabant? Midden in natuurgebied Herperduin vind je Summio Vakantiepark Herperduin. Dit ruim opgezette vakantiepark is geschikt voor jong en oud. Dankzij de ligging in een natuurgebied met bossen, vennen en zandverstuivingen is het hier heerlijk fietsen en wandelen. Ervaar the best quality time tijdens je verblijf op Summio Vakantiepark Herperduin.
Schaijkseweg 12, 5373 KL, Herpen, Nederland
- +31850130500
Vraagt klanten om een review
Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Makkelijk te boeken
Het boeken van de vakantie ging makkelijk en snel! Pagina was duidelijk. Nu hopen dat de vakantie zelf ook goed bevalt.
Reservering ging vrij makkelijk kwam…
Reservering ging vrij makkelijk kwam ook dat alles heel duidelijk werd weergegeven.
Alles duidelijk laten zien via de site…
Alles duidelijk laten zien via de site wat wij van ons onderkomen kunnen verwachten.
alles ging snel heel duidelijk
We hadden weer een heel fijn huisje en…
We hadden weer een heel fijn huisje en hebben vollop genoten van de prachtige omgeving. Samen met onze hond hebben we aardig wat kilometers afgelegd. Bij de receptie zijn eventueel mooie routes hiervoor te halen. Ook hebben we een dag fietsen gehuurd om het dorp Schaijk te bezoeken. Zeker een aanrader.
vriendelijk en behulpzaam
Zin in een korte of wat langere…
Zin in een korte of wat langere vakantie dan is Summio parcs in Schaijk een geweldige keuze! Genieten in een mooie villa, mooie plek, ruim opgezet en de omgeving is verrassend! Laat je verrassen!
Rustig gelegen park in een mooie…
Rustig gelegen park in een mooie omgeving met de natuur op loopafstand. Prima vakantiehuis, goed schoon en veel ruimte in en om de woning. We hadden een fijne week daar.

Antwoord van Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin
Fijn ruim opgezet park en je loopt…
Fijn ruim opgezet park en je loopt direct het natuurgebied in.
Makkelijk en snel geboekt
Makkelijk en snel geboekt. Nu nog afwachten of onze vakantie ook zo heerlijk gaat zijn 🙂✅

Duidelijk en volledige prijzen
Duidelijk en volledige prijzen. Heel belangrijk. Je krijgt tijdens het boekingsproces niet ineens allerlei andere kosten

Goed onderhouden eenvoudig huisje
Herperduin Bosrand : Goed onderhouden eenvoudig huisje. Prima service via de receptie.

Antwoord van Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin
Heel ruim opgezet park met verrassende huisjes
Heel ruim opgezet park midden in de natuur. Verrassende huisjes, met meer dan genoeg ruimte voor 8 personen. Ook ruim voldoende zitplaatsen / bestek / servies. Heel leuke indeling met split level woonkamer. Achterste slaapkamer wel donker en met laag plafond, alleen via andere slaapkamer bereikbaar
Alleen 1 toilet voor 8 personen is wat weinig. Ook de combi magnetron is als oven eigenlijk te klein.

Antwoord van Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin
We boeken hier al een paar jaar
We boeken hier al een paar jaar en zijn er altijd met genoegen

Antwoord van Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin
Nu al voor de 5e keer geweest heerlijk…
Nu al voor de 5e keer geweest heerlijk relaxen zo tot rust komen op dit park en je kan alle kanten op Nijmegen oss Eindhoven allemaal prima te doen huisje voor 2, heerlijk kunnen slapen en in het bubbelbad. We komen zeker weer terug