Banner for Sunda

Sunda Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe fan! Jeg har nu afprøvet eddikeskyl, sportsvask og lugtfjerner over et par måneder, og jeg er virkelig begejstret. Over både duft og virkning. Ja, det er dyrere end de billigste produkter i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive typen, der står og beundrer sin sæbeskuffe. Men tak, Sunda – nu gør jeg det. Jeg bruger både jeres vaskemiddel og eddikeskyl, og j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Og lækre produkter! Det sorte tøj lugtede altid lidt surt, efter vask. Det gør det ikke med Sunda edikevask. Selv mit heste-tøj og min kærestes arbejdstøj lugter ikke. Og vores hå... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Vaske- og rengøringsprodukter udviklet til minimal indsats og maksimal effekt. Med rengøringsprodukter, der bare virker, glider hverdagen lettere, og du kan bruge mere tid på andet. ♡ Vi får alle det bedre af et rent hjem. Men rengøring står ikke altid øverst på to-do-listen – ofte tager vi os modvilligt sammen og kæmper os igennem ugens rengøring punkt for punkt. Hos Sunda mener vi ikke, at rengøring skal være anstrengende eller kedeligt; vi vil gøre det enkelt. Når det er nemt at gøre rent, bliver det også sjovt.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg er desværre ikke importeret

Jeg er desværre ikke importeret - havde forventet en bedre duft og så syntes jeg det er virkelig dyrt.

30 juli 2026

Antwoord van Sunda

Hvor er det ærgerligt, at vores produkt ikke var noget for dig! Vi håber, at du finder noget andet hos os, som falder i din smag. 💜

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det virker må jeg bare sige

Jeg må bare sige: det her det virker. Slut med sur lugt i sportstøj og t-shirts der er svedt i. Jeg er fan. Og har anbefalet til andre, der siger det samme.

28 juli 2026

Antwoord van Sunda

Tak for din flotte anmeldelse! 💜

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det er simpelthen det bedste…

Det er simpelthen det bedste vaskemiddel og skyllemiddel .

Men når man har meget hårdt vand så er det utroligt dyrt hvis man har meget hårdt vand har man kun 19 vaske i 1 dunk og til over 100 kr er det simpelthen for dyrt .

Men hvis man tager prisen fra er det fantastisk og jeg elsker det .

27 juli 2026

Antwoord van Sunda

Tusind tak for din anmeldelse! 💜 Det glæder os, at du er så glad for vores produkter. Tak også for din ærlige feedback. Den sætter vi pris på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde aldrig troet, jeg kunne blive forelsket i vaske- og skyllemiddel

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg bruger både jeres vaskemiddel og eddikeskyl, og jeg er fuldstændig solgt. Produkterne er utroligt drøje i brug, tøjet bliver rent, dufter skønt, og min vaskemaskine har aldrig set pænere ud. Sæbeskuffen og gummilisten er renere, end de har været i årevis.

Det stoppede så heller ikke der…

Nu har jeg også købt jeres rengøringsmiddel og lugtfjerner, og de er røget direkte ind i kategorien “ting jeg åbenbart ikke kan undvære”. Jeg tror faktisk, I har skabt et lille Sunda-afhængighedsproblem hjemme hos mig. 🤭

Jeg har kasseret alt mit gamle vaskemiddel, for jeg ser ingen grund til at gå tilbage.

Hvis jeg skal nævne noget, der kunne være bedre, så er det udvalget på den danske hjemmeside. Den svenske side har flere varianter, men de sender desværre ikke til Danmark. Og så er min absolutte favorit – Nordenvind eddikeskyl – nærmest altid udsolgt. Den burde næsten komme med politibeskyttelse, så hurtigt den forsvinder.

Min seneste levering var heller ikke helt perfekt. Emballagen var ødelagt, og der manglede en flaske vaskemiddel. Det er jeg dog i dialog med kundeservice om, så jeg håber, det bliver løst.

Men når det er sagt, så er produkterne ganske enkelt fantastiske. Jeg er blevet den lidt irriterende type, der anbefaler Sunda til alle, der gider høre på mig. Og dem, der ikke gider… de får det nok fortalt alligevel.

Tak for nogle produkter, der rent faktisk lever op til det, de lover.

27 juli 2026

Antwoord van Sunda

Tusind tak for din fantastiske og humoristiske anmeldelse! 💜

Det betyder virkelig meget for os at høre, hvor glad du er for vores produkter. Vi sætter også stor pris på din feedback om sortimentet og Nordenvind, den tager vi med os. Vi håber, at kundeservice hurtigt får løst problemet med din seneste levering. Tak fordi du anbefaler Sunda, det betyder alverden for os!

Modtog produkterne (sportsvaskemiddel)…

Modtog produkterne (sportsvaskemiddel) kort tid efter bestilling. Alt gik godt. Om produkterne holder, hvad de lover er jeg mere usikker på. Efter 3 vaske med produktet, lugter sportstøjet stadig af sved. Jeg fortsætter med brugen og er spændt på, om svedlugten kan holdes ude af nye løbetrøjer og sportsbh'er.

2 juli 2026

Antwoord van Sunda

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback. 😊 Vi håber, du vil opleve en forbedring ved fortsat brug. Hvis lugten stadig ikke forsvinder, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi gerne.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stor fup med jer

Stor fup med jer, 2 person har vent i over 5 uger og aldrig modtaget var fra jer, i stor svindler, folk vasker tøj på deres måder og sådan er det, i andre skal ikke tror på de gode beskeder fra folk til dem her så pas på der ude

12 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Sunda

Det er vi virkelig kede af at høre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Kontakt os gerne på kundservice@sunda.dk med dit ordrenummer, så kigger vi på sagen og finder en løsning. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et super produkt at bruge

Det er et super produkt at bruge, drøjt i brug så det er prisen værd, hurtigt levering og god service hvis man har lavet en fejl, hjælper de med at få rettet det op.

2 juli 2026

Antwoord van Sunda

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er vi virkelig glade for at høre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Begejstret fra den første vask… køber…

Begejstret fra den første vask… køber igen og igen.

25 juni 2026

Antwoord van Sunda

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💛 Det betyder meget for os at høre, at du var begejstret allerede efter første vask – og at du bliver ved med at vende tilbage. Tak for din tillid og fordi du vælger Sunda! ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega godt produkt så glad for jeg så…

Mega godt produkt så glad for jeg så jeres opslag på de sociale medier tusind tak ☀️😃

24 juni 2026

Antwoord van Sunda

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💛 Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for produktet. Hvor er det dejligt, at du fandt os via de sociale medier 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fint produkt

Fint produkt, dog med mindre æbleduft end jeg lige regnede med

29 mei 2026

Antwoord van Sunda

Tusind tak for din anmeldelse! 💛 Dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet. Vi sætter også pris på din feedback om duften – duftoplevelser er meget individuelle, og vi tager altid kundernes input med os ✨