Niestety, ale proszek jest zbyt miałki w efekcie po otwarciu saszetki strasznie się pyli i leci w powietrze. Dodatkowo tak jak już było wspomniane otwarcie saszetki jest po złej stronie przez co prosz... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Świetny kontakt z dietetykiem, indywidualne podejście do klienta, to są małe rzeczy które cieszą. W ubiegłym roku w czerwcu zawiesiłam substrykcje ze względu na nie terminowość ale dzisiaj po prawie r... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bardzo podoba mi się profesjonale podejście sundose do tematu suplementacji. Cieszę się, że zanim wybiorę skład mogę skonsultować wyniki badań z dietetykiem, który na ich podstawie dobiera suplementac... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Pozdrawiam Panią Natalię z Sundose. Bardzo pomocna osoba. Korzystam z personalizowanej wersji suplementu, dzięki czemu nie muszę się martwić czy zażywam wystarczającą ilość minerałów i witamin. Wszyst... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Sundose
Geschreven door het bedrijf
Twoja dzienna dawka porcja wsparcia zdrowia
Sundose to najwyższej jakości pierwszy na świecie w pełni spersonalizowany suplement diety. Stworzony przez zespół naukowców, dietetyków i ekspertów, abyś mógł cieszyć się lepszym samopoczuciem każdego dnia.
Naszym priorytetem jest personalizacja i indywidualność. Dlatego każdorazowo tworzymy indywidualny skład w oparciu o styl życia, cele dietetyczne, potrzeby i indywidualne cechy każdego organizmu. Korzystamy ze składników najwyższej jakości i wchłanialności. Wystarczy wypełnić krótki wywiad zdrowotno-żywieniowy stworzony przez naszych ekspertów, a inteligentny algorytm zaprojektowany w oparciu o rzetelną, potwierdzoną badaniami wiedzę, dobierze składniki odżywcze i inne substancje o działaniu fizjologicznym w proporcjach właściwych dla danego użytkownika i zarekomenduje najlepiej dopasowany pakiet suplementu Sundose. Masz więc pewność, że Twoja receptura jest tak samo wyjątkowa jak Ty. Oferujemy także stałe wsparcie dietetyka, który w ramach bezpłatnych konsultacji pomoże w doborze lub modyfikacji składu oraz odpowie na wszelkie pytania.
Dzienna porcja suplementu, w formie proszku rozpuszczalnego w wodzie i ewentualnie łatwych do połknięcia tabletek. zamknięta tylko w jednej saszetce, jest wygodnym sposobem na łatwą suplementację. Miesięczny zapas Sundose to 30 saszetek, które raz w miesiącu dostarczamy prosto do Twojego domu. Sundose to także możliwość zakupu subskrypcji, a także sezonowych pakietów suplementacyjnych.
Contactgegevens
SUPER!!!!!!!!!!
Polecam, świetnie się czuję suplementując sundose po miesiącu.
XZwracam uwagę na POMARAŃCZOWY SMAK - jest okropny pełen sztucznego BARWNIKU i brudzi skórę oraz powierzchnie.
Dużo więcej energii po sundose :) polecam
Jestem bardzo zadowolona, korzystam od lat
Dziwią mnie negatywne komentarze. Korzystam z Sundose od lat i nigdy nie miałam problemu z komunikacją! Najpóźniej dostawałam odp na maila kolejnego dnia. Wszystko zawsze było wyjaśniane. Miałam drobne problemy na samym początku (czyli 2-3 lata temu), były to pojedyncze przypadki. W ostatnim roku widocznie poprawiła się, i tak już bardzo dobra obsługa.
Przede wszystkim jednak dzięki Sundose czuję się dużo lepiej na co dzień. Zawsze bardzo często chorowałam, a obecnie - maksymalnie raz w roku, nawet teraz w czasie pandemii. Świetne są przede wszystkim konsultacje z dietetykami, którzy dogłębnie i profesjonalnie analizują wyniki badań, życie klienta i do niej dopasowują skład. Nie raz w trakcie takich rozmów dowiedziałam się też co nieco o swoim zdrowiu.
Podsumowując: Jestem bardzo zadowolona, tak trzymajcie! :)
Bardzo polecam
Bardzo trudno się rozpuszcza w wodzie
Bardzo trudno się rozpuszcza w wodzie, a jak już to w dużej ilości. Bardzo niekomfortowej ilości do wypicia dla mnie na raz. Ciężko mi wrzucić przyjmowanie go w rutynę bo tak bardzo mnie mdli po wypiciu takiej ilości wody z Sundose że mam opory z przyjmowaniem go. Miałabym tylko nadzieję, żeby sposób jego przyjmowania był łatwiejszy.
Bardzo fajny sposób przyjmowania…
Bardzo fajny sposób przyjmowania witamin , wszystko w jednej saszetce. Jeden mały problem , nie zawsze wszystko się rozpuszcza w wodzie w temp. pokojowej, a dokładnie Pomarańczowy "barwnik/smak " . Można nad tym popracować
Wygodnie
Wygodnie. Naprawdę wygodny zakup w momencie, kiedy ma się ustaloną recepturę. Akceptowalny termin realizacji. I kolejne 30 saszetek suplementu do upłynnienia ;)
W obiecanym czasie
W obiecanym czasie, zgodnie z opisem, paczka odpowiednio zapakowana.
Brak obiecanych rabatów za skubskrypcje
Przy odnowieniu subskrypcji strona odrzucała trzy różne karty, więc napisałam do działu obslugi. Dostałam niemiłą odpowiedź, że powinnam użyć innej karty, pomimo mojego zaznaczenia, że próbowałam. W związku z zaistniałą sytuacją utraciłam rabat za subskrypcję, a kolejnego dnia strona bez problemu przyjęła płatność.
Jest to moja pierwsza dawka ale…
Jest to moja pierwsza dawka ale zauważyłam już że paznokcie stały się mocniejsze i odniosłam wrażenie że wypada mi mniej włosów.
Wszystko super polecam
Skład pozytywnie oceniony przez…
Skład pozytywnie oceniony przez zaprzyjaźnionego studenta medycyny, dostawy terminowe, całe to duże pudeleczko sprawia że ciężko zapomnieć o codziennej dawce😁 czuje się lepiej
Bardzo polecam :)
Standaryzacja zjadła własny ogon
Niestety mam poczucie że standaryzacja i automatyzacja procesów zjadła własny ogon.
Mieszkamy w Lublinie, korzystamy z Sundosa w osoby.
To właśnie w Lublinie jest siedziba i fabryka sundose. Niestety z powodu automatyzacji i standaryzacji procesów przez firmę musimy miesięcznie płacić 40 złotych za przewiezienie naszych sundosów kilkaset metrów... (I to dookoła przez centrum logistyczne firmy kurierskiej)
Nie ma opcji spakowania obu zamówień razem i wysyłki jako jedną paczkę.
Nie ma opcji odbioru osobistego. W imię standaryzacji i automatyzacji pływamy w absurdzie :-)
Długi czas realizacji
Zobaczymy za trzy miesiące…
Opinie pomimo krótkiego czasu stosowania mam pozytywne, wygodne saszetki i dobry smak co tylko zachęca do regularnego picia jednak nie wiem jak będzie po dłuższym okresie, czy mi się nie znudzi. Minus za nachalność firmy - telefon kilka dni po dostaniu opakowania i pytanie o wrażenia jest bez sensu skoro nawet nie mam chwili na wyrobienie sobie opinii, może warto to zweryfikować przed takim telefonem?
Ogólnie pierwsze odczucia na plus ale pełną opinie dam za jakieś 3 miesiące jak już wyrobie sobie w pełni zdanie.
Opłaciłem kolejną subskrypcję i po…
Opłaciłem kolejną subskrypcję i po tygodniu oczekiwania na dostawę lub jakikolwiek sygnał, wysłałem maila z pytaniem: Co się dzieje z moim zamówieniem. I wtedy machina Sundose ruszyła. :)
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.