Matig
Suntravel Spanje doet de berichtgeving via email goed. Op Rhodos kreeg ik eerst een ticket voor een verkeerde bus, hierdoor heeft het erg lang geduurd tot dat probleem was opgelost.
Vervolgens lijkt Suntravel Rhodos hun eigen regels te bepalen, niet conform de gesloten overeenkomst. Dat wil zeggen, ze willen je niet afleveren op je verblijfadres terwijl dat het afleverenpunt is wat in de overeenkomst staat. Vervolgens krijg ik een email, als ik op het adres opgehaald wil worden wat in de overeenkomst staat, dan moet ik bijbetalen! Hoe verzinnen ze het.
Vervolgens heb 2 email 's ontvangen met 2 verschillende ophaal locatis, dus ik wist niet waar ik moet staan om opgehaald te worden.
De chauffeur die mij op kwam halen voor transfer naar het vliegveld, die was behoorlijk te laat (geen probleem voor mij), en hij wist absoluut de weg niet. Met het gevolg dat de passagiers in de bus getrakteerd werden op een toeristische route door Faliraki. Na al mijn jaren vakantie in Faliraki wist ik de weg beter dan de chauffeur.