Goede prijs en artikel verhouding, service is accuraat en snel. Na melding in het weekend per mail, werd ik maandagochtend direct gebeld en is alles opgelost.
Het duurde heel lang voordat de zending binnen was. Daarna nog bij een ander bedrijf hetzelfde artikel besteld (4 dagen later) en uiteindelijk kwam alles tegelijk binnen
Mooie winkel met breed aanbod. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Ze hebben veel kennis van zaken.
Sup Shop specialiseert zich in de verkoop van sup boards en andere watersport artikelen. Ook voor kleding en andere leuke accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de online winkel hebben wij ook een fysieke winkel in Warmond aan de herenweg 2. Wij hopen u hier snel te ontvangen.
Nederland
Duidelijk communiceren en alles snel geregeld. Top !,
Er was tijdens het vervoer was er schade aan het board onstaan. Deze is keurig en snel afgehandeld. Dank.

Antwoord van SUP SHOP
Goed geholpen bij het kopen wetsuit kleding voor het suppen.

Antwoord van SUP SHOP
Wetsuit snel en netjes geleverd. Maatvoering is ietwat optimistisch bij het door mij gekozen model. Geeft me dan weer wel mooi iets om naar te streven.

Antwoord van SUP SHOP
Super fijne winkel met goed en origineel aanbod van Sup & watersport spullen. De activiteiten die ze organiseren (sup yoga, suppen bij schippertje dagen etc) zijn fantastisch

Antwoord van SUP SHOP
Na 3 erg leuke ervaringen met het huren van een SUP in Den Haag wilde ik ook graag een eigen SUP om het water mee op te gaan. In de watersport winkels in Den Haag werd ik doorverwezen naar de Sup Shop in Warmond. Een erg leuke winkel met super enthousiast & behulpzaam personeel. Samen met haar (Eva) alle opties afgegaan en uiteindelijk besloten te gaan voor de Atlas, de SUP waar ook zij erg goede ervaringen mee heeft. Dus een echte 5 sterren in de winkel.
Vervolgens, een paar dagen erna, een aankondiging vanuit de Sup Shop over een SUP tour tocht in en op het water rondom Warmond tijdens de Warmonds Schippertjesdagen. M'n eerste echte tour tocht (2 uur over vaartjes, havens & open water) met een enthousiaste club van 30 mensen georganiseerd vanuit de Sup Shop. Was ook een erg leuke dag, dankjewel!

Antwoord van SUP SHOP
Enthousiaste medewerkers en fun staat op nummer 1! Webshop en winkel staan vol met mooie spullen en goede merken.