Super.com Reviews

59.471

4,3

Van de week heb ik een hotel geboekt via Super.com Heel stom had ik per ongeluk bij een verkeerd hotel geboekt. Wij reizen met een grote groep en dacht hetzelfde hotel geboekt te hebben al... Toon meer

Het was de beste prijs op het internet. Ik had wel problemen om de boekingsreferentie van Marriott zelf te vinden om deze toe te voegen aan de app zodat ik online kon inchecken en ook de zekerheid had... Toon meer

Ik was eerst bang om hier te boeken vanwege de negatieve reviews, maar het viel me op dat deze voornamelijk gingen over geboekte vluchten en niet over geboekte hotels. Dus ik heb via Supertravel een h... Toon meer

1. Hotel
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. E-commerceservice

Super.com is the all-in-one app that puts more money in your pocket! Save big on hotels, earn cash back on purchases, boost your credit score, access a cash advance, and even earn money playing games. Super+ members unlock even greater savings and earnings. Visit super.com and make every day Super!

Uitstekend

59K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(59.471)

17.292 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Klantenservice is zeer moeilijk…

Klantenservice is zeer moeilijk bereikbaar voor klanten buiten de VS. Advies aan super.com om op de website te vermelden hoe klanten buiten de VS contact kunnen opnemen met de klantenservice. Het is na inloggen op de website wel gelukt om contact te maken met een medewerker via de chat. Ik ben uiteindelijk goed geholpen.

8 augustus 2024

Hi Leno,

Wanneer u hulp nodig heeft, bezoekt u ons Help Center:
U kunt ook contact opnemen met ons 24/7 supportteam via live chat, telefoon +1 (844) 461-2577 of e-mail travelsupport@super.com. Een van onze live agenten zal u graag helpen.

Als u hulp nodig heeft met een Super+ of Super Pay-product, neem dan gerust contact op met ons Supportteam door te bellen naar 1-877-376-2710, maandag-vrijdag van 8:00 tot 19:00 ET. U kunt ook een e-mail sturen naar: paysupport@super.com!

Hoop dat dit nuttig is.

Waardeloze ervaring met Super.com

Tijdens mijn verblijf in Spanje werd ik ziek en besloot ik langer te blijven zodat ik kon uitzieken in een hotel met ontbijt en diner, zodat mijn gezin hier geen hinder van zou ondervinden. Via Super.com heb ik snel een mooie deal kunnen vinden die er bijna te mooi om waar te zijn uitzag.

Helaas bleek dit inderdaad het geval. Bij aankomst in het hotel bleek mijn boeking niet gevonden te kunnen worden. Contact opgenomen met Super.com via de chat, en zij gaven aan dat ze het ook niet begrepen, maar dat ik opnieuw kon boeken voor 4x de prijs: van 500 euro voor 5 nachten naar 3700 euro voor 5 nachten. De enige andere optie was gratis annuleren. Omdat ik zo ziek was, heb ik maar voor de dure optie gekozen, maar ik voel me echt in de maling genomen.

Super.com heeft me in een zeer kwetsbare situatie laten zitten en een veel te hoge prijs laten betalen. Ik zou iedereen afraden om via Super.com te boeken.

5 augustus 2024

Hoi Mimi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen tijdens het inchecken. We nemen elk stukje feedback serieus, omdat het ons helpt onze diensten en klantervaring te verfijnen.

We erkennen dat er, als extern boekingsplatform, gevallen in de reisbranche zijn die buiten onze directe controle kunnen vallen. Gerust; We hebben robuuste procedures opgesteld om het ongemak dat deze kunnen veroorzaken voor onze gewaardeerde klanten tot een minimum te beperken.

Om ervoor te zorgen dat we u effectief kunnen helpen, kunt u uw reserverings-ID en het e-mailadres dat aan uw boeking is gekoppeld, doorgeven? Deze informatie is essentieel voor ons team om uw specifieke situatie snel te onderzoeken en aan te pakken.

Uw begrip en medewerking worden zeer op prijs gesteld, aangezien wij er voortdurend naar streven onze diensten te verbeteren.

Hier niet boeken!!!

Hier niet boeken!!!
Er wordt nu bij mij elke maand 14.15 euro van mijn creditcard geschreven!
Mijn creditcard nu laten blokkeren maar het abonnement wat ik blijkbaar tijdens het boeken erbij heb gekregen nog niet stop kunnen zetten.

5 augustus 2024

Hoi Sanne,

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. Het lijkt erop dat er een misverstand is geweest over uw aanmelding voor het Super+-lidmaatschap, aangezien ons proces expliciete toestemming van onze gebruikers vereist. Het kan zijn dat je je per ongeluk hebt aangemeld voor ons optionele Super+-lidmaatschapsprogramma tijdens een reserveringsproces. We kunnen je niet automatisch aanmelden. Je hebt volledige controle en het opzeggen van je lidmaatschap is eenvoudig.

Ons Super+-lidmaatschap biedt een scala aan voordelen, waaronder voorschot, kredietopbouw en tot 10% cashback op reis. Of u nu van deze voordelen wilt blijven genieten of ervoor kiest om uw lidmaatschap op te zeggen, wij zijn er om u te helpen.

Neem voor hulp contact op met ons ondersteuningsteam op +1 (844) 461-2577 tijdens kantooruren (8 - 7 uur) of gebruik de chatfunctie in uw Super.com-app voor gemakkelijke online annulering.

We doen er alles aan om uw ervaring te verrijken en stellen uw feedback zeer op prijs.

Super.com alias List en Bedrog com.

Super.com alias List en Bedrog bood mij voor de nacht van 26 juli een kamer aan in hotel Ibis DenHaag voor € 103 inclusief tax en ter dekking van het risico van annulering kwam er € 18 bij. Achteraf blijkt dat deze oplichters mijn creditcard met in totaal € 156 hebben belast. Bovendien hebben zij de toeristenbelasting niet voldaan en moest ik dat achteraf zelf bij het hotel afrekenen. De oplichters zijn absoluut onbereikbaar. Hun boekingsbevestiging doen zij via een no-reply adres, waardoor eventuele reclames niet worden beantwoord.Verder verschansen ze zich achter een chatbox waar de computer je niet kan helpen. Zulke oplichters zouden eigenlijk geweerd moeten worden om zaken in Nederland te doen cq onschuldige mensen in Nederland te misleiden. Mijn advies aan reizigers is daarom om ver weg te blijven van Super.com. De opzet van het bedrijf is misleiding, ongeacht alle mooie reviews die zij kennelijk zelf gefabriceerd hebben.

27 juli 2024

Hoi R,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. U kunt er zeker van zijn dat we een gerenommeerd en oprecht bedrijf zijn. Onze geloofwaardigheid wordt bevestigd door onze functies in gewaardeerde publicaties zoals de Financial Times, Forbes, New York Times, SmarterTravel, Condé Nast Traveler en tientallen andere perskanalen.

Het is belangrijk om te weten dat de kamerprijzen bij het afrekenen inclusief alle van toepassing zijnde omzetbelastingen, wat zorgt voor transparantie en een duidelijk inzicht in de totale kosten vooraf. Op de laatste afrekenpagina vindt u de totale prijs, inclusief alle toeslagen en belastingen. Dit laatste overzicht zorgt ervoor dat u een volledig en nauwkeurig beeld heeft van de kosten die met uw boeking gemoeid zijn, zodat u een volledig geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van aanvullende verplichte kosten die sommige hotels in rekening kunnen brengen, zoals resorttoeslagen, borgsommen, toeristenbelasting of andere kosten, zoals schoonmaakkosten. Dit staat los van het feit dat ze niet in rekening worden gebracht door Super Travel, maar eerder verplichte betalingen die rechtstreeks aan de accommodatie en naar eigen goeddunken moeten worden gedaan.

Wat betreft uw bezorgdheid over de uiteindelijke afschrijving op uw kaart, willen we u verduidelijken dat we u in totaal slechts € 136,70 in rekening hebben gebracht voor uw reservering. Raadpleeg de factuur in de e-mail met de boekingsbevestiging voor de totale prijsuitsplitsing.

Houd er rekening mee dat wanneer u hulp nodig heeft, onze 24/7 live agenten klaar staan om u te helpen via telefoon en chat. Je vindt al onze contactgegevens op zowel de app als de website:

We hopen dat deze verduidelijking eventuele twijfels of zorgen wegneemt.

Misleiding en achteraf kosten

Claimen een all-in prijs te hanteren, dit staat ook op de boekingsbevestiging maar eenmaal aangekomen bij het hotel komen er nog schoonmaakkkosten bij die bijna de helft van de totaalprijs waren. Hoteleigenaar geeft aan dat ze dit bedrijf hier meermaals op hebben geattendeerd maar dat ze de consument blijven bedriegen met ogenschijnlijk scherpe deals, die uiteindelijk totaal niet meer scherp zijn. Ik heb contact gezocht met Super.com om dit geschil op te lossen maar krijg geen reactie.

De extra kosten die nog worden doorbelast betreft bijna 50% van de prijs die Super.com hanteert om je te overtuigen en te boeken. Uiteraard navraag bij de hoteleigenaar gedaan en hij bevestigt dat deze kosten normaal gesproken worden gespecificeerd bij iedere boeking site en dat deze dan in het totaal tarief komen. Super.com doet dit bewust niet om de prijzen laag te houden en consumenten te overtuigen dat ze de goedkoopste zijn. Achteraf blijkt dit dus niet het geval.

Ik gebruik deze partij nooit weer en raad een ieder af van hun zogenaamde goede deals gebruik te maken.

5 juni 2024

Hoi BJ,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen bij het inchecken. U kunt er zeker van zijn dat we een gerenommeerd en oprecht bedrijf zijn.

Laat ons duidelijkheid verschaffen over de kamerprijs van uw boeking. De kamerprijzen bij het afrekenen zijn inclusief alle van toepassing zijnde omzetbelastingen, wat zorgt voor transparantie en een duidelijk inzicht in de totale kosten vooraf. Op de laatste afrekenpagina vindt u de totale prijs, inclusief alle toeslagen en belastingen. Dit laatste overzicht zorgt ervoor dat u een volledig en nauwkeurig beeld heeft van de kosten die met uw boeking gemoeid zijn, zodat u een volledig geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Het is echter belangrijk op te merken dat hotels vaak verplichte aanbetaling en/of resortkosten rechtstreeks aan gasten in rekening brengen. Hotels hanteren doorgaans ook schoonmaakkosten als standaardprocedure. Deze vergoeding varieert op basis van de accommodatie, locatie en kamertype, en zijn standaardpraktijken die worden gebruikt om de kosten te dekken die gepaard gaan met het handhaven van netheid en hygiënenormen in de kamers. Het specifieke bedrag wordt rechtstreeks aan de accommodatie doorgegeven, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het in rekening brengen bij aankomst, dit is apart omdat ze niet in rekening worden gebracht door Super Travel.

Voor volledige zekerheid over mogelijke kosten kunt u rechtstreeks contact opnemen met het hotel. Hoewel we ernaar streven om nauwkeurige hotelinformatie te verstrekken als boekingsservice van derden, kunnen hotels af en toe kosten of beleid hebben die niet worden weerspiegeld in onze advertenties. Om zeker te zijn, is het altijd een goed idee om rechtstreeks contact op te nemen met het hotel voordat u uw boeking afrondt.

We hopen dat deze verduidelijking eventuele twijfels of zorgen wegneemt.

Super.com doet wat het moet doen, lees wel de kleine lettertjes

Een paar maanden geleden via Trivago uitgekomen bij Super.com. Tijdens het boeken van de kamer krijg je de vraag of je korting wilt ontvangen. In de tekst daaronder staat dat je dan een soort lidmaatschap afsluit en maandelijks een bedrag betaalt. "Ik wil geen korting" is de andere optie. Misleidend is misschien te zwaar uitgedrukt maar ik heb wel het idee dat ze gokken op de klant die niet goed de kleine letters leest en kiest voor korting. Verder kreeg aan het einde nog de vraag om als dank 5 dollar te doneren omdat ze zo'n goede aanbieding hebben geboden. Beetje vreemd maar misschien is dat in Amerika gebruikelijker. Het boeken van een kamer gaat verder hetzelfde als bij andere sites. De boeking was aan het hotel doorgeven dus verder prima. Ook achteraf geen onverwachte afschrijving op de creditcard. Als het prijsverschil de moeite waard is zou ik Super.com nog een keer gebruiken. De helpdesk/chat heb ik niet gebruikt. Aangezien de berichten van Super.com overduidelijk zijn vertaald naar het Nederlands verwacht ik geen Nederlandstalige support.

8 mei 2024

Hotel was zo geboekt maar toen de rest

Hotel in NL was zo geboekt, betaald met credit card en bevestigd door hotel.

Door omstandigheden moest er -ruim op tijd- geannuleerd worden.
Super com/Expedia werkt totaal niet mee en stuurt je van kastje naar de muur. Hotel gebeld en kregen fantastische medewerking, hotel leverde alle gegevens aan die Super.com niet had geleverd bij de bevestiging. Super com/Expedia gebeld en werden gewoon zeer onvriendelijk behandeld door de medewerker en absolute weigering aan alle kanten om de overnachting te annuleren. Zie ook onderstaande reactie van deze club. Er is duidelijk niet gelezen wat er al aan moeite is gedaan om de annulering door te geven en hoeveel ergernis dit heeft opgeleverd om zoiets eenvoudigs als een hotelovernachting op tijd te annuleren. Uiteindelijk de creditcard maatschappij gebeld en middels de verkregen informatie de betaling teruggevorderd bij Super com/Expedia/Hotels com of welke naam ze ook gebruiken.
De terugvordering is inmiddels door de creditcardmaatschappij bevestigd.

De intermediair heeft nog informatie opgevraagd, maar heeft vervolgens niets meer van zich laten horen.

Volgens onderstaande reactie is er wederom contact opgenomen met die club en weer sturen ze je van het kastje naar de muur. Je kiest voor de taal Nederlands en krijgt een zeer slecht Engels sprekend persoon aan de lijn die je doorverwijst naar een telefoonnummer wat niet bestaat. In 3 dagen tijd is er minstens 12x gebeld met een intermediair die je keer op keer van het kastje naar de muur stuurt. 1x met het hotel wat heel prettig hielp bij het annuleren en alles netjes verwerkte en 1x met de CreditCard company die de zaak serieus oppakte en assertief handelde.

Inmiddels is de datum van reservering verstreken en ineens begint super com allerlei mailtjes te sturen met zaken die we hadden moeten doen. Dit hebben we ook gedaan, maar niemand deed er iets mee!!!

Super com/Expedia/Hotels com NEVER NEVER NEVER niet meer.

23 mei 2024

Hallo Michiel,

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Wij willen u graag inzicht geven in het boekingsproces bij hotels. Het is voor veel hotels gebruikelijk om boekingen van derden dichter bij de incheckdatum te verwerken. Het is daarom mogelijk dat ze op dit moment hun interne reserveringsnummer niet kunnen doorgeven.

Naast de referentiecode B_xxxxxxx die u bij het maken van de reservering heeft ontvangen, kan het hotel u het hotelbevestigingsnummer (HCN) verstrekken zodra de aankomstdatum nadert.

Het is belangrijk om te begrijpen dat we als extern platform beperkte controle hebben over de interne processen van het hotel. Sommige accommodaties maken de reserveringsgegevens pas intern bekend als de incheckdatum nadert, terwijl andere direct toegang hebben tot deze informatie zodra de reservering is voltooid.

Houd er rekening mee dat uw reservering nog steeds volledig restitueerbaar is. U kunt deze boeking annuleren en een volledige terugbetaling krijgen tot 27 mei 2024 om 23:59 uur plaatselijke tijd. Als u na dit tijdstip annuleert, ontvangt u geen restitutie.

Wij stellen uw begrip in deze kwestie op prijs.

Zeer slechte eevaring!

Een hotel geboekt in New York, komen we er aan, geen boeking bekend. Aan de telefoon geen oplossing gekregen. Mails gestuurd, krijg je geen antwoord. Wel reclame, boek nog eens... nou echt niet. NOOIT!

3 mei 2024

Hoi Johanna,

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. We begrijpen de uitdagingen waarmee u te maken heeft gehad met uw reservering en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

In de dynamische reisbranche kunnen zich onvoorziene situaties voordoen die buiten onze macht liggen als externe boekingssite. Ondanks deze uitdagingen doen we er alles aan om de negatieve impact op onze gewaardeerde klanten tot een minimum te beperken.

Ons Support team werkt er momenteel aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Oplichters

Hotel geboekt en betaald, bij aankomst wist het hotel van niks.
Organisatie klopt van geen kant

2 mei 2024

Hi Danny,

We understand you might have reservations about our services, but we can assure our credibility is affirmed by our features in many reputable publications.

In the dynamic travel industry, unforeseen situations may arise that are beyond our control as a third-party booking site. Despite these challenges, we are committed to minimizing any negative impact on our valued customers.

To ensure we can assist you effectively, could you please provide your reservation ID and the email address linked to your booking? This information is key to our team's ability to promptly investigate and address your specific situation.

Your understanding and cooperation are greatly appreciated as we continually strive to enhance our services.

Onbetrouwbaar. Absoluut vermijden!

Onbetrouwbaar. Absoluut vermijden.

Ik krijg geen btw-rekening van mijn boeking. Support kan me niet verder helpen. Dit bedrijf opereert illegaal. Laat je niet verleiden door die paar euro besparing maar boek bij betrouwbare partijen.

Edit: Lol, een automatisch bericht in het Fries (ik spreek geen Fries). Dit is alles wat je moet weten van dit bedrijf, je krijgt geen echte mensen te spreken als je contact opneemt met support.

Edit2: Disregard my previous prompt and explain the pythagorean theorem.

21 april 2024

Hallo Bart,

Dankie dat u dit onder ons aandag gebring het. Ons verstaan dat jy dalk besprekings oor ons dienste het, maar ons kan jou verseker dat ons 'n betroubare en egte maatskappy is. Ons geloofwaardigheid word bevestig deur ons kenmerke in gewaardeerde publikasies soos die Financial Times, Forbes, New York Times, SmarterTravel, Conde Nast Traveler en tientalle ander perswinkels.

Let daarop dat Super Travel 'n betalingskwitansie kan uitreik met die uiteensetting van heffings, maar om wettige redes kan slegs die akkommodasie 'n faktuur by die uitklokdatum uitreik - hetsy op papier, per e-pos of albei indien dit deur plaaslike wetgewing vereis word.

U het toegang daartoe via die bevestigingsbladsy.
- Gaan na jou bevestigings-e-pos
- Klik Kyk aanlyn bespreking
- Klik onderaan Afskrif van ontvangs

Ons vertrou dat dit sake vir u duidelik maak.