Super vriendelijk services in Amsterdam, de andere winkels overigens ons. Maar vandaag mocht ik de winkel in Amsterdam bekijken. Ontzettend goed geholpen. Gezellig team, denkt mee met warmte. Ventilat... Toon meer

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Slechte klantenservice in Rotterdam

Ik ben erg teleurgesteld en ontevreden over de klantenservice in de winkel in Rotterdam. Ik kwam een te kleine bh retourneren, maar had geen kassabon meer. Wel had ik een pinbon, een tas van Superbra, een transactie van mijn bank op mijn telefoon (en uiteraard zaten alle kaartjes nog aan de items). De dame - vermoedelijk storemanager - in de winkel zei meteen dat er een kassabon nodig was en dat ze me niet kon helpen - ik moest via de mail contact opnemen met de klantenservice. Ze was onvriendelijk en dacht totaal niet mee met mij als klant: ze kon niet vanuit de winkel contact opnemen met de eigen klantenservice om de transactie op te zoeken, ze vroeg niet of ik een uurtje de tijd had zodat ze me later kon helpen om bijvoorbeeld gezamenlijk contact op te nemen met de klantenservice. Ik had meer dan €500,- uitgegeven aan bh’s en wilde 1 bh hiervan omruilen of retourneren, en de dame in de winkel wilde mij niet helpen en stuurde me terug naar huis. Uiteindelijk heeft de klantenservice van de website me goed geholpen en heb ik de bh kunnen retourneren, maar de winkel in Rotterdam is een afrader.

18 maart 2026

Fijn gevoel

Ik ben nog niet fysiek in een winkel geweest, maar had een fijn contact via mail. Ze hadden begrip voor mijn situatie en vertelde mij dat ik welkom ben voor een meting. Als dat is geweest, doe ik nog een review.

Patty

7 december 2025

Hi Patty,

Wat superlief dat je dit alvast met ons deelt.
Fijn om te horen dat het mailcontact prettig voor je was. We vinden het belangrijk dat je je gezien en begrepen voelt, ook voordat je een voet in de winkel zet.

We kijken ernaar uit om je binnenkort persoonlijk te helpen en samen die perfecte pasvorm te vinden.

Dankjewel voor je vertrouwen, en we horen heel graag weer van je na je bezoek!

Team SuperBra

Mijn eerste ervaring was geweldig

Mijn eerste ervaring was geweldig, goed advies en eindelijk bh’s die pasten en die comfortabel droegen. De tweede ervaring was verrassend, ik kreeg een omvang maat kleiner terwijl ik naar mijn gevoel niet veranderd was. Maar blij weg met 3 bh’s. Tot bij langer dragen thuis: 2 deden echt pijn 1 zat geweldig. Dacht eerst dat t wennen was, toch terug. Bleek dat de 2 met omvang maat kleiner pijn deden en dat de bh die geweldig was mijn eerste omvang maat had. Helaas niets meer aan te doen. Ik kon een tussenstukje kopen. Jammer dat het advies dus toch niet goed was en ik de 2 verlengstukjes ook nog moest kopen. Ik zou deze als service gratis gegeven hebben. Ga ik terug? Misschien maar dan wel heel erg kritisch.

6 december 2025

Antwoord van Superbra

Dankjewel dat je dit zo uitgebreid met ons deelt. Fijn dat je de moeite neemt om je ervaring op te schrijven. Wat jammer om te lezen dat je na zo’n fijne eerste keer toch zo’n teleurstelling hebt gehad bij de tweede pasronde. Dat spijt ons oprecht.

Het klopt dat een andere omvangmaat soms wordt geprobeerd om de pasvorm te verfijnen of bij een ander merk, maar het mag nooit zo zijn dat jij daardoor met pijn of twijfels thuis zit. Dat je dan ook nog verlengstukjes moest aanschaffen, dat voelt natuurlijk niet oké. Dat begrijpen we heel goed.

We zouden je graag terugzien, meld dit vooral even voor je een afspraak maakt bij ons (bij info@superbra.nl), dan zorgen we dat er iemand met extra aandacht met je meekijkt. Je mag kritisch zijn en wij doen ons best om dat vertrouwen terug te verdienen.

Zeg ja tegen de beha!

Een bezoek aan Superbra voelt voor mij en mijn dochter als een uitje! Wij komen graag in Utrecht. We worden altijd vriendelijk geholpen. De laatste keer was er maar plek voor 1, maar toen mijn dochter snel klaar was, nam de verkoopster toch even tijd voor mij. Er zaten ook geen andere wachtenden dus we zaten niemand in de weg.
Altijd blij met goedzittende beha's van Superbra!

10 mei 2025

Antwoord van Superbra

Wat een onwijs leuke review, hier worden we zó blij van!
Dat jullie bezoek aan SuperBra als een uitje voelt, is precies het gevoel dat we iedereen gunnen. Fijn om te horen dat Utrecht zo’n fijne plek voor jullie is.

Ook mooi dat er even ruimte was om jou alsnog te helpen toen je dochter klaar was. Als het kan, doen we dat natuurlijk graag. Uiteindelijk willen we dat jullie allebei met een goedzittende bh én een glimlach de deur uitgaan.

Dankjewel dat jullie steeds weer voor ons kiezen. Jullie zijn altijd welkom voor een volgend uitje! 😉

Geweldig bezoek!

Afgelopen zaterdag was ik in de winkel in Rotterdam.
Ik was iets te vroeg, maar dit was geen probleem. Ze vroeg of een collega mocht meekijken die ingewerkt werd en dit was geen probleem voor mij.

Enorm veel opties gekregen en er werd goed meegekeken en geluisterd naar waar ik naar op zoek was. Hele vriendelijke en enthousiaste dames die voor mij bh’s gingen uitzoeken.

Na 3 kwartier had ik mijn juiste maat, maar helaas geen bh die ik mooi vond staan. Ik gaf dit aan en de dame zei dat ze dit wel vaker hoorde omdat het wel specifieke bh’s zijn.
Ik heb mijn maten op een briefje meegekregen en ben later in een andere winkel enorm goed geslaagd met de maten die ik meegekregen heb.

Lang verhaal kort:
Hele accurate ‘meting’ en een heel fijn bezoek!
Dankjewel!

1 november 2025

Antwoord van Superbra

Wat een heerlijke review om te lezen. Dankjewel dat je dit zo uitgebreid hebt gedeeld!
Zo fijn dat je je meteen welkom voelde in Rotterdam, ook al was je wat eerder. En superlief dat je het geen probleem vond dat er iemand meekijkend werd ingewerkt.

Wat goed dat je zoveel opties hebt kunnen passen en dat er echt met je werd meegedacht over wat jij mooi en prettig vindt. Soms is de maat wél meteen duidelijk, maar is het model gewoon net niet wat je zoekt, en dat is helemaal oké. Daar ben je super eerlijk over geweest, en dat waarderen we enorm.

En hoe fijn dat je met de juiste maat later wél een bh hebt gevonden waar je je goed in voelt! Precies daarvoor doen we het: dat jij verder kunt met zekerheid over je maat en pasvorm.

Dankjewel voor je warme woorden en je bent natuurlijk altijd welkom om nog eens langs te komen.

Geïrriteerde medewerker

Ik had een afspraak om 10u in Rotterdam. Maar voordat de deuren open gingen en wij eindelijk een hokje in konden was er al 10 minuten voorbij. Ik kreeg zoveel opties aangereikt dat ik op het eind niet eens rustig kon passen waar ik eindelijk voor gekomen was. Ik kreeg de opmerking: ja je kan dat niet meer passen je tijd is om. En toen ik zei dat ik er niet bij stil stond dat een afspraak 45 min duurde werd er erg geïrriteerd gereageerd. Het was fijn geweest dat de dame in kwestie ons voordat de afspraak begon even zou wijzen op de duur van de afspraak. En tijdens het passen even had gezegd dat we bv nog 10 minuten hadden. Ik was samen met een vriendin. We waren nogal negatief verrast over de manier van communiceren en de ervaring was nogal een teleurstelling. Ik ga volgende week wel weer naar een winkel die alle tijd heeft en vriendelijke medewerkers heeft. Dan betaal ik liever extra als dit.

2 augustus 2025

Antwoord van Superbra

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Het is heel vervelend om te lezen dat je afspraak zo is verlopen, en ik snap heel goed dat dit teleurstellend voelde voor jou en je vriendin.

Je hoort tijdens een fitting nooit het gevoel te krijgen dat je moet haasten of dat er irritatie ontstaat of dat je tijd om is terwijl je eigenlijk nog wilde passen waarvoor je gekomen was. Dat spijt ons oprecht.

Een heads-up aan het begin van de afspraak en tussendoor even aangeven hoeveel tijd er nog is, had absoluut geholpen en dat had je gewoon mogen verwachten. Je feedback is heel helder en hier kunnen we echt iets mee, want dit is niet de ervaring die we willen neerzetten.

Dankjewel dat je dit met ons deelt. Het helpt ons om beter te worden.

Hier is een vrouw heel blij Met Superbra

Ik was vanmiddag in het filiaal in Utrecht en trof daar Floor en ik werd super fijn en goed geholpen. Floor was eerlijk en dat vond ik heel fijn.

Wat ik ook heel fijn vind is dat ik eindelijk een beugel bh heb die goed zit en dat is met mijn omvangsmaat echt super lastig om te vinden, maar Superbra had zelfs 2 verschillende BH's in de winkel en nog een derde op de webshop op voorraad.

Hier is een vrouw heel blij!

8 oktober 2025

Antwoord van Superbra

Wat een feestje om jouw review te lezen, hier worden wij heel blij van!
Zo fijn dat je in Utrecht bij Floor terechtkwam en dat je je zo goed geholpen voelde. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn precies wat een brafitting relaxed en fijn maken, dus mooi dat dat voor jou zo klopte.

Wat geweldig ook dat je eindelijk een beugel-bh hebt gevonden die echt goed zit! Het maakt ons extra blij dat je niet één maar zelfs meerdere opties vond.

Hier is dus niet alleen één vrouw heel blij… wij ook! 💕

Team SuperBra

Wat een fijne begeleiding!

Wat een fijne begeleiding heb ik gekregen bij het kopen van mijn bh's. Waar dit eerst eigenlijk altijd een frustrerende bezigheid was, was het nu zo'n ontspannen, rustig en succesvol bezoek. Het was mijn eerste ervaring met Superbra, maar ik kom zeker nog eens terug!

23 augustus 2025

Antwoord van Superbra

Wat heerlijk om te lezen!
Dat iets wat eerst altijd frustrerend voelde nu juist ontspannen, rustig en succesvol was, dat is precies waar we het voor doen. Je verdient een brafitting zonder stress en met aandacht voor wat jij nodig hebt.
We helpen je met net zoveel geduld en zorg de volgende keer opnieuw!

Team SuperBra 💕

Wat een ontzettend fijne winkel!

Wat een ontzettend fijne winkel! Na jaren met de (blijkbaar) verkeerde maat te hebben rondgelopen ben ik eindelijk goed geholpen in de winkel in Utrecht. Het personeel was vriendelijk en nam mij echt serieus. Ik heb altijd gedacht dat ik een moeilijke maat had, nou bij SuperBra had ik meer dan genoeg keuze. Doordat ik een afspraak had gemaakt had ik voldoende tijd om om rustig te passen en kon de medewerkster goed met mij meekijken als ik ergens over twijfelde. Ik ga nergens anders meer heen!

10 juli 2025

Antwoord van Superbra

Wat een waanzinnig fijne review om te lezen. Dankjewel dat je dit zo mooi verwoordt!
Wat heerlijk dat je zoveel keuze had en dat het personeel je serieus nam. Dat rustige passen, tijd hebben, kunnen twijfelen zonder druk… precies dat proberen we elke dag te creëren. Je verdient het om je comfortabel én gehoord te voelen.

Dat je zegt dat je nergens anders meer heen gaat, raakt ons echt. Dankjewel voor dat vertrouwen.

Team SuperBra 💕

Het meisje dat in de winkel in Utrecht…

Het meisje dat in de winkel in Utrecht mij hielp was uiterst vriendelijk. Maar terwijl ik stond te passen hoorde ik iemand binnenkomen die een half uur(!) te vroeg was. Dat was geen probleem werd er gezegd maar het gevolg is dat ik de meeste tijd die ik in de winkel was wachtend heb door gebracht. Op deze manier is het niet nodig een afspraak te maken want je brengt veel tijd wachtend door. Ook mijn vraag of er bh’s zonder beugel waren werd met een sport bh beantwoord zonder verdere uitleg werd hij in het hokje gehangen, op de manier van doe hier maar wat mee. Dat is toch geen serieus antwoord? Ik ga toch niet de hele dag met zo’n harnas lopen?
Ik ga mijn heil toch elders zoeken denk ik.

25 juni 2025

Antwoord van Superbra

Hi! Wat jammer om te lezen dat je ervaring in onze winkel in Utrecht zo is verlopen. Dat is absoluut niet hoe we willen dat iemand zich bij ons voelt — je komt juist bij SuperBra om persoonlijk geholpen te worden, op jouw tempo, met alle aandacht voor wat jij zoekt en nodig hebt.

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We nemen je feedback serieus en gaan dit intern bespreken, zodat we hier echt van kunnen leren. We willen dat elke klant — dus ook jij — zich gehoord en gezien voelt. En als je op zoek bent naar een comfortabele bh zonder beugel, dan verdient dat veel meer uitleg dan een snelle “doe hier maar wat mee”.

Mocht je het ooit toch nog een kans willen geven, dan staan we graag (opnieuw en beter) voor je klaar. 💛

Team SuperBra

Bh’s passen vanaf nu een feestje

Ik ben net in Rotterdam geweest en echt super geholpen. Goed advies, dame met kennis en een goed oog. Ze leert je zelfs hoe je moet scoopen. Ze nemen de tijd voor je dus ik snap dat ze liever geen binnenlopers hebben. Ze denken mee en geven echt topadvies. Ik heb echt een enorme hekel aan bh’s kopen maar dit was een feestje. Jullie hebben er een vaste klant bij hoor.

5 juli 2025

Antwoord van Superbra

Wat fantastisch om te horen dat je zo fijn bent geholpen in Rotterdam! 😍 Scoopen als een pro — yes! Daar worden wij dus echt blij van. En wat fijn dat je voelde dat er écht tijd en aandacht voor je was. Precies dat is waar we voor gaan: een fijne ervaring, goed advies en een bh waar jij je helemaal goed in voelt.

Dat jij zegt dat bh’s kopen ineens een feestje werd… daar doen we het voor. 🎉 Welkom bij de SuperBra club — we kunnen niet wachten om je de volgende keer weer te helpen!

Smoezelige winkel

Ik was bij locatie Amsterdam en had een afspraak om 10 uur. De winkel was erg smoezelig. Vloer niet stofgezogen, vies kleedje in paskamer. Bij kassa ook veel stof op toonbank. Dat snap ik als het later op de dag is maar niet bij eerste afspraak in de ochtend. Verkoopster was vriendelijk maar ik twijfelde al over de maat van de beha en heb me toch door haar laten overtuigen van een grotere maat. Heb de beha nu een dag gedragen en is toch echt te groot. Ik kom er in ieder geval niet meer terug

11 juni 2025

Antwoord van Superbra

Wat rot dat je ervaring zo tegenviel – dat spijt ons echt. De winkel hoort netjes te zijn, zeker bij de eerste afspraak van de dag. En dat de beha toch niet goed zit, is extra balen. Dankjewel voor het delen.

Vreselijke klantenservice

Door de goede Instagram marketing vol enthousiasme naar de winkel in Utrecht gegaan. Hier vriendelijk geholpen. Echter twijfelde ik al over de maat die mij geadviseerd werd, maar na mijn twijfel uitgesproken te hebben verzekerde de verkoopster mij dat de maat goed was dus toch de bh gekocht. Eenmaal thuis bleek de bh echt te klein tijdens het dragen. 1 maart geprobeerd contact op te nemen via de mail, geen reactie. Bellen met de winkel waarna ik werd verwezen naar de mail. Uiteindelijk na een aantal weken een tegoedbon gekregen. Nieuwe bh’s besteld met de tegoedbon in de geadviseerde maat en geen van allen past. Geld teruggestort, behalve de tegoedbon. Nu probeer ik hierover contact op te nemen plus advies te krijgen over een dan wel passende bh, maar wederom geen reactie. Dus gebeld naar de winkel waar ik enorm werd afgesnauwd door de medewerker die niks voor mij kon doen omdat ze niet van de klantenservice is. Mijn geduld was al op en nu ik zo te woord gestaan ben besluit ik dit toch openbaar te delen. Ik zou niemand adviseren hier iets te kopen tenzij je zelf zeker bent van de maat!

Vervolg: na openbaar gevraagd te hebben om contact kreeg ik diezelfde dag nog een reactie via de mail. Een week later kreeg ik een hele zakelijke mail terug waarin onder andere staat dat ik (!) verbaal zou zijn uitgevallen, dat ze daarvan niet gediend zijn en dat als het nogmaals gebeurd mijn shoptegoed zou worden ingetrokken. Ik heb werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt. Mijn verhaal gedaan op Instagram om anderen te waarschuwen voor de klantenservice. Dezelfde avond nog ben ik geblokkeerd en is mijn reactie op Instagram verwijderd.

25 april 2025

Na nogal bot weggestuurd te zijn in…

Na nogal bot weggestuurd te zijn in rotterdam terwijl online ztaat dat binnenlopers ook welkom zijn maar vandaag dus niet... een uur verderop gereden om in Amsterdam echt super geholpen te worden ! Een uur verder maar 3 geweldige sets een bikini en sport bh. Na veel afvallen enorm blij dat alles weer goed zit en ze de juiste maten direct op 1 blik voor je pakken !
Mega klantvriendelijk in amsterdam en ook filliaal utrecht dacht fijn mee via de telefoon

Voor mij geen Rotterdam meer maar wel een lekker dagje Amsterdam. Bedankt dunya !

19 april 2025

Antwoord van Superbra

Wat een rollercoaster, maar zó fijn om te horen dat je uiteindelijk zo goed geholpen bent in Amsterdam! Dunya is een topper 💕 En ook superfijn dat Utrecht met je meedacht. We snappen dat je ervaring in Rotterdam niet was wat je had gehoopt – dat spijt ons. We nemen je feedback serieus en gaan dit intern bespreken, zodat we dit in de toekomst beter kunnen doen. Dankjewel dat je het toch een kans gaf, en wat heerlijk dat je nu zo blij bent met je nieuwe sets. Je verdient het! 💪✨

Team SuperBra

Ik ben in december 24 voor mijn eerste…

Ik ben in december 24 voor mijn eerste brafitting geweest en heb meteen 3 sets aangeschaft. Na enige weken dragen van de eerste set contact opgenomen omdat de bh toch te groot was en niet prettig zat. De vraag gesteld of ik de 2 andere sets uiteraard ongedragen mocht omruilen voor een kleinere maat. Omdat de maximale ruilen tijd voorbij was was daar geen mogelijkheid meer voor.
Heel jammer. Nu zit ik dus met 2 dure te grote sets waar ik niks aan heb

10 december 2024

Hi Patricia,

Dankjewel voor je review – we snappen dat het teleurstellend is als je twee setjes niet meer kunt ruilen. Je deed je aankoop op 5 december en nam op 2 maart contact met ons op, bijna drie maanden later. Zoals we toen ook in de mailwisseling hebben uitgelegd, viel je verzoek helaas buiten onze ruiltermijn van 30 dagen.

We hebben je toen uitgenodigd om langs te komen in de winkel, zodat we samen kunnen kijken of we de pasvorm kunnen verbeteren of er nog iets aan te doen is – dat aanbod staat natuurlijk nog steeds. We denken graag met je mee!

Team SuperBra

Echt goed en eerlijk bh advies

Een van de weinige plekken in Nederland waar je écht terecht kunt voor een goed passende bh, voorzien van kundig en vriendelijk advies. Van mij mogen ze nog wel verder uitbreiden in het Ewa Michalak assortiment :)

12 september 2024

Antwoord van Superbra

Wat lief, dankjewel! 💕 Zo fijn om te horen dat je je bij ons goed geholpen voelt – daar doen we het voor. En goed nieuws: er komt binnenkort weer nieuwe Ewa Michalak aan! Houd ons dus zeker in de gaten 😉🛍️✨

Team SuperBra

Super passend bras met veel kennis, experience & passion

Ik winkel uitsluitend bij Super Bra al 5 jaar voor alle mijn bras en lingerie! Wat maakt ze anders dan anderen is hun passie en kennis, eigenlijk de kennis over het meten en passen van een BH. Nergens anders kan je zo'n goede pas vorm krijgen, ze hebben ook een groot selectie van BH's dat je niet kan vinden zomaar in een winkel. Je leert ook hoe je je BH moet dragen en hoe het moet passen. Zowel in de dageljkse activiteiten als bij sporten. Ze zijn altijd vriendelijk en uitleggen waarom je die bra of een andere bra zouden moeten kiezen. Een goede BH verandert je figure en je leven! Dit krijg je bij Super Bra!

28 maart 2025

Antwoord van Superbra

Wauw, wat een mooie woorden – daar worden we helemaal blij van! 🥹 Zo bijzonder dat je al 5 jaar bij ons komt, en dat we je keer op keer mogen helpen met de juiste fit. Je snapt het zó goed: een goede BH is echt life-changing 💖 Dankjewel voor je vertrouwen, je enthousiasme en je lieve complimenten. Jij bent precies waarom we doen wat we doen!

Top bedrijf

Top bedrijf. Goede service - de meiden nemen uitgebreid de tijd om jou te helpen en prachtige bh’s!

22 maart 2025

eindelijk de goede maat gevonden dank…

eindelijk de goede maat gevonden dank zij deskundig personeel van Superbra. De lingerie zit als gegoten en het is moeilijk kiezen want er zijn zoveel prachtige kleuren. Als ik een goede tip mag geven: ga eens naar een van de winkels en probeer een fitting. Daarna kun je altijd ook online shoppen. Een uitkomst voor mij.

21 maart 2025