Lees wat reviewers zeggen
Första gången jag såg er på nätet och fick tag på 3 matskålar av 4 . Har redan bestämt mig för att skaffa en matskål till . Upptäckte precis till min stora förvåning och glädje att de hos er till och... Toon meer
Kontaktade kundtjänst efter oklarheter med varan jag beställt, fick snabba trevliga svar och det uppskattar jag särskilt när det är en webbutik där man inte har en säljare att gå till. Kommer absolut... Toon meer
Jag valde leveransalternativet "närmaste utlämningsställe", men det otympliga paketet levererades till det fjärde närmaste - som ligger nästan 3 gånger så långt bort som det närmaste. När jag påtalade... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Beställde en vara och ville ändra i…
Beställde en vara och ville ändra i beställningen. skickade mail 2 timmar efter och ringde varje dag. Dom har alltid stängt och svarar inte på mail. Har dessutom gårr 2 veckor och har inte fått någon vara än. Beställde för 1500
Rekommenderar absolut INTE
Rekommenderar absolut INTE
Du kan inte reklamera den vara du köper om inte fungerar eller är inte som lovad.
Snabb och bra service!
Snabb leverans, trevlig och proffsig kundservice, svenskt företag! Kommer handla alla mina kattsaker härifrån från och med nu
Otroligt bra produkter
Otroligt bra produkter. Prisvärt och med snabb leverans. Är sjukt nöjd med mitt köp och kommer beställa mer därifrån.
Super nöjd
Beställde smart 6 meal feeder. Bra grej och snabbt leverans 📦
super nöjd :)
Supersnabb leverans och bra priser
Supersnabb leverans och bra priser! Rekommenderas
Nöjd med mitt köp
Snabb återkoppling via mail vid förfrågan. Bra paketerat, varan kom fram i tid. Liten överraskning till 😺i lådan. så vi är super nöjda och kommer beställa fler gånger
Bra, lätt och snabbt
Sökte efter en specifik kattlåda, resultat från Supercat kom då upp till bra pris. Webbutilen hade i övrigt annat mycket bra att erbjuda. Lätt att hitta, lätt att beställa, bra priser och snabb frakt!
Superbra och Supersnabbt
Superbra och Supersnabbt. Alltid nöjd med köp från Supercat 😺
Inga konstigheter alls
Inga konstigheter alls. Lätt att betala och fick mitt paket inom några dagar. Allt väldigt smidigt.
Köpte en lek tunnel med klösdel 110 cm
Köpte en lek tunnel med klösdel 110 cm
Bra kvalitet
Bra pris
Våra lurviga vänner älskar den.
Första gången jag såg er på nätet och…
Upptäckte precis till min stora förvåning och glädje att de hos er till och med går att beställa reserv delar av klätterställning. De är ju faktiskt " fullständig Lysande " 😍😉😍😉
Svarar inte i telefon eller på mail!
Ångrade mitt köp precis efter lagd order.
De svarar inte i telefon eller på mailet där jag bad dom annullera min order. De skickar varan ändå. Ringer och mailar igen, fortfarande inget svar!!
Nice!
I have shopped from this store several times. Nice workers and great items. :) My cats especially enjoyed their floor-to-ceiling scratching post!
⭐⭐⭐⭐⭐
Mycket vänliga och professionella. Supersnabb leverans och så himla gulliga som ibland skickar med liten överraskning till ens misse!
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd. Snabb leverans och bonusgodiset uppskattades också!
Köpte 5 bananer med kattmynta till 5…
Köpte 5 bananer med kattmynta till 5 katter. ALLA ratar dessa bananer. De går in till grannen och tuggar på hennes banan, ska vara samma märke, dvs originalet.
Jag berättade detta för Supercat, i princip var svaret, synd för dig. / Pernilla Jepson
Super
Super! Första gången jag beställde. Snabb frakt. Inga problem!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.