Geholpen door verkoper Juan! Zeer gastvrij! Waar je bij andere zaken wordt genegeerd of weggestuurd omdat je geen afspraak hebt, maakte Juan wel tijd voor ons! Na de koop kwam de eigenaar van de wi... Toon meer
Goed geholpen door Juan die ook de tijd voor ons nam, ons daardoor kon voorzien van heldere informatie op een rustig tempo. We hadden bij de eerste afspraak al gelijk een 3D schets van de keuken en mo... Toon meer
Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
Het Rietveld 20, 7321 CT, Apeldoorn, Nederland
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed en vriendelijk geholpen.
Fijn meegedacht

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
We kwamen bij Superkeukens Apeldoorn en werden gastvrij en open ontvangen door Shankar. Eigenlijk wilden we meerdere zaken bezoeken maar door direct tijd voor ons te nemen en ons zeer professioneel te helpen, zijn we nooit verder gekomen en hebben we daar onze keuken gekocht. Shankar is gastvrij, zeer kundig, gedreven en heeft voor ons een keuken ontworpen die 'beyond our dreams' is. Hij adviseert eerlijk en komt met ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. De keuken is zo ongelooflijk mooi en strak geworden dat we oprecht niet kunnen wachten totdat hij komt. Bedankt voor het mooie ontwerp en je top inzet!!

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Na de koop kwam de eigenaar van de winkel alles inmeten, waardoor direct duidelijk is hoe de leidingen aangebracht moeten worden. Daarnaast geven zij goede, bruikbare adviezen voor het plaatsen( wat ikzelf ga doen).

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
We zijn obv de goede ervaringen van onze dochter en schoonzoon bij Juan terecht gekomen. Binnen relatief korte periode hebben we ons 3e huis gekocht en daarmee onze derde keuken. De vorige keukens waren van andere zaken. Nu dus bij Superkeukens uitgekomen. Zij zijn van een totaal ander niveau. Vooral met dank aan onze adviseur Juan, daarmee wordt een keuken kopen echt een andere beleving. Hij denkt heel proactief mee en is heel creatief. Niks is hem teveel; na drie gesprekken, meerdere tekeningen en verschillende opstellingen waren we eruit! Heel fijn, we zijn er heel blij mee!

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
We zijn erg vriendelijk geholpen door Shankar. Hij heeft samen met ons een perfect uitgedacht ontwerp gemaakt waarbij hij al onze wensen in het ontwerp mogelijk heeft gemaakt. Je kan duidelijk merken dat hij veel ervaring heeft!

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Op zoek naar een keuken kwam ik een prachtig front tegen bij superkeukens. Ik kon meteen voor een gesprek terecht bij Edwin in Apeldoorn en er werd alle tijd genomen om al mijn wensen te bespreken. Ook kon ik altijd snel terecht, bijvoorbeeld voor een extra gesprek wanneer ik wat wilde aanpassen. Edwin is deskundig, geeft fijn advies en pakt door. Dit heeft mij geholpen om keuzes te maken. En dat was voor mij wel nodig, aangezien ik nogal een twijfelaar ben...
Ik zou superkeukens zeker aanbevelen.

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken uitgekozen.
Naam zegt het al.. Super Keukens. Wij zijn super geholpen door Shankar.
- Ervaren
- deskundige
- goede verhouding prijs/ kwaliteit.
- en iemand die met ons mee denkt. Uiteindelijk een goede resultaat. Shankar nogmaals heel erg bedankt voor je tijd en geduld en je adviezen.
Wij hebben iets moois uitgekozen en kijken heel erg naar uit.

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Super fijn geholpen door Edwin. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Goed meegedacht en gekeken naar het totaalplaatje. Hij kwam met een super mooi ontwerp met een praktische indeling, passend bij mijn wensen en plek in het huis.

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Zo'n kleine 5 jaar geleden kochten wij voor de nieuwe woning in Deventer een keuken bij Superkeukens Apeldoorn. Mbt de keuken: nul problemen. Bij de apparatuur hebben we tot heden kleine mankementen gemeld en dat na 3-5 jaar. Alles is tot in de puntjes opgelost. Vriendelijk, kundig personeel.
Bij een volgende keuken wordt het weer Superkeukens.

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
We gingen blanco naar superkeukens .
Juan heeft ons erg goed geadviseerd en geholpen om een mooie keuken uit te zoeken.
Alle ruimte benut , hij wordt in maart geplaatst , wordt vervolgd .

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Gister (19 dec 2025) gebelt voor een afspraak en konden de zelfde dag nog terecht.
Eenmaal aangekomen hadden wij de afspraak met Edwin en wat zijn we goed geholpen.
Legt alles netjes uit van a tot z luistert naar de wensen en denk mee.
Wij hadden nog geen concrete maten ivm een muur door braak en nieuwe kozijnen maar hier in word goed mee gedacht!
Dit belooft veel goeds voor de rest van het proces. Wij hebben het vertrouwen in superkeukens Apeldoorn gekregen door Edwin. En kijken uit naar onze nieuwe keuken volgende jaar april!
Dennis en Bibi

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Erg goed geholpen door Edwin van Dijk. Luistert naar de wensen van de klant. Geeft goed advies en legt alles duidelijk uit. Laat veel dingen zien, en zijn enthousiasme is ook een plus!

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Mooie winkel met een ruime showroom om veel inspiratie op te doen en erg goed geholpen door Edwin van Dijk. Door zijn klantvriendelijkheid en deskundig advies hebben we een mooie keuken samengesteld en ben ik zeer tevreden met het resultaat.

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
We hebben een mooie keuken uitgezocht en gekocht bij Super Keukens Apeldoornse en prima geholpen door Edwin van Dijk. Hij had alle tijd voor ons en we voelden ons ook zeker op ons gemak.
We kunnen niet wachten totdat het geplaatst kan worden en hopen er dan ook vele jaren met heel veel plezier van te kunnen genieten.

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
We zijn een aantal keuken winkels langs geweest. We kregen bij superkeukens in Apeldoorn gelijk het goeie gevoel. Ze denken erg mee en werken op een manier die bij ons past. Voor dat we ook maar om tafel zaten hebben ze aan de hand van onze wensen lijst gelijk een tekening voor ons klaar liggen. Dit was voor ons precies wat we zochten. We zijn erg goed geholpen door Shankar Ramsoedit. Echt een aanrader.

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Wij zijn bij supperkeukens heel goed geholpen door Edwin alles werd heel goed uitgelegd bij het samenstellen van de nieuwe keuken Edwin gaf ons prima advies en gaf ons eerlijk de voor en nadelen van bepaalde keuzes een aanrader voor wie een nieuwe keuken wil halen wij hebben de nieuwe keuken besteld en kijken uit naar de ontvangst van de onze keuken

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
We waren voor ons nieuwe huis op zoek naar een goede partij waar wij vertrouwen en een eerlijk advies konden krijgen. En dat ook nog eens voor een Eerlijke en transparante prijs.
Toen wij bij Superkeukens kwamen gaf medewerker Edwin ons goed advies, Hij vertelde ons eerlijk over de voor en nadelen van de bepaalde keuzes. Hierdoor kwam naar voren dat het duurste voor ons niet perse het beste was.
Nadat we hier een akkoord met elkaar hadden gevonden kwam Peter bij ons langs, Peter is specialist in het inmeten en plaatsen van keukens voor Superkeukens. Aangezien we de keuken zelf gaan plaatsen gaf Peter ons nog goede tips waar we even op moeten letten en wat we van te voren moeten regelen m.b.t. leidingwerk etc.
We kijken uit naar de de ontvangst van onze keuken, we zijn nu al helemaal verkocht!
We willen Edwin en Peter in het speciaal bedanken maar ook Superkeukens Apeldoorn aanbevelen aan iedereen die deze review leest.

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Juan Fernandez heeft ons geholpen met het samenstellen van onze nieuwe keuken. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop hij ons heeft geholpen. Hij heeft goed meegedacht met de wensen die wij hadden en kwam met mooie oplossingen. Het is uiteindelijk maatwerk! Juan heeft het hele proces goed begeleid en ook voor de nazorg is hij bereikbaar. Naast dit alles is hij zeer vriendelijk en behulpzaam.
De keuken is inmiddels geplaatst en bevalt goed. Mooi materiaal, zeer tevreden!
Superkeukens (en in ons geval Juan) een aanrader!

Antwoord van Superkeukens - Apeldoorn
Heel fijn geholpen door Edwin. Hij dacht goed mee en we kwamen snel tot een akkoord.