Zeilmakerstraat 20, 9403 VA Assen, Drenthe, NL

De begeleiding en adviezen die we kregen van Mirjam hebben we als erg prettig ervaren. Er werd actief meegedacht en er werd ruimschoots de tijd genomen om de verschillende mogelijkheden te bekijken.... Toon meer

Begeleiding bij de aanschaf, meerdere keren geweest: alle rust, ruimte, meedenken, opties afwegen, en vooral: alle tijd! erg prettig. levering: perfect, alles klopte. Installatie door 3e partij: ni... Toon meer

1. Keukenwinkel
  2. Keukenvernieuwer
  3. Kookwinkel

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

• Zeilmakerstraat 20, 9403 VA, Assen, Drenthe, Nederland

• 0592 340037

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Prettige keukenzaak met vriendelijke medewerkers

Het betreft hier enkel het aankoopproces. De keuken wordt, op ons verzoek, pas geplaatst in oktober dus daar kunnen we nog niets over zeggen. De monteur die alles kwam inmeten en straks ook de plaatsing verzorgt was vriendelijk en maakte een professionele indruk.

4 maart 2026

Antwoord van Superkeukens - Assen

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je het adviestraject met Mirjam van Superkeukens Assen als prettig hebt ervaren en dat er echt met je is meegedacht. Daar nemen we graag de tijd voor, zodat je keuzes maakt waar je straks nog jaren blij mee bent. Ook goed om te lezen dat het contact met onze monteur positief is verlopen. Dat is een belangrijke stap richting de plaatsing.

We wensen je alvast veel voorpret richting oktober. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Superkeukens

Ik heb mijn eigen kookplaat per ongeluk…

Ik heb mijn eigen kookplaat per ongeluk kapot gemaakt. Superkeukens gebeld of ze een nieuwe voor me konden installeren. Binnen een paar dagen geïnstalleerd. Vriendelijke mensen en snelle en goede service.

31 januari 2026

Antwoord van Superkeukens - Assen

Wat vervelend dat je kookplaat kapot was gegaan, maar wat fijn dat we je snel hebben kunnen helpen!

Goed om te horen dat de nieuwe kookplaat al binnen een paar dagen is geïnstalleerd en dat je onze service als vriendelijk en snel hebt ervaren. Ook na aankoop staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Bedankt voor je mooie review en veel kookplezier met je nieuwe kookplaat!

Superkeukens

We werden bij ons eerste bezoek al…

We werden bij ons eerste bezoek al prettig ontvangen en fijn te woord gestaan. Arjan vertelde wat hij nodig had om een keuken op maat te maken. Bij ons tweede bezoek had Arjan alle tijd om onze keuken te ontwerpen. Na wat gepuzzeld te hebben hadden we de keuken zo als we hem hebben wilden. We zijn met een tevredegevoel naar huis gegaan. De volgende dag nog even contact gehad voor een wijziging dit werd door Arjan direct gedaan en op de mail gezet. Tot nu toe zeer tevreden over superieuren Assen.

19 februari 2026

Antwoord van Superkeukens - Assen

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je ervaring bij Superkeukens Assen!

Goed om te horen dat je je vanaf het eerste bezoek al prettig ontvangen voelde. Een keuken ontwerpen doe je niet elke dag, dus dan is het extra belangrijk dat iemand echt de tijd voor je neemt. Mooi dat Arjan samen met jullie heeft gepuzzeld tot de keuken precies was zoals jullie hem wilden.

Ook fijn dat de aanpassing achteraf snel en netjes is opgepakt. Zo hoort het! We geven je complimenten met plezier door aan Arjan en het team in Assen.

Bedankt voor je vertrouwen en veel voorpret met jullie nieuwe keuken!

Superkeukens

Supertevreden met een Superkeuken!

Wij zijn ontzettend tevreden over Superkeukens Assen. Vanaf het eerste moment zijn we super goed geholpen. Mirjam heeft echt fantastisch met ons meegedacht. Ze kwam met slimme, praktische oplossingen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben, en wist onze wensen perfect te vertalen naar een prachtig ontwerp.

Wat voor ons ook een groot pluspunt was, is dat de keuken snel geleverd kon worden. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding echt uitstekend — je krijgt veel kwaliteit voor je geld.

Ook na de plaatsing was de service helemaal top. Vragen werden snel opgepakt en alles werd netjes opgelost. We bedachten toch nog een extra kast in het eiland te willen en een keramieken achterwand en dat was ook geen probleem. Dat geeft veel vertrouwen.

Kortom: een fijne ervaring van begin tot eind. Absoluut een aanrader!

17 december 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Dank je wel voor jullie uitgebreide en warme woorden! Fijn om te horen dat Mirjam van Superkeukens Assen jullie zo goed heeft kunnen helpen met slimme en praktische oplossingen, en dat ze jullie wensen perfect wist te vertalen naar een prachtig ontwerp.

We vinden het heel belangrijk dat alles van begin tot eind soepel verloopt, dus het is mooi dat jullie zo tevreden zijn over zowel de levering, de service na plaatsing als de prijs-kwaliteitverhouding.

Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Top service én aftersales

levering: perfect, alles klopte.
Installatie door 3e partij: niet best, rare acties. Superkeukens kwam vervolgens zelf kijken naar onze keuken, waren het eens met onze punten maar vonden er zelf nog een paar bij. Hebben vervolgens zelf een andere installateur gestuurd die het perfect heeft opgelost.
Jammer dat ze geen badkamers doen, ik zou direkt weer heen gaan

30 mei 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze begeleiding als prettig hebt ervaren — met alle tijd, rust en aandacht die zo’n belangrijke keuze verdient.

Ook zijn we blij dat de levering helemaal vlekkeloos verliep. Jammer dat de installatie in eerste instantie niet naar wens was, maar des te mooier dat we dit samen met jullie goed hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat je écht tevreden bent, tot in de kleinste details.

Voor nu wensen we je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Superkeukens

Mooie keuken Extreem slechte nazorg bij schade

Update op reactie super keukens,
Dat we het herstel in eigenbeheer hebben gedaan is niet helemaal juist, De monteur gaf aan je kunt gebruik maken van mijn schilder dit gaat echter maanden duren. Je kunt ook gebruik maken van je eigen schilder, hier zijn wij akkoord mee gegaan. Bij het doorgeven van de offerte werd ineens gezegd de offerte is te hoog dit gaan we niet vergoeden. We moesten toen ineens een lokale schilder uitzoeken waar we noet achter stonden, hier heb ik meerdere mail berichten van vanuit superkeukens. De lokale schilder heeft het dus verprutst, het is nu wel heel makkelijk om dan te zeggen eigen schuld dikke bult, jullie monteur boord nota bene in onze waterleiding.... hieronder de mail vanuit mij en superkeukens:

Graag zou ik vernemen wat redelijke kosten zijn voor het verwijderen van het behang van 1 muur het stucen van de sleuf, het behangen van deze wand met glasvezelbehang en het schilderen van deze wand met de (Eric kuster dune superior verf )

Gr Sjoerd

Geachte heer Smits

Helaas moet ik u meedelen dat dit soort werkzaamheden niet binnen het dienstenpakket van Superkeukens valt. Wij zijn gespecialiseerd in keukens en kunnen u daarom geen passende offerte of advies geven voor schilder- of stucwerkzaamheden.

Wel raad ik u aan om contact op te nemen met enkele schildersbedrijven in uw omgeving die u kunnen helpen.

Hieronder vindt u een aantal suggesties om te benaderen:

Schildersbedrijven regio Assen

Bedrijf Mail Telefoon

(Opsomming schildersbedrijven )

Bij elk van deze bedrijven kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de werkzaamheden: het verwijderen van behang, stucen, aanbrengen van glasvezelbehang én schilderen met de gewenste verf.

Superkeukens Assen

We hebben in mei een keuken aangeschaft bij Superkeukens, en eerlijk is eerlijk: de keuken zelf is echt prachtig en van hoge kwaliteit. Helaas is het herstel na een fout van de keukenmonteur echt enorm tegengevallen. Tijdens het ophangen van de bovenkasten is er per ongeluk in een waterleiding geboord, waardoor er een sleuf in de muur gekapt moest worden.

Superkeukens stelde voor om de muur te laten herstellen door een goedkopere schilder dan onze oorspronkelijke, die het huis perfect had geschilderd. Helaas is het herstelwerk van deze schilder ronduit slecht uitgevoerd. Hierdoor zit er nu een lelijk en slordig herstelde muur in ons huis, dat nog geen jaar oud is.

Wat dit extra zuur maakt, is dat Superkeukens hier verder niets mee wil doen. Ondanks dat we superblij zijn met de keuken zelf, zorgt dit voor een erg nare nasmaak.

18 december 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Dankjewel voor je uitgebreide toelichting. Heel vervelend om te lezen dat het herstelwerk na de montage niet de kwaliteit heeft gekregen die je van ons verwacht. De keuken zelf blijkt gelukkig helemaal naar wens, maar we snappen dat het frustrerend is wanneer de afwerking in huis daar niet bij aansluit.

Wij hebben contact gehad met onze vestiging en ontvingen deze reactie:
"Graag willen wij verduidelijken dat de genoemde punten betrekking hebben op het werk van de monteur, echter heeft de monteur u herstel aangeboden.
Uiteindelijk heeft u ervoor gekozen zelf een schilder te selecteren en het schilderwerk in eigen beheer te laten uitvoeren. Deze werkzaamheden vielen buiten onze opdracht en verantwoordelijkheid. Ons werk is volgens afspraak uitgevoerd en bij oplevering goedgekeurd."

Super tevreden

We hebben onlangs onze nieuwe keuken gekocht en zijn ontzettend tevreden! Vanaf het eerste moment kregen we fijne, deskundige hulp. Er werd echt meegedacht over het ontwerp, de indeling en onze wensen. Ook op het gebied van prijs kwamen ze met slimme oplossingen, zonder dat we hoefden in te leveren op kwaliteit of uitstraling.
Kortom: topservice, prachtig resultaat en een zeer positieve ervaring. We raden ze absoluut aan!

10 december 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken! Mooi dat jullie het hele traject als prettig hebben ervaren en dat er echt aandacht was voor jullie wensen, van ontwerp tot indeling. Fijn ook dat slimme keuzes hebben gezorgd voor een mooie balans tussen prijs, kwaliteit en uitstraling.

Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling. We wensen jullie heel veel kook- en woonplezier in jullie nieuwe keuken!

Keuken gekocht

De keuken moet nog geleverd worden, maar tot zover super tevreden.
Prachtige keuken gekocht voor een mooie prijs!

8 december 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Wat leuk om te lezen dat je tot nu toe zo tevreden bent, dank je wel voor je review! Fijn dat je een prachtige keuken hebt gevonden voor een mooie prijs. We doen er alles aan om ook de levering en plaatsing straks net zo soepel te laten verlopen. Alvast heel veel voorpret gewenst en binnenkort natuurlijk volop genieten!

Superkeukens

Wij zijn superblij met onze nieuwe…

Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. Mirjam dacht goed met ons mee en begreep precies wat we zochten. De plaatsing verliep soepel en het eindresultaat is dan ook nog mooier dan we hadden verwacht. Echt heel tevreden.

2 oktober 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Wat een leuke review, bedankt daarvoor! Wat fijn om te lezen dat Mirjam zo goed met jullie heeft meegedacht en dat de plaatsing soepel is verlopen. Geniet van jullie mooie nieuwe keuken – en nog mooier dat het eindresultaat zelfs jullie verwachting heeft overtroffen!

Superkeukens

Super geholden door een medewerker in de winkel bij het samenstellen van een keuken. Waarbij ze hielp om de kosten te drukken en praktisch meedacht. Super.

27 september 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je in onze winkel in Assen zo goed geholpen bent bij het samenstellen van je keuken. Mooi dat er samen praktisch is meegedacht en aandacht is besteed aan het bewaken van het budget. Heel veel plezier met je keuken!

Fijn bedrijf! Erg persoonlijk

Wij hebben een fijne ervaring met superkeukens.
Toen de keuken eenmaal geïnstalleerd was, kregen wij het niet voor elkaar om de spotjes goed af te stellen.
Er zijn 2 medewerkers van de winkel in Assen langsgekomen om het uit te leggen.

1 oktober 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Wat leuk om je enthousiaste review te lezen! Fijn dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat onze collega’s in Assen je hebben kunnen helpen met de spotjes. Geniet van je nieuwe keuken!

Mooie keuken

Mooie keuken, ziet er goed uit! Maar helaas was er met 3 van de 4 apparaten iets aan de hand (1 defect en 2 onvolledig / niet goed geïnstalleerd) en waren er beschadigingen aan de keuken bij levering. Is uiteindelijk prima opgelost, maar pas na ca 2 maanden ivm agenda (en niet genoteerde afspraken) van de monteur. Daarnaast zijn meerdere dingen in de montage niet goed gegaan, dus ik zou adviseren goed scherp te zijn op wie je dit laat doen.

4 augustus 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat de levering en montage niet vlekkeloos zijn verlopen. We begrijpen heel goed dat dit voor frustratie kan zorgen, zeker als de oplossing langer op zich laat wachten dan gehoopt. Fijn dat het uiteindelijk toch naar tevredenheid is afgerond. We nemen je feedback over de montage serieus en zorgen dat dit intern wordt besproken.

Superkeukens

Klachtenafhandeling niet Super bij Superkeukens in…

Een keuken gekocht bij Superkeukens in 2023. De stop in de spoelbak vangt de restjes niet op. Alles loopt langs de rand en verdwijnt in de afvoer. Trek ik de stop omhoog om het water te laten wegstromen, gaat het heel langzaam. Trek ik de stop uit, dan stroomt het water vlot door de afvoer. Superkeukens reageert niet op mijn brieven met het probleem. Ik heb de fabrikant en de keukenzaak benaderd en ze werken beiden niet mee. Ik wil weten of ik de juiste stop heb meegekregen. Ik heb binnen een 1/2 jaar gereageerd! Ook de filters van de wasemkap heeft een systeem wat zwak is. Een uitgebogen uitsparing buigt terug als even tegen aan duwt en breekt af. Al 2x meegemaakt en dit zal vaker gebeuren. Het kan niet tegen een stootje als die terugplaatst. Op een brief en herinnering wordt helemaal niet gereageerd. Zeker niet Super in het afwikkelen van klachten. De aankoop van de keuken is goed gegaan maar de installatie is een ramp! De verhouding met de verkoper is ook verstoord, omdat hij de opdracht niet goed had door gegeven.
Superkeukens Assen zegt al vaker een probleem te hebben opgelost. Dat klopt niet. Er is oud zeer bij de verkoper van Superkeukens. In 2023 is er een keuken geïnstalleerd. De keukenkasten waren tot aan het plafond geplaatst. Op de zaak heb ik duidelijk met de verkoper afgesproken dat de keuken op mijn hoogte geplaatst moeten worden. Hij heeft de maat genomen terwijl ik bij een keuken stond. Het bedrijf dat de opdracht moest uitvoeren had de kasten te hoog geplaatst. Ik heb het gemeld bij Superkeukens. Toen de verkoper terugkwam van vakantie is hij thuis geweest. In de eerste instantie ontkende hij de afspraak. Ik heb hem herinnert hoe het op de zaak aan toe is gegaan. Uiteindelijk heeft hij een ander bedrijf ingeschakeld om de kasten naar beneden te halen. Hij was er niet blij mee merkte ik, want de kosten waren voor de zaak. Het enige wat in de garantie tijd vervangen moest worden, is de vetfilter. Toen ik die ophaalde zei de verkoper: dit is de laatste keer. De filter is weer kapot op dezelfde plek als de vorige. Superkeukens hoofdkantoor beloofd het op te lossen maar kunnen het niet. Dat moet in Assen gebeuren en dat weigeren zij. Veel heeft Superkeukens niet voor mij gedaan behalve hun eigen fouten moeten herstellen.

2 juni 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Bedankt voor je open en uitgebreide review. Wat jammer om te lezen dat je na de aankoop tegen zulke problemen bent aangelopen en dat je geen gehoor hebt gekregen op je brieven. We hebben vanuit onze vestiging in Assen vernomen dat er al meerdere keren service is verleend. We hopen dat hiermede ook alles is opgelost.

Superkeukens

Snel en correct geholpen met goede…

Snel en correct geholpen met goede adviezen.

19 maart 2025

Antwoord van Superkeukens - Assen

Wat fijn dat je onze snelle en duidelijke aanpak hebt ervaren als prettig! Onze keukenadviseurs doen er alles aan om je met heldere adviezen verder te helpen – mooi om te horen dat dat gelukt is.

Superkeukens

De verkoper heeft ons uitstekend…

De verkoper heeft ons uitstekend geholpen. Door goed mee te denken en oplossingen aan te dragen heben wij een keuken besteld.

5 augustus 2024

Antwoord van Superkeukens - Assen

Bedankt voor je positieve review! Het is fijn om te lezen dat onze keukenadviseur je uitstekend heeft geholpen en samen met jou de beste oplossingen heeft gevonden. We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken, leuk dat onze vestiging in Assen deze mocht verzorgen!