Superkeukens - Cruquius Reviews 12

4,3

Spaarneweg 24, 2142 EN Cruquius, Noord-Holland, NL

Rustig kunnen oriënteren bij Superkeukens Cruquius zonder dat je direct wordt aangesproken wat wij zeer op prijsstellen. Wij zijn door Levi de Bruijn op een zeer aangename manier geholpen en geadvise... Toon meer

Super goed geholpen door Marloes. Ze dacht onwijs fijn mee met onze wensen en verkopen kwalitatief goede keukens voor nette prijzen. Alle aanpassingen werden direct aangepast. Erg tevreden!

1. Keukenwinkel
  2. Keukenvernieuwer
  3. Kookwinkel

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

• Spaarneweg 24, 2142 EN, Cruquius, Noord-Holland, Nederland

• 023 5481002

4,3

Uitstekend

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

We zijn erg goed geholpen

We zijn erg goed geholpen, er is goed geluisterd naar onze wensen. We kregen goede adviezen over onze knelpunten, zonder dat we het gevoel hadden gepusht te worden. Het resultaat op de tekening was helemaal naar onze wens.

15 oktober 2025

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Wat fijn dat jullie zo’n prettige ervaring hebben gehad in de showroom! Mooi dat er zo goed geluisterd en meegedacht is, precies zoals we het graag zien. Mooi dat het ontwerp helemaal aansloot bij jullie wensen — dat belooft een prachtige keuken te worden!

Super service bij Superkeukens

Wij zijn door Levi de Bruijn op een zeer aangename manier geholpen en geadviseerd. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht waardoor wij een prachtige keuken hebben gekocht. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil.

18 mei 2025

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Wat fijn om te horen dat jullie de ruimte kregen om rustig rond te kijken – dat vinden we zelf ook belangrijk. En mooi dat Levi van Superkeukens Cruquius met zijn advies en aandacht heeft bijgedragen aan jullie droomkeuken. Bedankt voor de warme aanbeveling!

Snelle Professioneel en deskundige begeleiding

Zeer gemoedelijke meedenkende verkoper, bereid om alles te laten zien en te checken. Professioneel en deskundig! In 1 middag geslaagd!

13 april 2025

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Wat een fijne review – dank je wel! Geweldig dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze keukenadviseur. In één middag slagen, met alle aandacht en meedenken, dat is precies de ervaring waar we voor gaan. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Erg blij

3 april 2025

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Wat leuk om te lezen dat Marloes van Superkeukens Cruquius jullie zo goed heeft begeleid! Meedenken en snel schakelen zijn precies waar we voor staan. En super dat jullie blij zijn met de prijs-kwaliteitverhouding. Dank voor het delen!

Superkeukens

Heel fijn en duidelijk geadviseerd door…

Heel fijn en duidelijk geadviseerd door Marloes. Vooral de eerlijke prijzen vergeleken met andere winkels zijn helemaal top.

30 maart 2025

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Wat ontzettend leuk om te lezen dat Marloes van Superkeukens Cruquius je zo goed heeft geholpen! Duidelijkheid en eerlijke prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is geweldig dat dit zo positief is opgevallen.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen. Kundig advies en geen druk om duurder materiaal te kiezen.

22 maart 2025

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Wat een mooie woorden, dank je wel! Ons team vindt het belangrijk dat je je prettig voelt tijdens het uitzoeken van je keuken, zonder onnodige druk. Dat je onze adviezen als kundig ervaart, is precies waar we voor gaan.

Superkeukens.

Heel prettig door Martijn…

Heel prettig door Martijn geholpen.Eerlijk advies en goede tips.Kijk uit naar mijn nieuwe keuken
Dank je wel Martijn.Groetjes,Marga

2 december 2024

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Wat fijn om te horen dat Martijn zo goed heeft geholpen met het realiseren van jouw nieuwe keuken. Heel veel plezier alvast toegewenst met deze mooie aanwinst!

Zeer prettig geholpen

In verband met ons nieuwe huis waren wij opzoek naar een nieuwe keuken. We zijn ook nog bij andere keukenwinkels geweest. Bij superkeukens kregen wij meteen een fijn gevoel. Martijn nam alle tijd voor ons en nam ons stap voor stap mee in het proces. De open en eerlijke communicatie ook mbt de prijzen hebben wij als zeer prettig ervaren. We moeten nog even geduld hebben tot de keuken komt maar gaan er vanuit dat ook dat straks een fijne ervaring zal zijn!

27 oktober 2024

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Wat een topreview! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring bij onze vestiging in Cruquius te delen. Bij Superkeukens streven we altijd naar volledige transparantie, zodat jullie met een goed gevoel jullie droomkeuken kunnen realiseren. Fijn dat jullie dit ook zo hebben ervaren. We wensen jullie veel voorpret tot de keuken geleverd wordt!

Helemaal goed

Helemaal goed! Super!!
Fijn geholpen! Deskundig en luistert naar de wensen.
Ben echt tevreden!!

6 oktober 2024

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te lezen dat je zo goed geholpen bent in onze vestiging in Cruquius en dat er precies naar je wensen is geluisterd. Tevreden klanten zoals jij maken ons werk superleuk!

Superkeukens

Goed advies,niet opdringerig dat je…

Goed advies,niet opdringerig dat je gelijk beslissing moet maken,krijgt gewoon bedenktijd

24 september 2024

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je het advies in onze vestiging in Cruquius als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je rustig de tijd krijgt om een weloverwogen beslissing te maken. Super dat dat gelukt is! We hopen je snel weer te mogen ontvangen. De koffie staat klaar!

Klantonvriendelijk, geen service

We kochten niet de goedkoopste keuken bij Superkeukens/de Ruijtermeubel Cruquius. Na levering kwamen we erachter dat de motor van de afzuigkap te groot was voor in ons plafond. Gevraagd of we de afzuigkap konden ruilen tegen een ander maar dit kon niet. De doos was open geweest en zogenaamd heeft superkeukens een afspraak met AEG dat geopende dozen niet retour worden genomen. Hierop hebben we aangegeven alle apparatuur (ongeopend) te willen retourneren behalve de afzuigkap vanwege de klantonvriendelijkheid. Nu kwam het antwoord dat dat ook niet mogelijk was…??? Ze konden een andere afzuigkap leveren met een korting, hiermee zijn we niet akkoord gegaan. Op de vraag of ze willen toelichten waarom een ongeopende doos nu ineens niet meer retour kon mailde ze dat ze niets verder meer te melden hadden dan de afwijzing in hun mailwisseling en wachten op een bericht van onze rechtsbijstandverzekering….

Buiten de algemene voorwaarden (CBW) om waarachter superkeukens zich onterecht verschuild bestaat er blijkbaar niet iets van klantvriendelijkheid of service. Zakelijk gezien is het tevens oliedom om zo met klanten om te gaan.

We mogen hopen dat er geen garantie dingetje om de hoek komt kijken binnen het garantietermijn…. Een goedpratende reactie zal ons niets verbazen op deze review, stugge klantonvriendelijke partij waar, als het erop aankomt, geen land mee te bezeilen is.

Update 11 september: de eerste reactie van superkeukens op de review;
“Wat vervelende om te lezen dat uw ervaring bij superkeukens Cruquius niet naar wens was. Wij zullen hierover in contact treden met de vestiging. Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw geduld.”

Onderstaande herziene reactie is dus blijkbaar een passende oplossing waar helaas niet alleen de betreffende vestiging achter staat.

20 augustus 2024

Beste meneer Klijn,

Wij willen u bedanken voor de review en waarderen iedere soort van feedback die wij kregen. Wij vinden het erg jammer om te horen dat u onze service zo negatief hebt ervaren en zouden graag op zoek willen gaan naar een oplossing. Helaas zitten wij inderdaad gebonden aan de voorwaarde van uw aankoop en kunnen wij ook niet veel anders aanbieden dan de al aangeboden oplossing. Mocht u toch interesse hebben dan verzoeken wij u vriendelijk om uw maten door te geven gezien u het zelf installeert. Graag horen wij van u wat uw gewenste actie is en eventuele verdere feedback, wij wensen u nog een fijne dag.

Superkeukens Cruquius

We werden netjes en deskundig te woord…

We werden netjes en deskundig te woord gestaan. Het goede advies resulteerde al snel in een aankoop.

22 augustus 2024

Antwoord van Superkeukens - Cruquius

Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken! We zijn blij dat je tevreden bent met de deskundige service en het goede advies dat je hebt ontvangen in onze vestiging in Cruquius. Hartelijk bedankt voor het vertrouwen en de 5 sterren beoordeling. En natuurlijk veel kookplezier!