Rustig kunnen oriënteren bij Superkeukens Cruquius zonder dat je direct wordt aangesproken wat wij zeer op prijsstellen. Wij zijn door Levi de Bruijn op een zeer aangename manier geholpen en geadvise... Toon meer
Super goed geholpen door Marloes. Ze dacht onwijs fijn mee met onze wensen en verkopen kwalitatief goede keukens voor nette prijzen. Alle aanpassingen werden direct aangepast. Erg tevreden!
Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
Spaarneweg 24, 2142 EN, Cruquius, Noord-Holland, Nederland
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
We zijn erg goed geholpen, er is goed geluisterd naar onze wensen. We kregen goede adviezen over onze knelpunten, zonder dat we het gevoel hadden gepusht te worden. Het resultaat op de tekening was helemaal naar onze wens.

Antwoord van Superkeukens - Cruquius
Wij zijn door Levi de Bruijn op een zeer aangename manier geholpen en geadviseerd. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht waardoor wij een prachtige keuken hebben gekocht. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil.

Antwoord van Superkeukens - Cruquius
Zeer gemoedelijke meedenkende verkoper, bereid om alles te laten zien en te checken. Professioneel en deskundig! In 1 middag geslaagd!

Antwoord van Superkeukens - Cruquius
Heel fijn en duidelijk geadviseerd door Marloes. Vooral de eerlijke prijzen vergeleken met andere winkels zijn helemaal top.

Antwoord van Superkeukens - Cruquius
Snel en goed geholpen. Kundig advies en geen druk om duurder materiaal te kiezen.

Antwoord van Superkeukens - Cruquius
Heel prettig door Martijn geholpen.Eerlijk advies en goede tips.Kijk uit naar mijn nieuwe keuken
Dank je wel Martijn.Groetjes,Marga

Antwoord van Superkeukens - Cruquius
In verband met ons nieuwe huis waren wij opzoek naar een nieuwe keuken. We zijn ook nog bij andere keukenwinkels geweest. Bij superkeukens kregen wij meteen een fijn gevoel. Martijn nam alle tijd voor ons en nam ons stap voor stap mee in het proces. De open en eerlijke communicatie ook mbt de prijzen hebben wij als zeer prettig ervaren. We moeten nog even geduld hebben tot de keuken komt maar gaan er vanuit dat ook dat straks een fijne ervaring zal zijn!

Helemaal goed! Super!!
Fijn geholpen! Deskundig en luistert naar de wensen.
Ben echt tevreden!!

Antwoord van Superkeukens - Cruquius
Goed advies,niet opdringerig dat je gelijk beslissing moet maken,krijgt gewoon bedenktijd

Antwoord van Superkeukens - Cruquius
We kochten niet de goedkoopste keuken bij Superkeukens/de Ruijtermeubel Cruquius. Na levering kwamen we erachter dat de motor van de afzuigkap te groot was voor in ons plafond. Gevraagd of we de afzuigkap konden ruilen tegen een ander maar dit kon niet. De doos was open geweest en zogenaamd heeft superkeukens een afspraak met AEG dat geopende dozen niet retour worden genomen. Hierop hebben we aangegeven alle apparatuur (ongeopend) te willen retourneren behalve de afzuigkap vanwege de klantonvriendelijkheid. Nu kwam het antwoord dat dat ook niet mogelijk was…??? Ze konden een andere afzuigkap leveren met een korting, hiermee zijn we niet akkoord gegaan. Op de vraag of ze willen toelichten waarom een ongeopende doos nu ineens niet meer retour kon mailde ze dat ze niets verder meer te melden hadden dan de afwijzing in hun mailwisseling en wachten op een bericht van onze rechtsbijstandverzekering….
Buiten de algemene voorwaarden (CBW) om waarachter superkeukens zich onterecht verschuild bestaat er blijkbaar niet iets van klantvriendelijkheid of service. Zakelijk gezien is het tevens oliedom om zo met klanten om te gaan.
We mogen hopen dat er geen garantie dingetje om de hoek komt kijken binnen het garantietermijn…. Een goedpratende reactie zal ons niets verbazen op deze review, stugge klantonvriendelijke partij waar, als het erop aankomt, geen land mee te bezeilen is.
Update 11 september: de eerste reactie van superkeukens op de review;
“Wat vervelende om te lezen dat uw ervaring bij superkeukens Cruquius niet naar wens was. Wij zullen hierover in contact treden met de vestiging. Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw geduld.”
Onderstaande herziene reactie is dus blijkbaar een passende oplossing waar helaas niet alleen de betreffende vestiging achter staat.

Antwoord van Superkeukens - Cruquius
We werden netjes en deskundig te woord gestaan. Het goede advies resulteerde al snel in een aankoop.