Superkeukens - Hellevoetsluis Reviews 17

4,4

Rijksstraatweg 120, 3223 KB Hellevoetsluis, Zuid-Holland, NL

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Deborah van Superkeuken Hellevoetsluis. We zaten aan begin van gesprek gelijk om 1 lijn en ze wist direct wat we wilde. Wat resulteerde in een prachtig opg... Toon meer

Bij Superkeukens Hellevoetsluis ben ik heel professioneel en fijn geholpen door Mark. Hij dacht met me mee, gaf eerlijke en goede adviezen en hij heeft goede kennis van de producten. Door de 3D te... Toon meer

1. Keukenwinkel
  2. Keukenvernieuwer
  3. Kookwinkel

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

• Rijksstraatweg 120, 3223 KB, Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

• 0181 442242

4,4

Uitstekend

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Onze eerste afspraak en zeer uitgebreid…

Onze eerste afspraak en zeer uitgebreid gesprek hadden we met Marijke waarbij goed met meegedacht en alle mogelijkheden werden besproken. Een gesprek wat heel plezierig verliep en ons een goed en vertrouwd gevoel gaf. Daarom werd een 2ed afspraak gepland om de puntjes op de i te zetten. Ook het 3e en definitieve gesprek met Mark verliep uitstekend en heeft ons definitief doen besluiten om voor Superkeukens te gaan.
Leo & Carla

1 april 2026

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Bedankt voor jullie mooie woorden. Fijn om te lezen dat jullie de gesprekken met Marijke en Mark van Superkeukens Hellevoetsluis als prettig en vertrouwd hebben ervaren. We vinden het belangrijk om echt met jullie mee te denken en alle mogelijkheden rustig en duidelijk door te nemen. Mooi dat dat zo is overgekomen.

Veel plezier met het vervolg en bedankt voor het vertrouwen in Superkeukens.

Met hartelijke groet,

Super bij Superkeukens

Wij konden heel snel een afspraak maken wat fijn is, want het is leuk om aan de slag te gaan. Tijdens ons contacten werd heel goed meegedacht, vanuit het budget dat wij hadden voorgesteld. Wij zijn daar nog wel overheen gegaan, maar dat was dan een bewuste keuze van ons rondom apparatuur. Prima contacten en heel fijn geholpen, gezellig om naar onze afspraken te gaan met Marijke. Inderdaad super!
Andre en Carola

29 januari 2026

Beste Andre en Carola,

Wat een mooie en enthousiaste review – dank jullie wel! Fijn om te horen dat jullie snel terechtkonden en dat het contact met Marijke van Superkeukens Hellevoetsluis als prettig en gezellig werd ervaren. Meedenken binnen jullie budget vinden we vanzelfsprekend, en het is mooi dat jullie uiteindelijk bewust hebben gekozen voor extra kwaliteit in de apparatuur. Geniet volop van jullie nieuwe keuken!

Top keuken van SuperKeukens

Wij werden door Mark goed geïnformeerd en geholpen hij dacht mee niets was teveel en zijn zeer blij met onze keuze voor de keuken.

27 januari 2026

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Wat een fijne review om te lezen – hartelijk dank! Wat leuk dat Mark van Superkeukens Hellevoetsluis jullie zo goed heeft kunnen helpen en meedenken bij het samenstellen van jullie droomkeuken. We vinden het heel belangrijk dat onze klanten zich écht geholpen voelen, dus het doet ons goed om te horen dat niets te veel was. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Super bedankt Mark

Door de 3D tekening kreeg ik goed inzicht in hoe mijn keuken er straks uit gaat zien.
De eerste stap is gezet, op naar de volgende stappen, verbouwing en het plaatsen van de keuken.
Mark nogmaals bedankt voor alles!!

31 december 2025

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Wat een fijne review, dank je wel! Mooi om te horen dat je zo professioneel en prettig bent geholpen door Mark van Superkeukens Hellevoetsluis. Zijn eerlijke advies en productkennis maken echt het verschil, en we zijn blij dat je dat zo hebt ervaren.

Fijn ook dat de 3D-tekening je heeft geholpen om een goed beeld te krijgen van je toekomstige keuken — zo wordt het echt tastbaar. De eerste stap is gezet, en we kijken samen met jou uit naar de volgende fases!

Veel succes met de verbouwing en tot snel bij de plaatsing.

Waanzinnige keuken

Wederom super goede service geleverd voor een reële prijs. Fijne wijze van ontwerpen binnen alle mogelijkheden, goede levering, super aannemer voor het plaatsen van de keuken. Tussentijdse wijzigingen konden worden doorgevoerd in goed overleg.
Helaas was het inmeten van het blad niet gelijk helemaal goed gegaan, maar daarna hebben ze het netjes opgelost en de aannemer heeft goede tussenoplossingen bedacht.

16 januari 2025

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Bedankt voor je positieve review, dat doet ons goed! Fijn dat je opnieuw zo tevreden bent over onze service, het ontwerpproces en de levering. Jammer van het inmeten van het blad, maar goed om te horen dat dit netjes is opgelost. Heel veel plezier met je keuken!

Vriendelijk en deskundig geholpen

Vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd mee gedacht en Mevrouw had alle tijd voor ons. We zijn blij met onze keuze!

7 augustus 2025

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Wat leuk om te horen dat je in onze vestiging in Hellevoetsluis zo vriendelijk en deskundig bent geholpen. Fijn dat er alle tijd werd genomen en er werd meegedacht om samen tot de juiste keuze te komen. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en we wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Tevreden met nieuwe keuken

In december 2024 hebben we een keuken gekocht bij Superkeukens Hellevoetsluis. Daarmee zijn we heel vriendelijk en professioneel geholpen door Deborah.
Zij dacht goed mee en gaf onze plannen en ideeën vorm.
Inmiddels is de keuken netjes en vakkundig geplaatst door een monteur ,Martin.
We zijn er heel blij mee.

3 april 2025

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen bij Superkeukens Hellevoetsluis! Deborah heeft jullie plannen duidelijk met zorg en aandacht omgezet in een mooi ontwerp, en monteur Martin heeft het vervolgens perfect afgewerkt. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Vriendelijk en meedenken

Wij zijn uitstekend geholpen door Merel bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Goed meegedacht en korte communicatie lijntjes. Wij kijken uit naar de plaatsing en levering van de keuken.

1 maart 2025

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat Merel van Superkeukens Hellevoetsluis jullie zo goed heeft geholpen en met jullie heeft meegedacht. Korte lijntjes in de communicatie vinden we belangrijk, dus goed om te horen dat dit goed is bevallen. We kijken samen met jullie uit naar de levering en plaatsing van de keuken. Als er nog vragen zijn, staan we natuurlijk voor jullie klaar!

Oriënterend gesprek gehad met…Marijke

Oriënterend gesprek gehad met Marijke,alles door genomen.twee dagen later terug geweest en had ze alles uitgewerkt en heel goed mee gedacht met wat er allemaal kan,heel creatief en oplossings gericht. samen een mooie keuken gecreëerd.
Dankjewel Marijke.

22 januari 2025

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Wat fijn dat Marijke jullie zo goed heeft kunnen begeleiden in het creëren van jullie droomkeuken. Haar creativiteit en oplossingsgerichtheid maken duidelijk een verschil. Geweldig dat alles zo soepel en snel is verlopen en dat jullie samen tot zo’n prachtig resultaat zijn gekomen. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Super!

Super keukens Hellevoetsluis maakt hun naam waar, wat een super adviseur is Deborah, fijne gesprekken, duidelijke uitleg en inspirerende ideeën. Als het plaatsen net zo goed verloopt zijn wij super tevreden.

24 december 2024

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling en de complimenten! Mooi dat keukenadviseur Deborah jullie zo goed heeft geholpen met duidelijke uitleg en inspirerende ideeën. En het is altijd fijn om te lezen dat we onze naam eer aan doen. Daar worden we superblij van! Binnenkort kunnen jullie lekker genieten van jullie nieuwe keuken. Heel veel plezier ermee!

behulpzaam eerlijk bekwaam

23 november 2024

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Een korte maar krachtige review, dankjewel! 😊 Het is geweldig om te lezen dat je onze service als behulpzaam, eerlijk en bekwaam hebt ervaren. Dat zijn precies de waarden waar we voor staan!

Hopelijk heb je jouw droomkeuken gevonden in onze showroom in Hellevoetsluis. We staan altijd klaar voor verdere vragen of hulp!

Aankoop keuken

Vandaag super goed geholpen door Merel van Superkeukens. Met haar creativiteit en inzicht wist zijn precies de juiste keuken samen te stellen die ik voor ogen had!

En het was niet alleen de looks van de keuken waar zij mee kon helpen, ook wist zij de juiste adviezen te geven over de apparatuur waardoor ik de juiste keuzes kon maken.

Al met al een super ervaring en super blij met de hulp van Merel en de aanschaf van de nieuwe keuken bij Superkeukens.

25 oktober 2024

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Wat een leuke review, bedankt voor het delen! Super dat keukenadviseur Merel precies de keuken heeft weten samen te stellen die je voor ogen had. Mooi dat ze je niet alleen met het design heeft geholpen, maar ook met waardevolle adviezen over de apparatuur: een essentieel onderdeel van de keuken waar zeker goed over nagedacht moet worden.

We zijn blij dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad en wensen je veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Goede ervaring

Goede adviseuse die goed luistert naar de wensen van de klant en ook met goede ideeën komt.

24 oktober 2024

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat je zo goed geholpen bent door ons team in Hellevoetsluis. We proberen altijd zo goed mogelijk met onze klanten mee te denken en zo te lezen heb je dat ook zo ervaren. Hopelijk ben je een stap dichter bij jouw droomkeuken gekomen!

Tevreden klant

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Superkeukens Hellevoetsluis.

Door Deborah (verkoper) is alle! Tijd genomen om meerdere keren mee te denken over alle mogelijke opties qua indeling. Ze denkt daarbij ook out of the box.
Ook met plaatsen is de communicatie met die afdeling goed. Er zijn nog wat herstelpunten, maar hier wordt niet moeilijk over gedaan en ze komen gewoon vervangen.

Ik ben dan ook heel tevreden!

10 juli 2024

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Geweldig dat je voor de tweede keer voor Superkeukens Hellevoetsluis hebt gekozen, gefeliciteerd met je aankoop! Zo te lezen heeft keukenadviseur Deborah er echt alles aan gedaan om samen met jou de ideale keuken samen te stellen.

Ook super dat de communicatie tijdens het plaatsen soepel verliep en dat de herstelpunten zonder gedoe worden opgelost. Jouw tevredenheid doet ons goed! Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en geniet van je nieuwe keuken.

Nieuwe keuken

Wat resulteerde in een prachtig opgeleverd keuken door Superkeukens Hellevoetsluis. Dit zeker een aanrader als je opzoek ben naar een nieuwe keuken.

En nog een sterk punt afspraak is afspraak

18 september 2024

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Wat een fantastische review over onze vestiging in Hellevoetsluis, dankjewel! Super dat keukenadviseur Deborah jullie wensen meteen begreep en dat jullie samen op één lijn zaten. We zijn blij dat de nieuwe keuken helemaal aan jullie verwachtingen voldoet. En ja, afspraak is afspraak – daar houden we ons graag aan! Bedankt voor de aanbeveling!

Keukenrenovatie tot in perfectie uitgevoerd. Van A-Z

Wij hebben recentelijk onze keuken van 2 jaar oud, afkomstig van een andere keukenzaak, laten vergroten door Merel van Superkeukens Hellevoetsluis. De opdracht betrof het realiseren van een koffiehoek met daarnaast hoge kasten, inclusief wijnkoeler en hoge vriezer, met aanvullend het verlengen van ons keukeneiland door het plaatsen van een nieuw/langer aanrechtblad, waaronder keukenkasten in de bestaande stijl van de keuken geplaatst dienden te worden.

Er is uitgebreid de tijd voor ons genomen want onze opdracht was niet gemakkelijk. Zeker ook doordat de bestaande keuken afkomstig was van een geheel andere leverancier was het goed zoeken naar overeenkomstige materialen en stijlen.

Het resultaat is werkelijk prach-tig. De keuken is één mooi geheel met elkaar en de materialen/nerven sluiten perfect aan.
Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zouden zeker terugkomen!

30 augustus 2024

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Wat een fantastische review over onze vestiging in Hellevoetsluis! Super om te lezen dat jullie zo blij zijn met de uitbreiding van jullie keuken. Het geeft ons veel voldoening dat het eindresultaat helemaal naar wens is geworden en dat alles mooi in elkaar overloopt. We staan altijd klaar om weer te helpen als jullie nog iets nodig hebben!

Hartelijk dank voor het vertrouwen en dat je de tijd hebt genomen om deze review te delen. Geniet van jullie keukenupgrade!

Aanrader

Heel goed geholpen door Marijke en Robin in Hellevoetsluis. Goede prijs ook! Kijken uit naar onze keuken

19 augustus 2024

Antwoord van Superkeukens - Hellevoetsluis

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te weten dat jullie zo goed geholpen zijn door onze keukenadviseurs Marijke en Robin in Hellevoetsluis. We wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe Superkeuken! Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.