Superkeukens - Huissen Reviews 37

4,4

Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, Gelderland, NL

Wederom geslaagd bij Superkeukens Huissen. Wij hebben hier onze 3e keuken gekocht en alles wordt altijd goed geregeld. Laatste keer goed geholpen door Noelle, ondanks dat er na ons bezoek aan de w... Toon meer

Wij hebben onze keuken gekocht bij Super Keukens Huissen en zijn echt heel fijn geholpen door Sjors. Hij nam rustig de tijd, dacht goed met ons mee en legde alles duidelijk uit. Geen druk of ve... Toon meer

1. Keukenwinkel
  2. Keukenvernieuwer
  3. Kookwinkel

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

• Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ, Huissen, Gelderland, Nederland

• 0263269980

4,4

Uitstekend

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Eén drama

Ik schrijf niet vaak reviews, maar in dit geval vind ik het toch belangrijk om mensen te waarschuwen.

Superkeukens Huissen (Janssen Totaal Wonen) is voor mij een hele slechte keuze geweest. Na een prettig verkoopgesprek kochten we in juni een keuken van €16.500, die in oktober 2025 geplaatst zou worden. Bijna 6 maanden later is deze nog steeds niet afgerond.

Er wordt fout op fout gemaakt, ze komen hun afspraken niet na, vergeten materialen te leveren of geven de verkeerde mee en communiceren vrijwel niet uit zichzelf, alleen als je het continue zelf achteraan belt en mailt.

Het begon al met het “professioneel” ingemeten van de keuken.
Bij plaatsing bleken de afmetingen niet te kloppen.
Na melding hiervan kreeg ik te horen dat ik als klant beter had moeten opletten en alle afmetingen zelf had moeten controleren (“het is een samenspel van keukenzaak en klant, mevrouw”.

Vervolgens bleek dat het gat voor de kookplaatafvoer verkeerd was ingetekend, waardoor onnodig een gat in de buitenmuur is geboord. En waardoor de afzuiging naar buiten niet meer aangesloten kon worden.

Bovendien zijn de verkeerde lades geleverd, zaten er brede naden in de bladen en was er flinke transportschade aan één van de fronten.

Om het helemaal af te maken hebben de monteurs met zwarte watervaste stift op de beige keuken de fouten aangeduid: de grote krassen op de front omcirkeld, zwarte pijlen bij plekken waar onderdelen te kort waren enz.
Met tot gevolg dat we dus bijna zes maanden tegen zwarte markeringen op de nieuwe keuken moesten aankijken.

Omdat superkeukens Huissen zelf geen goede oplossing kon verzinnen voor het verkeerd ingetekende gat, waardoor de kookplaatafvoer naar buiten niet meer mogelijk was, hebben we zelf een oplossing moeten bedenken met behulp van advies van een andere keukenzaak.

Na dit aangedragen te hebben bij superkeukens hebben ze dat uiteindelijk uitgevoerd. Maar je verwacht dat een keukenzaak zelf met oplossingen komt voor door hen gemaakte fouten in plaats van dat je dat als klant moet aandragen.

Er zijn (tot nu toe) maar liefst 8 extra herstelbezoeken geweest van de monteur, omdat herhaaldelijk verkeerde onderdelen meegenomen waren, onderdelen kwijt waren of ze ze simpelweg vergeten waren mee te nemen.

Telkens moesten we er vervolgens zelf achteraan om een nieuwe afspraak te maken, waar soms wel 2 maanden tussen de afspraken zat. En dat terwijl alles in 1 afspraak had gekund, mits ze de juiste spullen mee hadden genomen. Monteurs gaven zelf aan het zo druk te hebben, omdat er heel veel problemen zijn bij superkeukens Huissen.

Je hoopt in zo’n geval op een beetje begrip van de klantenservice.
Maar helaas…. Superkeukens heeft gedurende al deze maanden geen één keer zelf gebeld of gemaild om de problemen actief op te lossen. Alleen als we herhaaldelijk zelf mailden of belden, gaven zij een reactie.
De klantenservice is bovendien extreem arrogant en onbeschoft, reageert geïrriteerd en de medewerkers (je wordt steeds aan iemand anders doorgegeven) tonen vanaf het begin van de problemen al geen enkel begrip, laat staan dat er iets van excuses zijn gemaakt.

Later zag ik op trustpilot en op Google dat meer mensen deze ervaring hebben. Helaas hebben wij dat niet vooraf gezien en hebben we ons vooral gefocust op de goede reviews.

Kortom: heb je geluk, dan gaat het goed. Maar bij problemen begint een maandenlange, frustrerende strijd waarin je alles zelf moet regelen. Leg daarom al je contact (schriftelijk én telefonisch) goed vast, want afspraken en beloftes worden snel “vergeten”.

Denk dus heel goed na voordat je hier koopt en betaal nooit alles vooraf. Dat hebben wij helaas wel gedaan.

25 maart 2026

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Vanuit onze vestiging in Huissen kregen wij onderstaande reactie:

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij waarderen uw feedback zeer.
Wij begrijpen dat de doorlooptijd van uw keuken langer is geweest dan u mocht verwachten. Ook erkennen wij dat de communicatie vanuit onze kant in uw situatie niet aan de gewenste standaard heeft voldaan.
Hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses aan.Uw feedback nemen wij serieus en wij zullen dit intern evalueren, zodat wij onze processen en communicatie kunnen verbeteren en herhaling in de toekomst kunnen voorkomen.
Inmiddels is uw keuken vanochtend opgeleverd door de monteur.

Wij komen graag met u in contact om het gehele traject samen met u door te nemen en dit op een passende manier af te ronden. Dit kan telefonisch of bij u ter plaatse, afhankelijk van wat u het prettigst vindt.
Aangezien u momenteel al enige maanden een andere tijdzone verblijft, horen we graag wanneer het mogelijk is om telefonisch contact op te nemen of wanneer het mogelijk is om bij u langs te komen.
Nogmaals, onze excuses voor de gang van zaken. We gaan graag met u in gesprek.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Superkeukens Huissen

Professionele hulp bij samenstelen van keuken

Gisteren hebben we een keuken besteld bij Superkeukens-Huissen. We zijn bij diverse keukenzaken langs geweest maar deze kunnen niet tippen aan de professionaliteit van Superkeuken-Huissen. We zijn naar alle tevredenheid geholpen door Dani, door zijn zorg en toewijding hebben we onze droomkeuken kunnen realiseren en samenstellen!

3 februari 2026

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring bij Superkeukens Huissen! Bedankt voor het delen van deze mooie woorden. We geven het compliment met veel plezier door aan Dani – hij zal hier ongetwijfeld heel blij van worden! Het is ons doel om elke klant te helpen bij het samenstellen van hun droomkeuken, en we zijn blij dat dat voor jullie gelukt is.

Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Super tevreden

Hij nam rustig de tijd, dacht goed met ons mee en legde alles duidelijk uit.
Geen druk of verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies.
Ook tijdens het hele proces bleef hij goed bereikbaar en dacht hij mee als we vragen hadden.
Dat gaf ons een heel prettig gevoel.
Wij zijn super tevreden en kunnen Super Keukens Huissen zeker aanraden.

1 september 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door Sjors bij Superkeukens Huissen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord en geholpen voelen, zonder verkooppraatjes – gewoon eerlijk en duidelijk advies. Super om te lezen dat jullie het hele proces als prettig hebben ervaren en dat Sjors goed bereikbaar bleef voor al jullie vragen.

We wensen jullie heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Goed gevoel.

Wij waren voor onze bestaande woning opzoek naar een nieuwe keuken. Bij superkeukens Huissen voelde het meteen goed! Wij zijn door Dani geholpen en hij heeft voor ons een prachtige 3D tekening gemaakt en ons stap voor stap meegenomen in het ontwerp en de mogelijkheden. Het gesprek met Dani was van moment 1 heel fijn! Hij is eerlijk, sociaal en denkt goed met je mee (ook op financieel gebied). Wat tot een prachtige keuken heeft geleidt, onze droomkeuken! Wij kijken uit naar het moment dat onze keuken geplaatst zal worden.

23 januari 2026

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat jullie je vanaf het eerste moment zo op je gemak voelden bij Superkeukens Huissen. Dani zal ontzettend blij zijn met jullie mooie woorden – we geven het compliment natuurlijk met plezier door. Mooi dat zijn eerlijke en betrokken aanpak heeft geleid tot jullie droomkeuken. We kijken samen met jullie uit naar het moment van plaatsing en wensen jullie alvast heel veel plezier toe in jullie nieuwe keuken!

Top service!

Vandaag op gesprek geweest voor een nieuwe keuken inclusief 3D-ontwerp. We zijn ontzettend fijn geholpen door Dani. Als starters is het heel prettig om in alles meegenomen te worden, en dat doet Dani volledig: hij neemt de tijd, denkt mee en begeleidt je stap voor stap. Daarbij is Dani een super vriendelijke en sociale jongeman, wat het gesprek extra prettig maakte. We hebben een prachtig ontwerp ontvangen en gingen met een grote glimlach en een goed gevoel naar huis. We zijn nu al enorm benieuwd naar het eindresultaat!

16 januari 2026

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door Dani van Superkeukens Huissen. Als starters is het extra belangrijk dat je goed wordt begeleid, en Dani doet dat met alle aandacht en zorg – stap voor stap. We geven hem graag het compliment door! Geweldig dat jullie met een grote glimlach én een prachtig ontwerp naar huis gingen.

Superkeukens

Superkeukens wel alles redelijk geregeld, monteurs hebben een hoop verpest.

Ik heb een keuken besteld bij super keukens Huissen.
Dat ging allemaal perfect, ik had zelf al een ontwerp in gedachten en alle maten al op papier staan.
Bezorging van de keuken ging ook perfect, maar toen kwamen de monteurs van Mublé en die wilden het liefst zo vroeg mogelijk klaar zijn. De ene kwam ook al veel later dan de ander. Nadat ze de keuken hadden gezet bleek de koof van de afzuigkap maar met twee schroefjes vast te zitten. De plint onder de keuken was mee gesjoemeld om er een los stuk plint achter te zetten wat een kapot frontje van de vaatwasser opleverde. En de grootste fout was nog dat de spoelbak niet in het midden van de spoelkast was geplaatst. Terwijl de monteur dat zelf wel wist omdat rechts wel klemmen aan het blad zaten maar links er geen plaats voor was! En één monteur had in de loop van de dag oortjes in, dus als je wat wou vragen reageerde die dus nergens op wat behoorlijk onbeschoft is toch!
Superkeukens wou eigenlijk een nieuw blad installeren maar mijn idee was om een dubbele spoelbak te plaatsen, waardoor de spoelbak wel in het midden geplaatst kon worden. Dat is toen door superkeukens wel goed geregeld, is alleen jammer dat je na de tijd van het aanpassen van de keuken niets meer hoort van superkeukens.

7 oktober 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Dankjewel voor je uitgebreide feedback. Het is duidelijk dat de levering en montage niet zijn verlopen zoals je mocht verwachten, zeker na zo’n goede start in Huissen. De miscommunicatie tijdens het plaatsen en de afwerking die je beschrijft — zoals de koof, plint en positie van de spoelbak — hoort niet bij de kwaliteit waar we voor staan.

Wij nemen contact op met onze vestiging in Huissen met de vraag of zij contact met jullie op willen nemen om alles te bespreken.

Superkeukens

Ik werd vriendelijk ontvangen door…

Ik werd vriendelijk ontvangen door Jesse. Nadat ik mijn wensen had doorgegeven, gaf hij deskundig advies over de mogelijkheden. Hierdoor heb ik mijn ideale keuken binnen budget weten te bewerkstelligen!

26 november 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Fijn om te horen dat Jesse van Superkeukens Huissen je zo prettig heeft begeleid, dat hij luistert naar iemands wensen en meedenkt in haalbare mogelijkheden. Mooi dat je samen tot een ontwerp bent gekomen dat helemaal past én binnen budget bleef. Dat is precies waar we het voor doen.

Ja....keuken gekocht...

We werden door Noélle spontaan ontvangen.
Nadat we onze wensen hadden uitgelegd, wist zij ons heel goed te loodsen door alle keukenopstellingen,kleuren,kasten,inbouwapperatuur enz.
Nadat we de keuken besteld hadden gingen met een goed gevoel naar huis.

14 november 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat een mooie terugblik op jullie bezoek! Noélle van Superkeukens Huissen zal het superleuk vinden om te lezen. Mooi dat haar spontane ontvangst meteen de toon zette en dat ze jullie zo soepel door alle keuzes heeft begeleid — van kleuren tot apparatuur.

We wensen jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe keuken!

met superblije groet,

Goede service!

We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen door Sjors. We konden eindelijk een keuze maken en onze keuken bestellen.
Bedankt voor de service!

18 oktober 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Mooi dat Sjors van Superkeukens Huissen jullie zo goed heeft kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Superkeukens Huissen.

Superkeukens Huissen.

Vriendelijke ontvangen.
Daarna goed geholpen door Sjors en heeft alle tijd om dingen door te nemen aan te passen uiteindelijk mooi resultaat uitgekomen en keuken besteld

Super fijn nogmaals bedankt voor jullie Service

6 oktober 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen in onze vestiging in Huissen! Sjors zal dit met een grote glimlach lezen. Fijn dat alles zo zorgvuldig is doorgenomen en dat jullie samen tot een prachtig resultaat zijn gekomen. Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Super keukens Huissen, verkoper Jesse top

We waren eerst gewoon aan het oriënteren en de verkoper Jesse had ons al een beetje geholpen en we mochten ook stalen meenemen. We hadden een tweede afspraak met hem gemaakt.
Deze verkoper heeft echt verstand van zaken.
Goede uitleg over de producten en nam zeker de tijd om ons te helpen met een grote beslissing.

20 september 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Dankjewel voor jullie mooie review! Wat fijn dat Jesse jullie stap voor stap heeft begeleid en met zijn kennis en uitleg overzicht wist te geven. Fijn dat jullie de ruimte kregen om goed te oriënteren. We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Inbouwen nieuwe keuken

Denken fijn mee qua wensen en mogelijkheden budgettair gezien.

20 september 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Dankjewel voor de mooie 5 sterren review! Wat fijn om te horen dat onze keukenadviseur in Huissen goed heeft meegedacht met de wensen en mogelijkheden binnen je budget. We wensen je heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Superkeukens

Wederom geslaagd bij Superkeukens…

Wederom geslaagd bij Superkeukens Huissen.
Wij hebben hier onze 3e keuken gekocht en alles wordt altijd goed geregeld.
Laatste keer goed geholpen door Noelle, ondanks dat er na ons bezoek aan de winkel toch nog wat aanpassingen doorgevoerd moesten worden, heeft zij dit ook probleemloos gedaan. Super!

27 juli 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wauw, wat geweldig dat jullie voor de derde keer bij ons zijn geslaagd — dank voor het vertrouwen! We geven Noelle zeker het compliment door. Fijn dat alles weer soepel is verlopen, ook met de laatste aanpassingen. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken, dat komt vast helemaal goed!

Super! Keukens

Na meerdere keukenbedrijven bezocht te hebben was dit meteen de plek wat goed voelde. Wij zijn onwijs goed geholpen door Jesse en er is alle tijd voor ons genomen.

6 september 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat mooi dat jullie zoektocht bij ons zijn eindpunt vond! Fijn te horen dat Jesse van Superkeukens Huissen jullie met alle aandacht heeft geholpen en de tijd heeft genomen om samen tot de juiste keuzes te komen. Heel waardevol dat dit voor jullie meteen goed voelde.

Superkeukens

Zijn erg prettig geholpen door Noelle

Zijn erg prettig geholpen door Noelle. Goed meegedacht in alle opzichten.

30 augustus 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat fijn dat Noelle van Superkeukens Huissen jullie zo prettig heeft geholpen en overal in heeft meegedacht! We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Superkeukens

Super geholpen door de top verkoper…

Super geholpen door de top verkoper Jesse Derksen

30 augustus 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat een mooi compliment voor Jesse Derksen van Superkeukens Huissen! Goed om te lezen dat hij jullie zo goed begeleid heeft, dus dit leest hij vast met een grote glimlach. We wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Superkeukens

Goed advies en fijn meedenken.

We zijn heel goed geholpen door Jesse. Alle tijd, goede adviezen, meedenken, oplossen en zelfs in het laatste stadium nog een fantastische optie aandragen omdat dat esthetisch mooier is. TOP.
Wij krijgen een geweldige keuken.

13 augustus 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat een mooie woorden over keukenadviseur Jesse! 💫 Wat fijn dat hij niet alleen goed heeft geadviseerd, maar zelfs tot in het laatste stadium met een creatieve én mooie oplossing kwam. Dat belooft wat voor jullie nieuwe keuken – wij kunnen niet wachten tot jullie ervan gaan genieten!

Superkeukens

Vandaag een prachtige keuken gekocht…

Vandaag een prachtige keuken gekocht voor mijn broer, we werden geweldig goed geholpen door Sjors,
die ons op een rustige manier hielp om goede keuzes te maken, ontzettend fijn , voor iedereen een aanbeveling.

12 juli 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Bedankt voor deze mooie en warme review! Wat bijzonder dat jullie samen voor je broer zo’n prachtige keuken hebben uitgezocht.

Sjors van Superkeukens Huissen zal superblij zijn om te horen dat zijn rustige en deskundige begeleiding zo gewaardeerd wordt. We vinden het belangrijk dat iedereen in alle rust de juiste keuzes kan maken.

Dank voor jullie aanbeveling en alvast heel veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Superkeukens

Heel goed geholpen door Noelle…

Heel goed geholpen door Noelle Tolhuisen! Een aanrader voor iedereen. Noelle dacht met ons mee, kwam met handige en praktische tips en bracht ons idee en plan direct tot een concrete keuken.
Veel keus in kleuren, materialen en merken apparatuur. Geen opdringerig gevoel, maar juist open, eerlijk en transparant!

5 juli 2025

Antwoord van Superkeukens - Huissen

Wat geweldig dat Noelle Tolhuisen van Superkeukens Huissen jullie zo fijn heeft begeleid! Meedenken, praktische tips geven en samen echt tot een concreet plan komen — daar doen we het voor. Super dat jullie de ruime keuze en onze open, transparante aanpak zo hebben gewaardeerd. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!