Top bedrijf zeer tevreden keuken nog mooier dan voorgesteld alles precies op maat kwaliteit prijsverhouding top . Je word hier goed geholpen en ze hebben er ook echt verstand van wil je mooie betaa... Toon meer
Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
Balthasar Bekkerwei 1, 8914 BE, Leeuwarden, Friesland, Nederland
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Je word hier goed geholpen en ze hebben er ook echt verstand van wil je mooie betaal bare keuken dan moet je daar zijn .

Antwoord van Superkeukens - Leeuwarden
Fijne ervaring met superkeukens. prachtige keuken, en kleine tegenvallers op een juiste manier opgelost.

Antwoord van Superkeukens - Leeuwarden
Wij hebben half oktober een kijkje genomen bij superkeukens in Leeuwarden. Na wat rondkijken hebben we een intake afspraak gepland mat Mathilda. Mathilda nam rustig de tijd en dacht goed mee in de wensen die we hadden. Mooie 3D tekeningen laten maken, duidelijke communicatie en goed geluisterd naar de wensen. Uiteindelijk de offerte getekend en een installatie/ plaatsings afspraak gemaakt voor week 5. Afgelopen week was het zover, de keuken is geplaatst en hij is nog mooier dan we ons voor ogen hadden. Wij zijn onwijs blij met hoe alles verlopen is. Geen centje pijn en een prachtige mooie keuken rijker! Ik raadt iedereen aan die opzoek is naar een nieuwe keuken om naar superkeukens Leeuwarden te gaan.

Antwoord van Superkeukens - Leeuwarden
Aanrader! Er werd niet alleen goed meegedacht om binnen het budget te blijven, er was ook genoeg tijd om alle opties te bekijken en bespreken en de verkoopster was net als ik enthousiast over de keuzes! Enorm fijn!

Antwoord van Superkeukens - Leeuwarden
Goed naar wens geholpen. Er werd ruim de tijd genomen en goed naar de wensen geluisterd en gehandeld. Het uitzoeken is erg naar wens verlopen nu nog hopen dat de keuken er net zo mooi in het echt uitziet als op de plaatjes! :D

Antwoord van Superkeukens - Leeuwarden
Wij zijn nu 3x al super goed geholpen! Ze is enthousiast en wil voor ons het beste!
Erg tevreden!