Onze verkoper was een leuke en fijne man om een keuken bij te kopen Hij kon serieus zijn over het meedenken met ons hoe de keuken eruit moest komen te zien en over de indeling ervan. Aan de andere k... Toon meer
Wij zijn geholpen door Wesley! Super aardige en behulpzame man. We hebben echt onze droomkeuken ontworpen hier. Je krijgt hier gelijk de bodemprijs, wat ook heel fijn is! Wesley heeft meerdere opties... Toon meer
Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
Hoge Rijndijk 313, 2382 AP, Zoeterwoude, Nederland
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Onze verkoper was een leuke en fijne man om een keuken bij te kopen
Hij kon serieus zijn over het meedenken met ons hoe de keuken eruit moest komen te zien en over de indeling ervan. Aan de andere kant kon je met hem lachen dus zeker naar Mano stappen bij Superkeukens in Zoeterwoude!!

Antwoord van Superkeukens - zoeterwoude
Onze ervaring met Superkeukens Zoeterwoude en dan in het bijzonder Dennis was erg goed. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan het eindresultaat heeft Hij de tijd genomen, geluisterd naar onze wensen en ons de ruimte gegeven om samen met hem een mooie keuken te kunnen samenstellen tegen een prima prijs.
Dennis bedankt!

Antwoord van Superkeukens - zoeterwoude
Zeer slechte ervaring met Superkeukens (vestiging Zoeterwoude).
Keuken geleverd met meerdere fouten: verkeerde maat lades, kast die niet past door foutieve inmeting en een werkblad met duidelijke oneffenheden. De inmeting is uitgevoerd door hun eigen monteur en er is aantoonbaar afgeweken van gemaakte afspraken.
In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, wordt alles afgeschoven op de klant. Zelfs met bewijs en duidelijke afwijkingen wordt elke vorm van oplossing geweigerd. Wij hadden in de eerste instantie expliciet voor Superkeukens gekozen in de verwachting dat wij een goede service zouden ontvangen. Voor een keuken van bijna 35.000.- mag je wel iets van service verwachten.
Klantenservice is zeer juridisch defensief en totaal niet oplossingsgericht. Dit is oprecht het slechtste bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Na de aankoop van de keuken, hoef je geen enkele ondersteuning te verwachten. Ik had de reviews eerder moeten lezen. Over reviews gesproken, er staat tussen de Google reviews een 5-sterren review van een eigen werknemer. Als werknemers zelf 5-sterren reviews gaan schrijven voor het bedrijf waar zij werken, dan weet je feitelijk al genoeg.
Ik raad deze partij sterk af en ik zou absoluut nooit zaken met ze doen. De negatieve reviews geven de werkelijkheid weer. Geef je hard verdiende geld elders uit!

Antwoord van Superkeukens - zoeterwoude
Goede snelle en kundige service bij de renovatie van onze keuken.

Antwoord van Superkeukens - zoeterwoude
Vanwege de aankoop van een nieuwbouw huis, voor de derde keer een zeer fijne prettige ervaring bij dit filiaal van Superkeukens waar we opnieuw door de zeer ervaren en deskundige Mano zijn geholpen. We hebben een prachtige keuken laten ontwerpen voor een zeer scherpe prijs. Het is niet voor niets dat we er wederom voor hebben gekozen om onze nieuwe keuken hier te bestellen.

Antwoord van Superkeukens - zoeterwoude
Op een ongedwongen wijze werd er naar onze wensen geluisterd en bekeken wat er mogelijk was.

Antwoord van Superkeukens - zoeterwoude
Zeer tevreden over de dienstverlening! Het bedrijf (in Zoeterwoude ben ik geweest) biedt waardevolle adviezen, reageert snel en heeft een uitstekende beheersing van 3D-tekenen. Daarnaast is het fijn dat er extra moeite wordt gedaan, zoals het sturen van aanvullende foto’s om onzekerheden weg te nemen. Dit zorgt voor een prettige en betrouwbare samenwerking. Bedankt!

Antwoord van Superkeukens - zoeterwoude
Wij zijn geholpen door Wesley!
Super aardige en behulpzame man. We hebben echt onze droomkeuken ontworpen hier. Je krijgt hier gelijk de bodemprijs, wat ook heel fijn is! Wesley heeft meerdere opties voor ons bekeken en wilde ons echt graag helpen. Door de professionaliteit en het fijne gesprek hebben wij voor superkeukens gekozen!

Antwoord van Superkeukens - zoeterwoude
Mano heeft me heel goed geholpen. Aardige vent, doortastend, recht door zee.