Supernormal™ Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I started because of a bad knee and being so overweight. I’ve tried to lose weight myself but couldn’t. I’ve almost reached my goal weight now and my knee feels much better. It’s the best decision I’v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon. Har hjälpt mig. Finns tillgång både till legitimerad personal och PT. Vid frågor och undringar får du svar ganska snabbt. De kontaktar dig om du inte hör av dig. Så du är väl omhändertagen. Att... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Supernormal har hjälpt mig att få tillbaka min forna glans. I 20 år har jag försökt på olika sätt. Men nu...nu väger jag det jag känner är MIN kropp och det jag vill väga. Att vara med I Supernorm... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för att ni alltid finns till 100% för mig när jag undrar något. Inte en gång ni missat mig och mina knasiga frågor. Ni följer upp hela tiden. Det ni utlovat i allt från läkemedel till omdömen i... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Arts
  2. Centrum voor gewichtsbeheersing

Geschreven door het bedrijf

Supernormal är en svensk och finsk vårdgivare inom medicinsk viktnedgång, registrerad hos IVO. Vi hjälper dig att gå ner i vikt på ett tryggt och hållbart sätt, med stöd av modern medicinsk behandling och ett personligt vårdteam som finns vid din sida hela vägen. Hos oss möts du av legitimerade läkare, dietister, personliga tränare och hälsocoacher. Tillsammans gör vi en individuell bedömning utifrån din hälsa, och om du kvalificerar för en av våra behandlingar kan våra läkare berätta mer om vad som passar just dig. I behandlingen ingår även ett kostnadsfritt hälsotest, där våra läkare noggrant går igenom alla värden av betydelse. Allt sker enkelt i appen Supernormal med Mobilt BankID, där ditt vårdteam finns tillgängligt sju dagar i veckan, även på helger. Du behöver alltså aldrig stå ensam i din resa. Vi tror på ett program som bygger på trygghet, omtanke och verklig vård, inte snabba lösningar. Därför är vi måna om att hitta en lösning som passar både dig och din vardag. Vill du se om medicinsk viktnedgång är rätt för dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

87 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Orimligt dyra priser

Orimligt dyra priser. Rent bedrägeri

3 oktober 2024

Hej Nicke,

Tack för din recension, och jag beklagar verkligen att du upplevt att priset inte motsvarat värdet. Det är inte den känslan vi vill att någon ska gå härifrån med.

Vi har tagit till oss din feedback och sett över hur vi kommunicerar både pris, innehåll och vad som faktiskt ingår i medlemskapet, så att ingen ska känna sig vilseledd eller osäker.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag är inte säker på om detta är ett…

Jag är inte säker på om detta är ett seriöst alternativ. Jag har troget betalat månadsavgift och haft lite kontakt med en läkare i början, men efter detta tar det en vecka att få svar på frågor etc. Det började bra men jag är verkligen inte nöjd idag.

3 oktober 2024

Hej Johan,

Tack för att du berättade hur du upplevt vår tjänst. Det är tydligt att du inte fått den svarstid eller kontinuitet du förväntade dig, och jag är verkligen ledsen för det.

Vi har under den senaste tiden gått igenom våra interna processer och säkerställt att kommunikationen från både läkare och coacher förbättras, med snabbare svarstider och tätare uppföljning. Du ska inte behöva vänta en vecka på svar.

Vi hoppas kunna visa dig den nivå av service vi verkligen står för, och finns här om behöver något mer från oss. :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får återkommande fakturor fast jag sagt…

Får återkommande fakturor fast jag sagt upp mig.

30 september 2024

Hej Paulina,

Tack för att du uppmärksammade oss på detta, och jag är verkligen ledsen att du upplever dig felaktigt behandlad!

Vi har gått in i ditt ärende, säkerställt att ditt abonnemang är avslutat och att inga ytterligare fakturor kommer skickas ut. Vi har även förbättrat våra rutiner för att förhindra att liknande situationer uppstår för andra.

Tack för att du gav oss chansen att rätta till det här!

Mycket bra

Mycket bra. Smidigt att boka provtagning hos samarbetspartner och mottagandet av provresultaten. Provresultaten kommer med tydlig förklaring av vad och funktion och varför det är viktigt, sedan bra rekommendationer.

4 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får aldrig ett svar i chatten

Får aldrig ett svar i chatten, när man ska säga upp eller ångra sig då chattar man först med Anton som säger att man ska ta detta med sin coach som också är Anton men han svarar ju aldrig.

5 september 2024

Antwoord van Supernormal™

Tack för att du delade detta, och jag vill börja med att be om ursäkt för att du upplevt bristande svar i chatten. Det ska inte hända!

Vi har nu gått igenom ditt ärende internt och säkerställt att kommunikationen fungerar som den ska. Vi har även uppdaterat våra rutiner så att uppsägningar och ångerhantering inte faller mellan stolarna, och att du alltid får svar av rätt person i tid.

Hör gärna av dig på talk@supernormal.health om det finns något mer vi kan göra för dig.

Bra kommunikation

Bra kommunikation. Smidig att komma igång med vård processen utan något fysisk möte.
Jag återkommer med resultat om det fungerar lika bra mot superhälsan!
Tack att ni finns.

8 augustus 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kontaktytan mellan kund och supernormal imponerar inte

Om det finns en coach som är där för att svara på frågor från mig, kunden, så vore det bra om coachen undvek generella standardsvar och verkligen brydde sig om att förstå den specifika frågan. Jag är inte imponerad.

31 juli 2024

Hej Malin,

Tack för din feedback. Vi tar detta på största allvar, bemötandet ska vara personligt och anpassat, inte generellt. Efter feedback har vi förbättrat hur våra coacher arbetar med individuella frågor och säkerställt att svaren håller hög kvalitet!

Vänligen,

Fungerar ej

Fungerar ej. Kan inte returnera

20 juli 2024

Hej Emma,

Vi erbjuder ångerrätt såklart! Kontakta oss på talk@supernormal.health så hjälper vi dig med en retur.

Du får gärna berätta vad det är som inte har fungerat så att vi kan undersöka det vidare.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag anser ert upplägg vara otydligt…

Jag anser ert upplägg vara otydligt initialt. Det verkar handla mer om försäljning än coachning. Men jag kanske ändrar uppfattning framöver.

19 juli 2024

Hej Christin,

Det var tråkigt att höra! Vårt huvudsyfte är att ni kunder ska känna er sedda. Du får gärna maila oss på talk@supernormal.health med lite mer information så ska vi se till att du får bästa tänkbara hjälp.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gott bemötande och bra hjälp

Gott bemötande och bra hjälp! Gränssnitt och användarvänlighet är under all kritik. Hade varit bra med en app. Svårt att navigera mellan chattar och ens sida

7 juli 2024

Hej Ellinor,

Stort tack för din feedback! Vi är en ny aktör inom denna bransch så vi jobbar hårt på att förbättra användarupplevelsen för er kunder. Lovar att vår produkt kommer bli avsevärt mycket bättre kommande månader.

Har du några specifika tankar eller önskemål får du gärna maila oss på talk@supernormal.health så ska vi ta dessa till oss.

Dit is Trustpilot