نصابين والله ليا 8 شهور ويردو على…
نصابين والله ليا 8 شهور ويردو على الايميل شحنتك في الجمارك لاحد يتعامل معاهم لأنهم جالسين يجمعوا فلوس وبعدها ما تلقاهم موجودين
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
I give 5stars to make sure my post will be show up to all people whom came here, They are scams don't buy anything from them , at all I'm trying to post on social media about them to help other people from their scams .
سيءجدا محتااااالين لي الآن ٦ أشهر ولم يصلني شي وطلبك لاتعلم أين هو وكل ما تواصلت معهم يعتذرون بانه متأخر في الجمارك بسبب كوفيد ١٩أنتبهو منهم
They stole my money, don't buy from them. You won't get anything
Unfortunately, they stole USD 117.97 from me for fake items since Aug 2021, and they always reply to my emails with apologizing about delay in shipping due to COVID-19 without providing me with any shipping proof such as tracking number at least. I know nothing will be delivered and they will not refund the amount but I’m still contacting them asking for refund :(
It's not what you thing they are criminal, and don't fall in there trick they but amazing price and sales all it's fake, also when I buy there is missing information ( order number, number your shipment).
I bought from suppashoppa some items that cost ( 125.98$ ) and I didn't get the ship tracking or the bill or anything, in web site there is no customer service that you can contact with them, you can't register in the store to login, I think it's a scam.