2,7

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,7

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Skandaliczna dostawa

Skandaliczna dostawa - kurier rzucił paletę, wyrwał mi kartkę nawet nie czekając na podpis i uciekł przeklinając.

21 juli 2026

Wyjątkowa postawa kuriera

Wyjątkowa postawa kuriera. Pana Jacka Kobylińskiego obsługującego miedzy innymi okolice Milejowa w woj. Lubelskim. Bardzo doświadczony i dobry kierowca. Potrafi wjechać tam gdzie trzeba i tam gdzie można wjechać. Bardzo ostrożny przy rozładunku. Przyjemny bardzo miły, którego serdecznie pozdrawiam. Na pewno skorzystam jeszcze z firmy Suus. Obym kolejnym razem też trafił na takiego kuriera.

15 juli 2026

Jestem pod wrażeniem kultury i…

Jestem pod wrażeniem kultury i rzetelności Panów z firmy ROHLIG SUUS, którzy w dniu umówionej dostawy skontaktowali się wcześniej aby uprzedzić o przyjeździe, bez problemu wnieśli towar na piętro, a nawet zapytali gdzie dokładnie ustawić w mieszkaniu, żeby sprawiał najmniej kłopotu. Posiadali też specjalny wózek jeżdżący po schodach, który ułatwił im wniesienie mebli w bloku, w którym nie ma windy. W przeciwieństwie do przygody z kurierem DPD, odbiór dużych i ciężkich paczek był czystą przyjemnością.

10 juli 2026

Każdy mój kontakt z tą firmą to totalna…

Każdy mój kontakt z tą firmą to totalna porażka!!! Na kilka palet dostarczanych do mnie przez tą firmę tylko jedna dotarła na czas. Wcześniej jak dzwoniłem na infolinię to słyszałem, że jak wykupię sobie usługę serwis 24 to przesyłka będzie u mnie kolejnego dnia, a jeśli nie to rożnie to bywa. Tym razem wykupiłem usługę serwis 24 i w systemie odznaczyli, że dziś będzie dostawa ale okazało się, że kurier nie ma tej palety na samochodzie. TRAGEDIA!!! totalny bałagan i problemy z dostawami. Kurierzy gdy się do nich dzwoni odbierają z tekstem "czego?" Nie polecam!!!

9 juli 2026

Be very careful!!

They loose the packages and never answer any email or any complaint. Very bad bad company, never had a ugly experience in 20 years like that.

1 juli 2026

Mehrfache Emails

Mehrfache Emails, werden elegant ignoriert oder auch nicht beantwortet.

Liefertermin wird nicht eingehalten, obwohl schon im Verzug, probiert man einen Termin dem Kunden aufs Auge zu drücken.

Selbst nachdem man mehrfach darauf hingewiesen hat, dass zu den verspäteten Termin Niemand mehr auf der Baustelle anwesend ist, wird versucht anzuliefern. Fazit Ware geht wieder zurück.

Diese Spedition kostet nur Zeit, Nerven und Geld. In der heutigen Zeit eine Zumutung, aber was möchte man auch erwarten von einer polnischen Firma?

30 maart 2026

TO Jest kpina nie kurier !!

TO Jest kpina nie kurier !!! brak mozliwosci umówienia dostawy telefonicznie chyba ze w godznach 10-13 na pytanie do któtrej pracuje kurier DO 16 ! czy kurier może podjechać o 15 ? nieeeee bo paczki dostarczamy do 13 w dni parzyste podczas pełni księżyca jak bocian żuci cień. Potem tylko zbiera zamówienia MOZNA złożyc adnotacje na infolini o planowanych godzinach odebrania - ale jest to TYLKO SUGESTIA dla kierowcy który dzwoni ze o 13 będize i elo nie ma cie spoko już wracam na magazyn. Paczki nie można odebrac z magazynu be ten też jest czynny do 16:00 20 km od Krakowa w Kokotowie. PODEJSCIE kierowców bezczelne, numer do umwaiania gdziny w sms e a przyjeżdza kiedy mu sie podoba. Na infolinii pani nie widzi w zgłoszeniu informacji o uwagach, i dostępnosci domowników - na prośbę o telefon do kierowcy o potwierdzenie dostawy rozłancza połączenie i nie oddzwania.

20 februari 2026

Kolejna firma unikająca jak ognia…

Kolejna firma unikająca jak ognia wypłaty odszkodowań za zniszczony w transporcie towar. Nawet mają na swojej stronie formularz reklamacji ale odpowiadają, że to wcale nie do nich powinno sie zgłaszać reklamacje. Nie polecam.

28 februari 2025

Schlechter Logistik Service

Schlechter Logistik Service.
Das Unternehmen ist als Spediteur für Amazon tätig.
Dort haben wir eine Leiter gekauft, mit Angabe eines festen Lieferzeitfensters. Nun wollte der Spediteur die Leiter früher liefern, was aufgrund unseres Urlaubs nicht ging. Als Alternative nannte man uns ein verspätetes Lieferfenster von rund zwei Wochen. Auf unsere Rückantwort, dass die Ware dringend zum festgelegten Lieferzeitpunkt benötigt wird, wurde nicht mehr reagiert.
Das ist unmöglich.

19 december 2024