Testade ett casino från listan och…
Testade ett casino från listan och designen var riktigt clean men jag torskade typ allt direkt. Ändå sjukt nice att kunna köpa bonusfunktioner i spelen vilket man aldrig får göra med svensk licens numera
Att spela på svenska casino utan licens har blivit allt mer populärt bland spelare som vill ha större frihet och fler valmöjligheter. Många uppskattar att ett casino utan svenska licens ofta erbjuder generösare bonusar, färre begränsningar och kampanjer som faktiskt känns värda. Här snackar vi reloadbonusar, cashback varje vecka och feta free spins utan krångliga regler. En stor fördel med casino utan licens är att du inte omfattas av samma insättningsgränser som på den svenska marknaden. För vissa spelare betyder det mer flexibilitet och en mer avslappnad spelupplevelse. Dessutom har många svenska casino utan licens stöd för snabba betalningsmetoder, inklusive kryptovalutor och internationella e-plånböcker. Det är också vanligt att ett casino utan svenska licens har större spelutbud. Du hittar tusentals slots, live casino med internationella dealers och odds på sport från hela världen. Flera casino utan licens lockar dessutom med VIP-program där lojala spelare får personliga erbjudanden och högre cashback. Kort sagt, svenska casino utan licens passar dig som vill ha mer bonus, mer spel och mindre begränsningar. Och om du söker variation bortom den svenska regleringen kan ett casino utan svenska licens ge dig exakt den upplevelsen du är ute efter.
Bygget 37 , 340 12, ANNERSTAD, Zweden
Kassa support men sjukt feta insättningsbonusar faktiskt.
Cashouten strulade lite i början men supporten löste det direkt. Utan svensk licens är helt klart vägen att gå om man vill ha feta insättningsbonusar och free spins. Man känner sig mycket friare när staten inte lägger sig i hur mycket man sätter in.