Bestelling ontvangen, deel van mijn bestelling ontbrak. Ik contacteerde de klantenservice en kreeg een onduidelijk antwoord. Achteraf zegt ze dan dat ze het toch kan oplossen. En laat me weten dat het... Toon meer
Vandaag de 5de dag dat ik de dermaroller en bijhorende producten gebruik , niet evident om mij hier nu reeds over uit te spreken, maar heb er zeker en vast geen slecht gevoel bij! Waar in me we... Toon meer
Top producten!! Top service!! Jullie zijn 10 sterren waard. Ik gebruik gezicht roller, serum en grote roller voor het lichaam. Enorm tevreden. Voornamelijk over mijn gezicht omdat ik ook comp... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Swiss Clinic biedt schoonheidsproducten en behandelingen van hoge kwaliteit aan voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn klinisch getest, hebben een bewezen werkzaamheid en leveren lange termijn resultaten.
Broekdijk West 18, 3621LV, Breukelen, Nederland
- 0858885147
- klantenservice@swissclinic.nl
- swissclinic.nl
Mensen keken ook naar
goedenavond.😊 Dan je wel..
goedenavond.😊 Dan je wel... gaat goed. Tot nu toe ben ik blij met Swiss Clinic. ik.heb rollen met 0.2 mm + serum. en in de toekomst wil ik ook voor mijn moeder kopen als cadeau....dus voorlopig ik blijven jullie klant.👍😁😁 Tot snel😉

Antwoord van Swiss Clinic
Ik ben erg tevreden met mijn 0,2mm…
Ik ben erg tevreden met mijn 0,2mm needling roller icm de serum. Ik gebruik het nu een week en mijn huid ziet er stralender uit. Nu hoop ik nog op verfijning van mijn rimpeltjes.

Antwoord van Swiss Clinic
Jullie hebben goede producten met hoge…
Jullie hebben goede producten met hoge kwaliteit.

Antwoord van Swiss Clinic
Snelle levering en goede kwaliteit en…
Snelle levering en goede kwaliteit en uitleg

Antwoord van Swiss Clinic
Bestellen en volgende dag in huis
Bestellen en volgende dag in huis. Reiniging, dagcreme en serum met microneedling aangeschaft. De producten zijn stuk voor stuk heerlijk voor de huid en ik merk direct verschil.

Antwoord van Swiss Clinic
Ik ben super super blij met swiss…
Ik ben super super blij met swiss clinic!
Ik had last van acne littekens op mijn wangen. Ik merk door het gebruik van dermoroller voor acne mijn littekens vervaagd zijn. Ik die toen nooit zonder foundation kon, gebruik ik nu maanden niets op mijn gezicht. Ik zet normaal nooit reviews, maar swiss clinic mag weten dat het een top product is en echt zeker een aanrader!!
Ben zeer tevreden over de producten die…
Ben zeer tevreden over de producten die ik heb gekocht alleen heel erg jammer dat er in het serum erg weinig inzit.
Het verliep redelijk goed
Het verliep redelijk goed. Alleen merk ik nog steeds weinig verschillen met de porien en daarnaast heb ik ook een aantal pukkels gekregen.. huid voelt wel strakker en rimpeltjes vervagen een beetje.

Ben super blij
Ben super blij, pakket snel ontvangt.
Zeer blij met skin Revival die combinatie werkt perfect.
Met vriendelijke groet Andreia Bento Dos Santos
Prima levering.
Prima levering.
Was nieuwsgierig naar microneelding.
Duidelijk uitleg, ervaar het als pijnloos. Je voelt achteraf een lichte tinteling wat snel wegtrekt.
Ik merk nu de eerste dag dat mijn huid zacht aanvoelt.
Professioneel bedrijf.
Bestelling is keuring in ontvangst genomen en snel geleverd.
Ik kan nog niets over de kwaliteit zeggen, aangezien ik het product nog niet zo lang gebruik.
Gebruik de roller nu 2 dgn dus kan nog…
Gebruik de roller nu 2 dgn dus kan nog niet beoordelen,of deze het beoogde effect sorteert.
Ik denk te merken, dat de doorbloeding beter is.
Ik ga er dus mee door!
Betrouwbaar bedrijf, helaas nog weinig resultaat
Ik heb het skin renewal pakket bijna een maand geleden aangeschaft. Ik schrijf nu pas de review, omdat ik het product een eerlijke kans wil geven door het eerst een paar weken te gebruiken. Allereerst hele goede service. Ik had mijn pakketje de volgende dag al in huis. De klantenservice heeft mij zeer netjes en vlot geholpen toen ik een vraag had over het product. Zojuist bij de derde “sessie” aangekomen, de textuur van mijn huid is een beetje gladder geworden, maar helaas weinig verandering in de kleur van mijn acne littekens. Ik had de 0,2 mm roller besteld, omdat dit aan mij werd aangeraden dmv. de test op de website. Mogelijk vanwege mijn (jonge) leeftijd, maar helaas ziet het ernaar uit dat mijn huid behoefte heeft aan de 0,5 mm. Voor een dermaroller raad ik Swiss Clinic zeker aan, omdat het bij mij een betrouwbare indruk achterlaat. De roller was steriel verpakt en het slimme design zorgt ervoor dat de naalden van de roller niet in aanraking komt met het doosje.
Al met al, goede ervaring met het bedrijf, helaas toch niet mijn doel bereikt, namelijk het vervagen van mijn acne littekens dmv. de anti scar behandeling.
Ben nu een paar weken bezig met rollen…
Ben nu een paar weken bezig met rollen maar zie nog geen enkel resultaat. Het serum is wel heel fijn!
Heerlijke eerlijke producten
Twijfel over de werking
Nu 3 dagen gebruik gemaakt van de skin renewal 0.2mm roller om littekentjes te verminderen en last van een erg droge/licht geirriteerde huid met ineens veel onzuiverheden. Littekentjes lijken eerder zichtbaarder geworden (het waren oppervlakkige rode vlekjes). Hoop dat dit tijdelijk is, maar begin te twijfelen of dit product wel de oplossing is voor mij...

Antwoord van Swiss Clinic
Top producten en snelle levering!
5 dagen kuur gedaan
5 dagen kuur gedaan , nu 5 dagen rust
Huid wel iets rood en was blij dat dag 5 om was , wordt met de dag iets pijnlijker om te doen
Onduidelijk of het serum nu ook dagelijks gebruikt moet worden of alleen na de kuur
Nog geen verbeteringen te zien
Op naar de volgende 5 dagen

Antwoord van Swiss Clinic
Ik ben heel erg tevreden over de…
Ik ben heel erg tevreden over de producten van Swiss Clinic, de resultaten, de service en de snelle bezorging.