Jag har än så länge bara hunnit använda Skin Roller, hudkräm och ögonkräm i fem dagar och har ännu inte märkt någon större skillnad mer än att huden känns lite fnasig, troligtvis på grund av rollandet... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vet inte om det är en tillfällighet (väljer att inte tro det för det har aldrig hänt förut) men efter 3 dagar med swiss clinic rengöring, dag- och nattcreme så är jag helt tom på småfinnar och sår! På... Toon meer
Har en del acne ärr på kinderna då jag har som ovana att klämma finnar/blemmor. Efter redan en vecka märkte jag otroligt nog redan stor skillnad på min hud i ansiktet. (Rullade med 0,5mm rullen varje... Toon meer
Hej jag har hållit på med blekningen i fem dagar, ser fortfarande ingen blekning o första sprutan av blek medel är slut. Vi får väl se om det funkar har ju två sprutor kvar. Det är ju ändå en bra slan... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Swiss Clinic är ett internationellt företag som säljer innovativa hälso- och skönhetsprodukter med en bevisad effekt och med ett varaktigt resultat.
Contactgegevens
Stureplan 2, 11435, Stockholm, Zweden
- 020 20 10 95
- info@swissclinic.se
- swissclinic.se
Once again!
Once again, I’m blown away by the amazing service and great products thank you!
DUPLA TERHELÉS
DUPLA TERHELÉS
A mai napon voltam a Swiss Clinic Váci úti rendelőjében egy vizsgálaton és duplán húzták le az egészségkártyámat. Ezt csak itthon vettem észre. Az Ügyfélszolgálatot felhívtam, de nem segítettek. Mondták, hogy menjek vissza a rendelőbe, de én már 50 km-re vagyok a rendelőtől.
Kérem Az Ügyfélszolgálat egyáltalán nem volt segítőkész, amikor megtudták, hogy nekik kellett volna visszafizetni a jogtalanul leemelt összeget!
Időközben visszahívtak az ügyfélszolgálattól és próbálnak segíteni.

Antwoord van Swiss Clinic
Den bästa hudvårdsserien jag har provat
Jag har haft förmånen att prova på olika hudvårdsserier under åren, men ingen har imponerat på mig så mycket som Swiss Clinic. Deras produkter är verkligen enastående och har gjort underverk för min hud. Här är min recension av den bästa hudvårdsserien jag har provat från Swiss Clinic.
För det första måste jag nämna att Swiss Clinic sätter en hög standard när det gäller kvalitet och effektivitet. Deras produkter är noggrant formulerade och baseras på den senaste forskningen inom hudvård. Jag uppskattar verkligen att de använder högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot huden och samtidigt ger fantastiska resultat.
Mina favoriter från Swiss Clinic Swiss Clinic är The Base-serien - Enastående hudvård i ett enda paket! Med effektiva ingredienser som hyaluronsyra, peptider och antioxidanter arbetar produkterna i harmoni för att återfukta, boosta kollagenproduktionen och skydda huden. Multifunktionella produkter som All-in-One Treatment sparar tid och ger alla fördelar i ett steg. Vetenskapligt grundad forskning ligger till grund för serien, vilket garanterar effektivitet och resultat. Användarvänliga applikationsmetoder och tydliga instruktioner gör det enkelt att inkludera produkterna i din hudvårdsrutin. The Base-serien ger synliga förbättringar i hudens struktur, minskar rynkor och ger en ungdomlig och frisk hudton. Swiss Clinic The Base-serien är det ultimata valet för en komplett och effektiv hudvårdslösning!
En annan produkt som har blivit en del av min dagliga rutin är deras ansiktsserum. Detta serum är fantastiskt för att ge fukt och näring åt huden. Jag märkte en omedelbar förbättring i min hudens elasticitet och lyster efter bara några veckors användning. Dessutom har serumet hjälpt till att minska synligheten av fina linjer och rynkor, vilket jag är väldigt tacksam för.
Swiss Clinic erbjuder också andra produkter som jag har haft stor nytta av. Deras ögonkräm är otroligt effektiv för att minska påsar under ögonen och mörka ringar. Jag har även testat deras ansiktsmasker som ger intensiv fukt och gör min hud mjuk och smidig.
Vad som verkligen skiljer Swiss Clinic från andra hudvårdsmärken är deras engagemang för resultat och kundnöjdhet. Deras produkter är inte bara effektiva, de kommer också med tydliga instruktioner och rekommendationer för att optimera resultaten. Dessutom erbjuder de en utmärkt kundsupport och är alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor eller ge råd.
Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Swiss Clinic som den bästa hudvårdsserien jag har provat. Deras produkter är av högsta kvalitet och har gjort underverk för min hud. Om du letar efter hudvårdsprodukter som ger synliga resultat och samtidigt är skonsamma mot huden, kommer du inte bli besviken på Swiss Clinic.
De skriver snabb leverans
De skriver snabb leverans, vet inte om jag tycker 4 veckor räknas som snabbt!! Har mailat 2 gånger för att höra var min order tagit vägen, men inget svar från dem. Nu hoppas jag produkten funkar, men är även tveksam till det.

Antwoord van Swiss Clinic
Jag beställde en vara från Swiss Clinic…
Jag beställde en vara från Swiss Clinic den 27 juli. Till dags dato 11 augusti, har den fortfarande inte kommit! Jag har mejlat dem 2 gånger då det ej går att ringa dem. Då de hänvisar till mejl eller en chat som de inte svarar på!
Bluffföretag! Varning! Detta företag bör anmälas 😒 Samtidigt som de fortsätter göra mejlutskick angående kampanjer etc.

Intet svar
Jeg bestilte, men har ikke modtaget ordre bekræftigelse, ej heller får jeg svar via mail, eller SocialMedia.
Har handlet der tit, og aldrig oplevet problemer, så havde ikke tjekket trustpilot først.
Det fortryder jeg nu, hvor jeg kan se at mange har samme problem:

Antwoord van Swiss Clinic
Har samma erfarenhet som vissa andra…
Har samma erfarenhet som vissa andra här. Beställde och betalade i juni, har fortfarande inte fått varan!! De svarar varken i telefon eller på mail! Samtidigt fortsätter jag få kampanjmail och sociala medier uppdateras! Trodde de var pålitliga men rekommenderar alla att undvika!

Varning!
Varning! Skickar inte beställningar. Går inte att nå via telefon och de hänvisar till chat på hemsidan som inte finns. Svarar inte på sociala medier. Jag reklamerar köpet till banken att få pengarna tillbaka.

Antwoord van Swiss Clinic
Uteblivna varor. Jag beställde varor från swiss clinic…
Jag beställde varor från swiss clinic den 4:e juli. Jag har fortfarande inte fått dem. Jag har inte heller lyckats nå dem. Har mailat 3 gånger under de senaste veckorna. Telefonnumret på hemsidan går till en telefonsvarare som hänvisar att kontakta via mail, sociala medier eller livechat på hemsidan (en chat som iaf. jag inte har lyckats hitta, och tro mig, jag har letat). Har mailat, kontaktat dem över Instagram och facebook men inte fått svar någonstans. Har de gått i konkurs?! Skitdålig kundservice uppenbarligen och man undrar om man kommer få sina pengar tillbaka.

Antwoord van Swiss Clinic
Bästa produkterna o håller vad dom…
Bästa produkterna o håller vad dom lovar!
Virkelig skuffet :-(
Jeg har tænkt meget over denne anmeldelse og har nu besluttet mig for, at det er det jeg gør.
Min mor købte en Swiss Clinic Eyelash Serum til mig i flyet på vej hjem fra ferie, da hun ved hvor meget jeg har ønsket mig længere vipper.
Efter 8 ugers brug skrev jeg til kundeservice, da der ingen effekt havde været på mine vipper, trods jeg havde fulgt anvisningerne til punkt og prikke.
Jeg blev anbefalet af en sød kundeservicemedarbejder at fortsætte 2 uger mere, da hun først så resultat efter 10 uger, hvilket jeg gjorde. Hun skrev desuden, at hvis ikke der da endnu havde vist sig et resultat, kunne jeg gøre brug af deres resultat-garanti og dermed blive kompenseret.
Jeg ventede 2 uger og endnu ingen resultat.
Jeg skrev derfor til kundeservice som aftalt.
Det skulle dog vise sig, at jeg på ingen måde kunne blive kompenseret, i og med min mor ikke havde købt produktet på den officielle hjemmeside. Jeg tilbød oveni hatten at sende serummet ind til dem, så de kunne se, at den var købt, men nej, ingen hjælp at hente.
Jeg blev tilbudt 25% rabat på deres hjemmeside, men hvad skal jeg dog bruge det til, når deres produkt tydeligvis ikke virkede på mig.
Jeg er meget skuffet. Serummet er ikke billigt og det er mange penge der er smidt efter noget, som ikke virkede - uanset om det er købt på hjemmesiden eller ej.
Det var ikke hvad jeg havde forventet af et ellers anerkendt mærke.
Øv!
Perfekta produkter som ger synligt…
Perfekta produkter som ger synligt resultat på fina linjer efter bara ett par veckor. Rekommenderas!
Väldigt positiv upplevelse!
Väldigt positiv upplevelse!
Varorna kom väldigt snabbt och utan problem. Snyggt paketerat och produkterna känns lyxiga utan att vara alltför dyra.
Verkar vara av bra kvalitet också och härliga att använda - kommer säkert handla mer hos er i framtiden!
Smartson-testet
Skinrollern: Var nervös att det skulle göra ont när man rollade ansiktet, men känns bara som om det kliar lite när man rollar.
Har inte sett någon märkbar förbättring/föryngring av huden. Först gången kändes det som om min nattkräm togs upp bättre men inte sen dess. Boxen är snygg och känns lyxig.
Serumet: Känns inget speciellt när man tar på det på huden. Ganska "trög/torr" gel och man får använda ganska mycket om man vill hinna applicera i hela ansiktet innan det torkar.
Face dry mask: den är ok, huden känns lite återfuktad typ som med min vanliga kvällskörningarna men det är ingen återfuktningssensation precis.
värt att prova
Var lite skeptisk i början men efter 2 x 5 behandlingar märkte jag skillnad.
Nöjd än så länge
Nöjd än så länge. Köpte kit med skinroller, serum o ögonkräm. Ficken ansiktsmask också mensen är oprövad ännu. Har gjort första omgången m skinroller ( 5 ggr). Min hud klarade inte att göra detta varje dagar det fick bli varannan. Rullade inte heller lika länge som angavs. Eftersom jag svettas mkt pga klimakteriet så gör behandlingen att svetten svider i ansiktet även dagen efter o min hud är lite irriterad. Serum o ögonkräm är sköna att använda. Spännande att se på sikt hur resultatet blir.
Bra!
Fått synligare glow och min hy kändes starkare och stramare efter behandling. Ser fram emot att se resultatet efter några veckor.
Snabb leverans, bra produkt i lyxig förpackning!
Jag har provat swiss clinics…
Jag har provat swiss clinics Microneedling i ca 1 vecka och älskar rollern!
Använder både i ansikte och på lår.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.