Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt i alt altid ordentligt. Denne gang var der tre store ruder, der var efterladt noget stribede. Men almindeligvis god service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig go service, får altid besked hvornår de kommer, besked når de har været der samt mail med betalings link. Samtlige vinduer er super flot rene, intet at klage over. Kan kun anbefales

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Personen der pudser/vasker vinduerne er jeg tilfreds med kontor personalet kan man aldrig få i tale det tager i alt fald meget lang tid De unge der tager tlf ved intet om noget pris stigninger uden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået vasket vores vinduer udvendigt en gang om måneden, igennem flere år. 👍 Har indtil videre ikke haft noget at klage over.👍 En glad kunde på møn 😊

Bedrijfsgegevens

1. Glazenwasser

Geschreven door het bedrijf

Hos Sydhavs Puds, vil vi levere den bedste vinduespolering til Sydsjællands samt hele Lolland og Falsters befolkning.

4,3

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Sydhavs Puds

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er utroligt glade for, at du nyder dine dejlige, rene vinduer – det er netop, hvad vi sigter efter.

Vi glæder os til at pudse for dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået vasket vores vinduer udvendigt…

Har fået vasket vores vinduer udvendigt en gang om måneden, igennem flere år. 👍
Har indtil videre ikke haft noget at klage over.👍
En glad kunde på møn 😊

Kære Bente,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for din loyalitet gennem årene! 😊
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores arbejde, og vi sætter stor pris på, at du har valgt os som din faste vinduespudser.

Vi ser frem til mange flere klare ruder og glade besøg hos dig!

Vinduesvask ,venlig person.

Dur ikke på vores gamle vinduer

Kære Jens,

Tak for din anmeldelse – og for at give os et forsøg på de gamle vinduer. 😊

Vi ved godt, at ældre vinduer kan have deres egne små særheder, og det stiller lidt ekstra krav til både teknik og tålmodighed. Men uanset alder på ruderne, står vi naturligvis stadig ved vores tilfredshedsgaranti: Hvis du ikke er tilfreds, så kommer vi gerne igen og giver det et ekstra skud – uden ekstra omkostninger.

Vi vil jo helst efterlade både ruder og kunder med klart udsyn og godt humør.

Så sig endelig til, hvis du har lyst til, at vi kommer forbi igen og giver vinduerne en ny omgang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint arbejde gennem flere år.

Kommer som lovet, efterlader fine, rengjorte vinduer og prisen er fornuftig.

2 mei 2025

Kære Caspar,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😄

Vi sætter stor pris på, at du lægger mærke til både punktligheden, kvaliteten og prisen – det er nemlig præcis de ting, vi selv går op i hver eneste dag.

Vi glæder os til at holde dine vinduer skinnende fremover!

Det går stærkt.

De kommer altid. Det går somme tider for hurtigt når der de vasker vinduerne,

Antwoord van Sydhavs Puds

Tak for din anmeldelse – og fordi du værdsætter, at vi altid kommer som aftalt. Det er en vigtig del af den service, vi ønsker at levere hver gang. 😊

Vi vil selvfølgelig gerne sikre, at både resultatet og oplevelsen lever op til dine forventninger. Husk, at vi har tilfredshedsgaranti – så hvis der er noget, du ikke er helt tilfreds med, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan rette op på det.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det hjælper os til hele tiden at blive skarpere.

Kære Aase,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for, at du sætter pris på vores punktlighed – vi ved, hvor vigtigt det er at kunne regne med, at aftaler bliver overholdt.

Vi glæder os til at pudse for dig igen næste gang!

Kære Bjarne,

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner! 😄
Vi går efter at være præcis det: glade, professionelle og hurtige – så det glæder os virkelig, at du oplever det sådan.

Vi ser frem til næste besøg!

Flot arbejde

Flot arbejde, er godt tilfreds med jeres arbejde. Ind imellem smutter der et hjørne.

Kære Majbritt,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! 😊
Vi er glade for, at du generelt er godt tilfreds med vores arbejde – og tak fordi du nævner, at der en sjælden gang imellem smutter et hjørne. Det tager vi selvfølgelig med os.

Husk, at vi har tilfredshedsgaranti – så hvis du en dag opdager et hjørne, der virkelig er smuttet, så siger du bare til, så kommer vi gerne og fikser det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk godt firma som jeg anbefale til alle

Sydhavs puds er wt Fantastisk dejlig firma der service er i top man så en SMS et par dage før de kommer og igen en SMS lige så hurtigt de har pusse hvors vindue og der er aldrig en finger at sætte på Dee arbejde de er altid så sød og venlig de folk som de sender du til at ordne opgave de er hurtigt og dygtig til deres arbejde vi har altid været meget tilfreds med dem så top karakter til det firma mange hilsner fra Henrik og Berit lolland

Kære Henrik og Berit,

Sikke en skøn anmeldelse – tusind tak for de varme ord! 🙌

Vi bliver virkelig glade, når vores arbejde bliver bemærket, og det betyder meget, at I tager jer tid til at skrive det. Vi gør vores bedste for at holde både ruder og servicen helt i top – så det er fantastisk at høre, at I oplever netop det.

Vi sender en stor tak til jer fra hele teamet – og glæder os allerede til næste gang.

Hurtigt og godt arbejde

Hurtigt og godt arbejde

Kære John,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😄
Vi er glade for, at du oplever vores arbejde som både hurtigt og godt – præcis sådan vil vi have det!

Vi ser frem til at pudse for dig igen.

Kære Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at du er glad for de flotte vinduer! 🤩

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber selvfølgelig, at vi kan gøre os fortjent til den sidste stjerne næste gang! 😉

Aftaler holdes altid

Godt arbejde, og aftaler holdes altid.

Kære Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord! 😊
Vi er rigtig glade for, at du oplever både godt arbejde og holdte aftaler – det er netop det, vi sætter en ære i.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

man må godt lukke havelågen når man er…

man må godt lukke havelågen når man er færdig med at vaske

Hej Jytte

Tak for din kommentar – vi sætter pris på både store og små input. 😊

At lukke havelågen er selvfølgelig en del af almindelig god opførsel, og vi er kede af, hvis det er smuttet denne gang. Det burde ikke ske, og vi tager det med videre til vores team.

Vi er dog bedst til at pudse vinduer – og så træner vi løbende i at huske alt det udenom også. 😉

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – vi arbejder hele tiden på at blive skarpere, både på ruderne og på detaljerne.

Vinduspudsning

Jeg syntes pudsningen er meget svingende, kan være perfekt, 🤗men også ikke mindre godt ☹️

Hej Karen

Tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til både at sende et smil og en panderynke. 😄

Vi er selvfølgelig glade for, at du nogle gange oplever et perfekt resultat – og vi tager naturligvis til efterretning, at du ikke altid synes, niveauet rammer helt samme højde.

Vi stræber altid efter et topresultat, men der kan være små forskelle fra gang til gang, f.eks. på grund af vejrforhold, tilgængelighed eller praktiske forhold på adressen – som vi også beskriver i vores forretningsbetingelser.

Hvis du på et tidspunkt oplever noget, der falder uden for skiven, så husk, at vi tilbyder tilfredshedsgaranti – vi vil hellere end gerne udbedre det, hvis du giver os besked direkte.

Vi håber at få lov til at ramme plet for dig hver gang fremover! 😉

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kvaliteten er ikke noget at råbe hurra…

Kvaliteten er ikke noget at råbe hurra for, der stadig pletter på vindue

Jeg følger jeg var i god dialog med firmaet men lige så snart jeg efter spurgte om jeg kunne få reduceret regningen lidt da de ikke kunne komme til alle mine vinduer var der pludselig intet svar fra dem.

Har kun fået pudset 4/7 vinduer og det har ikke været tilfredsstillende, så synes jeg at det var en lidt dyr regning

Håber at i går arbejdet på jeres kommunikation, kan se flere klager over det

Jeg vil ikke bestille vinduespudsning hos jer igen

7 april 2025

Antwoord van Sydhavs Puds

Tak for din anmeldelse – også selvom den ikke ligefrem var med flag og konfetti. 😉

Lad os tage det fra toppen:
Du har helt ret i, at vi ikke kunne pudse alle vinduer – og det blev du også informeret om. Vi pudser nemlig ikke igennem hækkene, træerne og murene (endnu). Når vi ikke kan komme til vinduerne, er det altså ikke fordi, vi ikke vil – men fordi vi ikke kan.

Vi tilbyder ikke reduceret pris på ydelser, vi er rykket ud og har udført efter bedste evne – inden for de rammer, der er mulige. Det står i øvrigt også i vores forretningsbetingelser, som vi altid anbefaler at læse før man bestiller, så forventningerne matcher virkeligheden.

Du nævner, at du var i god dialog med os – og det sætter vi pris på. Men vi svarer ikke på krav om kompensation, når ydelsen er leveret som aftalt. Det ville ganske enkelt ikke være fair over for de mange kunder, der får den samme service og betaler prisen med et smil.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover – og håber, du finder et firma, der matcher dine forventninger bedre.

Team Sydhavs Puds

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville ønske jeg kunne have givet 0…

Ville ønske jeg kunne have givet 0 stjerner, men det er desværre ikke muligt.

Jeg var utilfreds over den såkaldte "vinduespudsning" og ringede selvfølgelig til jer.
Aldrig har jeg talt med så flabet en medarbejder, som tillod sig at tale i en så nedladende tone, at jeg dirrede af arrigskab bagefter.
Hvis det er den måde i kommunikerer med jeres kunder på, forstår jeg godt man ikke bruger jer mere end én gang.
Aldrig, Aldrig nogensinde vil jeg anbefale jer til nogen og jeg vil advare alle jeg kender mod jer, og jeres utroligt dårlige kundeservice.

8 april 2025

Kære Stephanie,

Vi forstår, at du er frustreret – men vi må ærligt sige, at de problemer, du nævner, ikke skyldes dårligt arbejde, men snarere at der er blevet forventet noget, der slet ikke indgår i den aftale, der er lavet.

Vi har gjort, hvad vi har forpligtet os til, og det fremgår tydeligt af vores forretningsbetingelser, som vi desværre ikke har haft held med at få dig til at læse. Det ville ellers have afklaret en del og nok sparet dig for både arrigskab og 1-stjernede anmeldelser.

Vi tilbyder en tilfredshedsgaranti, men den gælder selvfølgelig kun inden for rammerne af det arbejde, vi reelt har sagt ja til at udføre.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover – og håber, du næste gang finder et firma, der matcher dine forventninger bedre.

Team Sydhavs Puds

Skrækkeligt firma

Skrækkeligt firma - Hold jer langt væk.. Mine forældre har ikke haft andet end problemer..
Efter vinduespudsning løber vandet ned af vinduerne - sæbe rester sidder alle vegne og de vinduer der er tørre har striber over det hele.. Når kundeservice kontaktes bliver mine forældre mødt af en flabet kundeservice medarbejder, der påstår at de hverken bruger sæbe eller svaber til at ordne vinduerne og at det sikkert er noget sæbe og vand de selv har glemt..
Så bedste råd - find et andet og mere professionelt firma, det bør ikke være svært at finde..

27 februari 2025

Antwoord van Sydhavs Puds

Vi er kede af at høre, at dine forældre ikke har haft en god oplevelse med vores service. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Hos os er kundetilfredshed en topprioritet, og vi tilbyder altid en tilfredshedsgaranti. Hvis resultatet ikke lever op til forventningerne, kommer vi gerne tilbage og udbedrer det uden ekstra omkostninger.

Vi vil meget gerne undersøge denne sag nærmere og finde en løsning. Du eller dine forældre er meget velkomne til at kontakte os direkte på [-mail/telefon, så vi kan rette op på oplevelsen.

Mvh Team Sydhavs Puds

VIRKELIG dårlig service.

VIRKELIG dårlig service.. Vinduer der ikke blive pudset, aftaler der ikke overholdes og ekstra gebyr…
Uhørt dårligt firma og ligeledes er deres kundeservice. Anbefaler ingen, at få pudset vinduer her igennem, meget kedelig oplevelse. Desværre.

14 november 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.