Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tak for den app, SymblePay! Kan man også bruge den i butikker online? Eller er det kun når private handler med private? Nogle gange kan man jo også blive snydt af en butik online fx. er farverne ikke... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det virker sku stabilt nok - jeg er ny bruger så det er selvfølgelig svært at sige allerede, derfor “kun” 4/5 stjerner (Efter noget tid så potentielt 5). Men jeg synes det virker som et trygt og sikke... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig lækker app, det gik hurtig og nemt med at få oprettet og godkendt betaling af min køber - kan klart anbefale, lækkert at være sikret betaling

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I forbindelse med en bilhandel blev jeg nødt til at benytte tredjepartsbetalingssystemet SafePay, da formidleren havde valgt dem som eneste mulige betalingsløsning. Det betød i praksis, at jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Financiële instelling
  2. Borgservice
  3. Betalingsdienst

Geschreven door het bedrijf

Hos Safepay passer vi på dine penge, når du køber og sælger – både i privathandler og professionelle transaktioner. Vores escrow-løsning betyder, at betalingen opbevares sikkert og først frigives, når de aftalte betingelser er opfyldt. Det skaber tryghed for både køber og sælger og reducerer risikoen for misforståelser eller svindel. Vi kombinerer sikker betaling, digital dokumentation og automatisk håndtering af processen i ét samlet flow. I privatsamhandel kan du desuden tilvælge fragt direkte i appen og nemt indlevere varen ved nærmeste pakkeshop. Safepay er godkendt af Finanstilsynet og opererer som licenseret betalingsinstitut under tilsyn (FT ID. 22041). Vores mål er enkelt: At gøre betalinger trygge, gennemsigtige og professionelle – hver gang.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nemt, hurtigt og sikkert

Mega fedt intiativ som gør købs oplevelsen 110% sikker. Gik hurtigt og lige som det skulle.

Overskueligt design, som også gør det nemmere.

5 juni 2023

Hej,

Fedt at du føler dig sikker når du bruger Symblepay, det er lige præcis vores vision. Jeg håber at du fortsat vil handle trygt ved brug af vores app.

De bedste hilsner,
Oliver

Nemt og brugervenligt

Nemt og brugervenligt. Under handlen oplevede jeg nogle problemer, hvor Michael fra kundesupport var god til at hjælpe.
Rigtig god oplevelse

5 juni 2023

Hej Kalle,

Vi er glade for at du havde en god oplevelse trods problemer. Derudover dejligt at du synes at vores app er nem og brugervenlig.

Tak for de pæne ord
Dbh. Oliver

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Symblepay er et fremragende værktøj

Symblepay er et fremragende værktøj, når det kommer til en sikker og god online handel. 👌

17 april 2023

Hej Simon,

Tak for din anmeldelse. Det gør os glade at du synes at Symblepay er et framragende værktøj til når du handler.

Rigtig god dag
Mvh. Oliver

Funger virkelig godt

Brugte Symblepay til at handle med en jeg ikke kendte og det var dejligt nemt og sikkert

17 april 2023

Hej Lukas,

Fedt at du synes det var nemt og sikkert at bruge Symblepay! Vi håber at du får handlet en masse

God dag
De bedste hilsner, Oliver

Ekstrem funktionel

Ekstrem funktionel, virker som den skal og er nem at forholde sig til og bruge !

Kæmpe anbefaling

5 februari 2023

Hej Alberto,

Tak for din anbefaling og de pæne ord :)

Rigtig god dag
Mvh. Oliver

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk app med massere af potientiale

Symblepay er et nyt initiativ som fungerer utroligt godt, og som jeg ser som en fremtidig og sikker erstatning af andre konkurrenter. Så kan helt klart anbefales!

5 februari 2023

Hej,

Tusind tak for anbefalingen og de pæne ord

Dbh. Oliver

utrolig nem

utrolig nem, hurtig og sikker app, jeg har brugt det 2 gange nu og er utrolig vildt med appen, bruger det fremover fremfor andre apps, det er utrolig nemt og det tager mig ikke mere end 2 min så er alt på plads. kan stærkt anbefales

10 januari 2023

Hej Mohammed,

Ros må man sige at du giver os. Tusind tak for det. Håber at du får handlet en masse!!

Med venlig hilsen Oliver

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Brugervenligt med sikkerhed for ikke at…

Brugervenligt med sikkerhed for ikke at blive snydt. Det er en kombination jeg tit har savnet når jeg køber og sælger ting privat.
Det giver en bedre mavefornemmelse at handle på nettet nu hvor jeg ikke skal tænke på hvorvidt jeg bliver snydt.

11 december 2022

Hej Mads,

Tusind tak for de pæne ord. Vi er glade for at du nu ikke bekymrer dig om du bliver snydt - det er lige præcis formålet med vores app.

Rigtig god dag til dig
Med venlig hilsen Oliver

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk app for at få tryghed i nethandel

Meget nemt at sætte op med MitID.
Det er helt klart en app jeg vil bruge til handler på Facebook, dba eller gik og gratis.
En ting der virkelige er brug for 😊

10 december 2022

Hej Niclas,

Det er vi glade for at høre. Jeg håber at du får lavet nogle gode handler.
Du må have en rigtig god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fed tjeneste - gamechanger for handel med brugte varer

Fed tjeneste - det er en game changer for handlen med brugte varer på distancen! Kudos!!

30 november 2022

Hej Frederik,

Tak for det! Du har helt ret. En af vores mål med Symblepay er nemlig at vi som danskere skal kunne handle med hinanden uden at skulle tænke på geografien ;)

Fungerer perfekt

6 december 2022

Hej Niclas,

Tak for din kommentar! Det er vi super glade for :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem, brugervenlig og hurtig "opsætning"

Super nem og intuitiv app. Hurtig opsætning, og ved hjælp af MitID hurtig indhentning / opsætning af hvilke konti man ønsker at benytte til samhandel.

6 december 2022

Hej Søren,

Tak for de fine ord. Du har helt ret, MitID gør det super hurtigt at oprette profil i vores app!

Du må have en god dag
Vh. Oliver fra Symblepay :)

Super app!

Lige hvad man manglede!

Hej Henrik,

Tak for dine pæne ord. Jeg håber at du kommer til at lave en masse gode handler!

Du må have en fortsat god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Længe ventet løsning på sikker betaling…

Længe ventet løsning på sikker betaling mellem to private, vil helt sikker benytte når jeg handler privat i fremtiden dette kommer til at løse problemer med folk som snyder på marketplace!

5 december 2022

Hej Emil,

Lige præcis. Vi oplever at rigtig mange bliver snydt. Så vi er meget stolte af vores løsning! Jeg håber at du kommer til at handle rigtig meget med Symblepay!

Du må have en fantastisk dag
Vh. Oliver fra Symblepay

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk app der endelig løser et…

Fantastisk app der endelig løser et stort behov i markedet, et sted hvor at man kan handle trygt og helt sikkert,fra privat- til privatperson! Appen sørger for nem onboardning og har super integrationer mod banken og fragtfirmaer. Kan varmt anbefales alle der ønsker at handle sikkert!

Hej Jesper,

Tak for din fine anbefaling. Det er dejligt at du mener at man igennem Symblepay kan handle trygt og sikkert - det er lige præcis det vi har gået efter.

Du må have en fortsat god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig en app hvor man både som køber…

Endelig en app hvor man både som køber og sælger kan føle sig helt sikker.
Nem og brugervenlig og kan absolut anbefales!

Hej Louise,

Vi er så glade for at du mener at man kan være sikker på vores app. Og tak for anbefalingen!

Rigtig god dag til dig

Slut med at blive snydt

Slut med at blive snydt
Virkelig smart app, nem at bruge og sikker handel 👍

Hej Morten,

Lige præcis! Slut med at blive snydt - det kunne vi ikke sige bedre selv.

Du må have en rigtig god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nem og brugervenlig app

Super nem og brugervenlig app. Jeg handler en del på dba, og kommer helt sikkert til at bruge appen i fremtiden. Det er meget betryggende at man faktisk har den sikkerhed mellem køber og sælger. Svært at blive snydt ved at anvende SymblePay i fremtiden.

30 november 2022

Hej Christopher,

Godt at høre at du handler brugt! Målet med Symblepay er at gøre den private samhandel mere tryg og sikker - og det bekræfter du os i - TAK! :)

Fortsat god dag til dig
Dbh. Oliver fra Symblepay

Lees meer over geverifieerde reviews.