Det kostede mig 80 kr at sende bukserne retur da jeg havde købt 2 gange bukser først 49,- i fragt og så 31,- i retur som var billiger da jeg kunne sende 2 par for 62,-retur
Lees wat reviewers zeggen
Super tilfreds. Bestilte, søndag aften, 24 par bambus strømper: 3x2 par knæstrømper, 9 par alm. længde, samt 9 par korte ankelstrømper. Ordrebekræftelsen kom straks. Afsendelses mail kom mandag.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte bambussokker. Fik bomuldssokker og de har ikke leveret de ekstra bambussokker jeg tog med for at undgå fragt. Så nu står jeg med de forkerte sokker, de har ikke leveret halvdelen af det j... Toon meer
Jeg købte nogle bambus sorte sokker i begyndelse af året. Det var en GOD oplevelse kundebetjening i top. Jeg tog igen kontakt til T-shirten i Kolding denne gang fik jeg forkert farve, jeg løb ind i en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Du finder klart nok T-shirts, men også alt den andet du skal bruge til hverdag. Strømper, uldsokker, boxershorts og en masse gode tilbud, både til hende og ham.
Contactgegevens
Seest bakke 39, 6000, Kolding, Denemarken
- 70 60 33 18
- kundeservice@t-shirten.dk
- t-shirten.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Næsten en mdr forsinket og dårlig kvalitet
Næsten en mdr forsinket og når pakken endelig ankommer er kvaliteten af deres såkaldte marinouldstrømper ikke overvældende.
På varen står der heller ikke det er marinould, men blot uld. Det lugter lidt, for når man efterspørg dokumentation på det faktisk er det produkt de påstår af sælge, så skriver de bare at det ER marinould.
Det lugter sgu lidt
Købte to langærmede T-shirts
Købte to langærmede T-shirts, hvor jeg ved deres ankomst må konstatere, at det ikke er europæiske størrelser, idet t-shirten var alt for lille- set i forhold til når jeg normalt køber denne størrelse.
Retursending er IKKE gratis.

Antwoord van T Shirten
De er for stramme og tætvævet
De er for stramme, jeg havde 3 large. For tæt vævet, så svært at transpirere i. Øv.

Bestiller 3 microfiber klude
Bestiller 3 microfiber klude, af en rigtig god kvalitet samt størrelse, efter at have talt med en yderst venlig herre, disse modtager jeg 1 hverdag efter bestilling, så kan det vist ikke gøres bedre.
Til alle som ikke modtager en bekræftigelse mail, efter endt bestilling, check jeres spam mappe, det kan ske, at de lander der.

Fik aldrig varerne.
Jeg har genem ført køb men har ikke modtaget nogle varer, er godt nok heller ikke blevet trukket for beløbet , men det var jo meningen at jeg ville købe nogle sokker.
Øv.

Antwoord van T Shirten
Sygt utilfreds: handl aldrig der mere
Jeg køber bokseshorts i ens farvet og med mønstre på.
Prøver dem da jeg modtager dem.
De ensfarvet lever op til størrelsen men de mønstrede svinger meget i størrelsen.
Dem jeg prøvede var okay. Men efterfølgende når jeg har vasket dem alle så der 2 par som er stramme og flækker.
Skriver om aften på 14dagen. De vil ikke samarbejde og sende nogle ens farvet eller penge retur. Når man køber xxl skal de jo ikke svinge fra small til xxl

Super handel
Super handel, hurtig levering og varen præcis som forventet, fantastisk butik

Fin købsoplevelse.
Fin købsoplevelse.
Gennemsnitlig leveringstid.
Ribben i kanten af sokkerne ændre sig efter vask, det gør de ikke på andre bambus sokker jeg har købt andre steder fra.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.