tafelmoda.com
We zijn super blij met onze aankoop! Zes mooie kamerstoelen die lekker zitten en ook nog eens snel geleverd zijn. Bovendien was Studiomoda uiterst flexibel en perfect in de communicatie. Aanrader!
We zijn hartstikke blij met onze nieuwe eettafel van Studiomoda. Bezorging ging heel goed en de tafel staat mooi in de woonkamer. Vanuit Studiomoda is er goed meegedacht tijdens het online aankooppr... Toon meer
Deze salontafel is werkelijk een juweeltje dat mijn hart heeft veroverd! 😊 De kunstzinnige afwerking en verfijnde details maken deze salontafel tot een ongelooflijk stuk vakmanschap. Het voegt een... Toon meer
Mensen keken ook naar
In oktober een tafel besteld die pas…
In oktober een tafel besteld die pas begin maart is geleverd! Dan vielen de Houties het schip aan, dan was t blad kapot gegaan. Er was altijd wel iets! Behalve €100,- terug krijgen zou ik ook een onderhoudspakket ‘gratis’ krijgen. Heb al een aantal keer om het onderhoudspakket moeten vragen tot op de dag van vandaag niets ontvangen!!!
Sidenote er werd gelogen dat zij het al drie weken geleden hadden verzonden. Ze konden me helaas geen track and trace sturen. Het is jammer dat ze blijven liegen over alles en vragen om empathie omdat het een jong bedrijf is. Fouten maken is menselijk. Maar je gaat er niet over liegen!
Super blij met de aankoop van de rond…
Super blij met de aankoop van de rond travertin tafel. Goede communicatie over de levering en de tafel staat prachtig!
Top aankoop
Top service en kwaliteit!
Ontzettend mooie salontafels van goede kwaliteit! Goede persoonlijke service en fijne adviezen van Daan. Al met al een top aankoop!
Mega mooie kwaliteit stoelen
Mega mooie kwaliteit stoelen, een echte eye catcher in huis! Super blij mee
Erg mooie tafel
Erg mooie tafel. Erg tevreden over ontwerp. Een juweeltje in de woonkamer.
Super blij met onze eiken stoelen
Super blij met onze eiken stoelen van StudioModa! Heel goed geholpen bij het uitzoeken en ook bij de bezorging. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar mooie kwalitatieve stoelen.
Eettafel mizo en stoel Kana besteld
Eettafel mizo en stoel Kana besteld, vandaag ontvangen. Wat een super eethoek combinatie! Veel dank aan Studiomoda voor het advies en de service, we gaan hier nog lang van genieten. Gr Wietze
Vanmiddag onze Pierre stoelen ontvangen…
Vanmiddag onze Pierre stoelen ontvangen in het mooie walnoot. Stuk voor stuk kwalitatief prachtig. Plus nette service en levering, zeer tevreden
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe…
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe eettafel van StudioModa, prachtig marmerblad, goed geadviseerd en een prettig contact met Daan.
Erg blij met onze stoel en tafel
Het was even geduld hebben maar we zijn echt hartstikke blij met onze eettafel en bijpassende stoel! Ik vond het spannend om te bestellen online omdat ik de ontwerpen niet in het echt heb gezien, maar de tafel en stoel zijn veel mooier dan ik had durven denken! :) erg blij mee!
Prachtige Pierre stoelen in fijn…
Prachtige Pierre stoelen in fijn walnoot hout ontvangen, een weekje later dan verwacht maar dubbel en dwars waard! Comfort is ook top, bedankt voor de service.
Hierbij wil ik graag mijn ervaring met…
Hierbij wil ik graag mijn ervaring met Studiomoda delen.
We hadden een mooie tafel besteld, maar na 3 maanden wachten kregen we een bericht dat de container in het verkeerde land aan was gekomen.
Geen probleem dachten wij dat kan natuurlijk gebeuren.
Na een paar weken wachten en meerdere bezorg afspraken kregen we te horen dat het blad gebroken was. Dat werd opgelost met een leentafel en de verkoper/eigenaar heeft ons een deel van het aankoopbedrag teruggestort om ons te compenseren, dit vonden wij een goede oplossing.
Na nog eens 2 maanden (uiteindelijk 7 maanden) hebben wij eindelijk onze tafel binnen gekregen.
Alleen zagen wij de volgende dag in het zonlicht dat hij vol zat met krassen, putjes en vage plekken.
De eigenaar/verkoper heeft ons nog een bericht gestuurd of alles naar wens was. Ik heb toen aangegeven dat de tafel bekrast is en er stukjes van de toplaag af zijn.
Alleen daar heb ik tot heden geen reactie meer op gekregen.
Dit is jammer want nu zitten wij met een bekraste tafel.

Antwoord van tafelmoda.com
Eettafel en salontafel met ovale vorm crema marfil
Een eettafel en een salontafel besteld en deze zijn intussen geleverd, de eettafel liet even op zich wachten maar dat was het wachten meer dan waard.
Ze passen geweldig in ons interieur en we zijn er erg blij mee. Daan is een enthousiaste ondernemer met erg veel hart voor de zaak.
Mooie kana chairs vandaag geleverd en…
Mooie kana chairs vandaag geleverd en ontvangen. Netjes verpakt en geleverd door studiomoda. De stoelen zijn netzoals in de showroom super gaaf. Enorm goede kwaliteit.
Ronde tafel - Volakas White
Op maat gemaakte ronde tafel besteld. Zoals aangegeven binnen een maand of twee in huis, met een goede levering! Wij hebben de tafel gekocht voor onze verbouwde woonkamer. Prachtig hoe het licht ‘s ochtends op de tafel glimt. Zeer tevreden! Gr. P. Huizinga
De notenhouten Mazu tafel
De notenhouten Mazu tafel afgeleverd en dik boven verwachting. Prachtig hout, met aandacht geleverd. Bedankt nogmaals voor de persoonlijke manier van zaken doen! Studiomoda is een aanrader
Teleurstellende Ervaring met Studio Moda Interiors
Helaas moet ik mijn ervaring met Studio Moda Interiors delen, en ik kan met zekerheid zeggen dat het een van de meest teleurstellende aankopen ooit is geweest. Tijdens het aankoopproces werden we overspoeld met mooie praatjes van de eigenaar, die ons verzekerde dat alles mogelijk was en dat we regelmatig op de hoogte zouden worden gehouden van de status van onze bestelling. Helaas bleek niets minder waar.
Eind mei/begin juni plaatsten we een bestelling voor een ovale marmeren tafel, met de belofte dat deze binnen 4 tot 6 weken geleverd zou worden. De eigenaar van Studio Moda maakte talloze beloftes en verzekerde ons dat alles soepel zou verlopen. Helaas werden deze beloftes niet nagekomen en hebben we uiteindelijk maar liefst vier maanden moeten wachten op onze tafel.
Het meest frustrerende moment kwam toen we geconfronteerd werden met het probleem dat de tafel niet in de lift paste, iets wat we van tevoren hadden gecommuniceerd met het bedrijf. Ondanks onze voorafgaande waarschuwingen wilde studio moda opeens geen enkel risico nemen en weigerde hij de tafel via de trap te leveren. Dit was een grote teleurstelling en een gebrek aan klantgerichtheid.
Na maanden van wachten, gezeur en frustraties, kregen we tot onze ontzetting te horen dat de tafel uiteindelijk niet kon worden geleverd. De enige optie die ons werd geboden, was om de bestelling te annuleren. Dit was niet alleen een verspilling van kostbare tijd, maar ook van energie en geld.
Kortom, Studio Moda Interiors heeft niet alleen zijn beloftes gebroken, maar heeft ook een gebrek aan professionaliteit getoond door niet tijdig en eerlijk te communiceren over de problemen met onze bestelling. Potentiële klanten moeten zich bewust zijn van deze situatie en goed nadenken voordat ze besluiten om met dit bedrijf in zee te gaan. Het is teleurstellend om te zien dat een bedrijf dat beweert alles mogelijk te maken, uiteindelijk niet eens in staat is om een basale bestelling succesvol af te handelen.
Ik ben medere keren benaderd door de eigenaar van Studio Moda om mijn review weg te halen, maar ik vind het belangrijk dat mensen bewust zijn van wat er fout kan gaan.
Super blij met onze nieuwe tafel!
Super blij met onze nieuwe tafel! Gedurende het gehele proces goede communicatie en erg vriendelijk geholpen. En het eindresultaat is echt prachtig!
Pebble model eettafel
Heel erg blij met mijn nieuw tafeltje!!! Prachtig ontwerp, goede communicatie, levering en superservice! Heel erg bedankt StudioModa!!!