Dotyczy zamówienia nr 43
Dotyczy zamówienia nr. 43 z 8 marca
Oto moje doświadczenia z tą firmą:
* marca 2024 zamówiłem i opłaciłem zakup gry Nemesis Lockdown. Wysyłka była oznaczona jako 48 godzin roboczych. Wpłata zaksięgowana o 16.15 8 marca.
12 marca o 14,20 poinformowałem sklep o chęci anulowania zamówienia, które mimo to firma zignorowała i 13 marca nadała przez InPost paczkę.
Paczki nie odebrałem(zadzwoniłem z rano 14 marca ii poinformowałem o odmowie odbioru ) od kuriera.
Zamówienie nie dotarło do tej pory do Takiesobie.pl ponieważ firma nie podała adresu do zwrotu.
Pomimo że pisałem do sprzedawcy o interwencje w Inpost dnia 18 marca zostałem zignorowany; sam napisałem do przewoźnika i dowiedziałem się że przesyłka nie może zostać zwrócona do paczkomatu i że to ja mam podać adres sprzedawcy do zwrotu(adresu tego nie znałem - nawet numer telefonu podany na stronie nie odpowiada).
Dnia 20 marca zostałem poinformowany że przesyłka trafiła do magazyny przesyłek niedostarczalnych.
Pieniądze które zapłaciłem za towar którego nawet nie widziałem na oczy od 20 dni jest na koncie Takiesobie.pl i sprzedawca nic sobie z tego nie robi!!!
Omijać jak najdalej!!!!