Schandalig behandeld en geldklopperij
Mijn eerste controle: 6 gaatjes! Terwijl ik nooit gaatjes heb, dus dat was al raar en is geldklopperij. Ik hoor dit van meer mensen trouwens. Verder: Ik ben vorig jaar en onlangs heel naar behandeld. Vorig jaar: Ik was 3 of 5 minuten te laat door overmacht voor mijn afspraak bij de tandarts. Karin, de moeder van dit gezin (het is een familiebedrijf) stond op van achter de balie en terwijl ik mijn jas uit wilde doen, sprong ze op en neer en schreeuwde heftig naar mij meermalen dat ik naar binnen moest (in de behandelkamer). Ze riep dat ik te laat was, ook dat riep ze in een soort paniek en meermalen, het was bizar gedrag. Ik zei nog sorry dat ik iets te laat was en ik was zo geschrokken van haar, dat ik mompelde: mag ik even mijn jas uit doen? Dat mocht niet van haar dus ik heb mijn jas mee genomen in de behandelruimte. Zojuist belde ik voor een nieuwe afspraak en besprak het voorval van vorig jaar. Toen zei ze ijskoud dat ik 5 of 10 minuten van tevoren aanwezig hoor te zijn. Ik zei dat mij dat nooit verteld is. Toen zei ze: als ik een afspraak heb, kom ik toch ook op tijd?! Echt bizar. Ze zei dat ik op tijd hoor te komen en ik mocht verder niets meer zeggen en ze smeet de hoorn erop. Ik heb enkele minuten later teruggebeld en toen nam ze op met: Mw. W., je kunt hetgeen je wil zeggen aan ons mailen. En weer smeet ze de hoorn erop terwijl ik nog iets probeerde te zeggen. Ik ben nog nooit zo behandeld door een praktijk. Wat een schande!