Altså nu har jeg prøvet endnu en fantastisk tandlæge hos Virum afdelingen - Annemette :-) Wow en energi, god kommunikation, omhyggelig. At dømme ud fra hvad hun ellers tidligere har lavet og laver ud... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Flækkede en tand smertefuldt 17:45 i går, ringede håbefuldt og lagde besked på tlf svarer. Blev ringet op kl 8 og fik tid kl 10. Gik ud 1/2 time senere uden smerter - men med imidlertidig fyldning og... Toon meer
Emil er verdens bedste tandlæge til folk med tandlæge skræk han kurede min tandlæge angst for varede 50 år indtil jeg mødte han og Britt 1000 tak for dem
Fantastisk sød tandlæge, dog var der en del mangler i selve rummet med defekte stole og borde. Begge virkede også lidt uerfaren, men gjorde et godt arbejde i sidste ende.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Tandkanalen har vi altid patienten i fokus. Vi har en lang erfaring med at behandle tandlægeskræk, og vores behandlere bliver løbende videreuddannet inden for den seneste viden i branchen.
Contactgegevens
Kanalgade 6, 2620, Albertslund, Denemarken
- info@tandkanalen.dk
- tandkanalen.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
God atmosfære
God atmosfære, følelsen af kompetent behandling, ingen stress.
Tandlæge er for mig nødvendigt
Tandlæge er for mig nødvendigt. Jeg føler mig tryg og i gode hænder i Kanalen. Medarbejderne er flinke og gør hvad de kan.
Jeg har været kunde i mange år
Altid en god oplevelse
Altid professionel og omhyggelig…
Altid professionel og omhyggelig behandling og service hos Tandkanalen.
Jeg plejer at være super tilfreds.
Jeg plejer at være super tilfreds.
Skift af fyldning har ikke været optimal, men det bliver den.
Fik akut brug for hjælp med hele 2…
Fik akut brug for hjælp med hele 2 opståede problemer i mellemjulen. Er nu færdigbehandlet med stor tak til Emil og co.
Bliver mødt med et smil hver gang.
Bliver mødt med et smil hver gang.
Super godGode oplysninger om den næste behandling
Gode oplysninger om den næste behandling
Søde og imødekommende jeg har stor…
Søde og imødekommende jeg har stor tandlæge skræk og følte mig hørt
Maria Alakir virkelig god og rigtig…
Maria Alakir virkelig god og rigtig sød- service fra selve klinikken halter lidt
Jeg fik en rigtig god service og en god…
Jeg fik en rigtig god service og en god og hurtig behandling af en smilende tandlæge 😁
Forklaring på behandling
Forklaring på behandling og forholdsregler for fremtiden indtil næste aftale. Rigtig god oplevelse og nænsom behandling
Hurtigt hjælp
Meget imødekommende mht. en akut-tid pga. en knækket tand...TAK !
Rummelig og omsorgsfuld tandpleje
Tandkanalen er rummelig og omsorgsfuld tandpleje, med fokus på dig og dit velvære. Som en med tandlægeskræk er de rigtigt gode. De har gode priser og er fleksible ift. betaling.
Altid top service.
Super søde og effektive!
God og professionel behandling som altid
Bedste tandlæge
Selvom det er d. 1 april er dette ikke en aprilsnar, bedste tandlæge, virkelig kompetent og rar.
Jeg følte mig godt til pas i klinikken