Ålekistevej Tandklinik Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

1. Klasses arbejde og rimelige priser. God til at sige til undervejs når der bores m.m. Desuden meget venlig og behagelig. Anbefales

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk time på kort varsel, var enkelt til tross for manglende CPR-nummer. Lite, rolig kontor med kjempetrivelig tannlege og assistent. De tok det rolig, hørte på meg og sørget for at jeg hadde tillit... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i mange år haft den sygeste tandlægeskræk og havde inden jeg kom her, ikke været regelmæssigt til tandlæge i 7 år. Jeg blev mødt med forståelse og tålmodighed. Alt blev forklaret for mig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FANTASTISK tandlæge! Jeg følte mig meget velkommen hos tandlægen. Hun var sød og empatisk og havde stor forståelse for det problem jeg kom med. Andre tandlæger havde afvist mig forinden fordi de i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts
  2. Tandartspraktijk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Ålekistevej Tandklinik er vi et erfarent tandlægehold der vægter tryghed, faglighed og kvalitet højt. Søger du en dygtig og nærværende tandlæge i Vanløse, så er du velkommen hos os på klinikken.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste tandlæge og bedste personale,er…

Bedste tandlæge og bedste personale,er virkelig gode til os med tandlæge skræk,tak for super god behandling

27 augustus 2020

Kære Grethe,
Tak for dine søde ord. Vi er glade for at have dig som patient hos os.
Rigtig god dag!

Med det nyeste udstyr

Med det nyeste udstyr, atmosfære og med de professionelle team, er man i trygge hænder. Vil anbefale 💯%
👌👍.

22 augustus 2020

Kære Abdirahman,
Mange tak for de fem stjerner og din anbefaling. Vi er glade for at kunne hjælpe.

God og professionel service

God og professionel service. Søde og imødekommende personale. Mærkede minimalt at jeg blev bedøvet, og absolut upåklagelig behandling. Jeg er yderst tilfreds med min nye tandlæge 👍⭐

22 augustus 2020

Kære Anija,
Tusind tak for din fine anmeldelse og søde ord. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.
Rigtig god dag til dig.

Dygtig tandlæge

Dygtig, kompetent, sød, god til råd og vejledning.

2 augustus 2020

Kære Sibelius
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe.

State of the art klinik

Sympatisk og dygtig tandlæge. Rigtig god behandling i lækre faciliteter.

1 augustus 2020

Hej Yassin,
Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.
Rigtig god dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grundig undersøgelse og favlig…

Grundig undersøgelse og favlig kompetence. Det var en rigtig god oplevelse og jeg vil derfor anbefale til alle.

29 juli 2020

Kære Veronica
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klinikken er blevet total nyistandsatte…

Klinikken er blevet total nyistandsatte og er top moderne. Indhævern af kliniken, Kawthar, er en dygtig tandlæge og en meget sympatisk mennesker. Man føler sig tryg i hendes hænder. Priserne er rimelige, qualiten er i top og betjening er fremragende. Jeg kan varmt anbefale denne klinik.

28 juli 2020

Kære Paul
Tusind tak for den fine anmeldelse. Den er vi rigtige glade for.

Rigtig god aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig sød og dygtig tandlæge

Rigtig sød og dygtig tandlæge, som uddyber sig i rådgivning omkring ens tænder, vil helt klart anbefale stedet. God service :)

27 juli 2020

Kære Rima
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse.
Rigtig god aften til dig.

Sød og dygtig Tandlæge

Fantastisk sød og dygtig Tandlæge. Har lige opgraderet alt udstyr og renoveret klinikken til et lyst og lækket sted. Stor anbefaling herfra.

19 juli 2020

Kære Julie

Tak for din anmeldelse og de 5 fine stjerner.

Det glæder os utroligt meget at læse, at du har fået en god oplevelse.

Rigtig god dag til dig!

Dygtig og sød tandlæge

Dygtig og sød tandlæge. Flot klinik og god beliggenhed.

15 juli 2020

Kære Iman
Tak for din fine anmeldelse.
Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Godt og betryggende

Godt og betryggende, søde og dygtige tandlæger.

12 juli 2020

Kære Christina
Tusind tak for de søde ord:-).
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.
Rigtig god dag til dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Usandsynlig flinke mennesker. Professionel behandling. What is not to like?

28 juni 2020

Kære Kaj
Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi super glade for:-).

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil klart anbefale Ålekistevej…

Jeg vil klart anbefale Ålekistevej tandklinik. Top karakter herfra. Super god service og fair pris. Meget hensynsfuld hvis man oplyser om tandlægeskræk. Tak for en god og venlig betjening.

11 februari 2020

Kære Noor
Vi takker for din anmeldelse. Den varmer:-).

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er super gode til os med tandlæge…

Er super gode til os med tandlæge skræk👍
Har kun gode oplevelser👍

5 februari 2020

Hej Michael,
Vi er glade for at have givet dig en god oplevelse og tak for den pæne anmeldelse.