Jeg har fået ordnet et hul hos tandlægen.dk, vil sige tusind tak til tandlægen Nada for at gøre min oplevelse fantastisk. Hun forklare hvad hun laver undervejs, hun tager hensyn og er lyttende og f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Dejligt med lokal tandlæge i byen, hvor man også kan få en rimelig hurtigt tidsbestilling. Dog under det mig, at man skal betale et konsultationsgebyr på 161 kr udover lovpligtig forsikring. Når man... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Blev taget godt imod, både første og anden gang, af meget venligt personale og kompetent tandlæge, som hurtig og smerteløst reparerede en tand og derefter fjernede en visdomstand, denne gang med bedøv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid hjælpsomme Husker ens navn og netværk, trods mange kunder dagen igennem Er klar til at hjælpe med kort varsel, hvis det virkeligt brænder på Pigerne i skranken er så utroligt behagelige at mø... Toon meer
Markedspladsen 25, 6800, Varde, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Rare mennesker og god behandling hver gang jeg har været der

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
God service og gode tandlæger :)

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
God information om mine tænders tilstand og om hvad jeg selv kan gøre. Meget venligt personale.

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Altid god og venlig behandling, de har formået at fjerne min tandlæge Skræk

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Altid et rart sted at komme. Personalet er meget imødekommende og lydhøre. Jeg er ikke længere "bange" for at gå til tandlægen. 😀

Altid venligt personale.
Den tandplejer jeg er i behandling hos er venlig og hun er altid god til at forklare hvad hun laver og hvorfor.

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Tandlægebehandlingen var grundig, så jeg er tilfreds. Dog oplevede jeg, at min aftale blev aflyst tre gange.

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Altid smil, faglighed,dygtig føler sig tryg i deres hænder

Klar til aftalt tid
Super smertefri behandling

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Jeg, og mine tænder, får altid en god behandling, så 5 stjerner fra mig.

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Jeg fik ondt i en tand, lige efter nytår.
Fik hurtig en tid hos Mathilde, som konstaterede en flækket tand…
20 minutter efter var jeg ude af døren, og her dagen efter smertefri, bortset fra en øm kæbe.
Så alt i alt hurtig og kompetent oplevelse.

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Jeg benytter denne klinik regelmæssigt til kontrol og tandrens. Hver gang har jeg været yderst tilfreds og kan varmt anbefale klinikken til andre.

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Omsorgen og informationen under processen var ok.
Men deres ærlighed om prisen da man bestiller tiden er slet ikke godt nok. Den pris jeg fik i telefonen blev næsten dobbelt så dyr efter besøget uden at de har gjort noget ekstra. Det er dårlig info og dette giver fra mig ingen god anmeldelse.

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Meget professionelt og imødekommende personale hele vejen igennem. Man føler sig tryg. Dejlige lokaler og nem parkering lige ved døren.

Venlig og imødekommende personale

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Venligt personale, dygtige og fair priser.

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Super fin behandling og godt forklaringer undervejs.

Antwoord van tandlægen.dk - Varde
Super fin behandling og forklaringer undervejs.