Fantastisk behandling og høj faglighed! Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
1000 tak til en Rigtig positiv tandlæge, Sadia Ahmed og klinikassistent, er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Min ven var der i dag, han følte sig tryg i virkelig gode hænder.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er meget tilfreds med min behandling hos Tandliv på Vesterbro. Kan klart anbefale dem til andre. Fik en kirurgisk behandling af tandlæge Josephine. Som var ekstremt grundig og god til at forklare alt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min tandlæge Matthias Keum Finne er en særdeles kompetent tandlæge og med store empatiske evner. Det har hans søde klinikassistent også. De arbejder effektivt med mine tænder og beroliger mig, hvis j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tandliv.dk er to store klinikker i Storkøbenhavn på hhv. Vesterbro og i Glostrup. Vi laver alle typer af behandlinger lige fra eftersyn og tandrensninger, til restaureringer i form af fyldninger, kroner, broer. Desuden har vi en kirurg som kun foretager tanderstatninger i form af klikproteser og implantater, samt to specialtandlæger i ortodonti (bøjletandlæger) som kun laver Invisalign (usynlige bøjler) samt almindelige bøjler.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Tandliv
Effektiv, ærlig og meget menneskelige medarbejdere. Et dejligt sted at få ordnet sit tandsæt.

Antwoord van Tandliv
Jeg har kun haft gode oplevelser ved Tandliv, både ved alm. tjek, tandrens, operation af visdomstænder mm. Jeg valgte dem selv fordi de havde gode anmeldelser, og fordi de har studierabat, og jeg er glad for at jeg skiftede fra min tidligere tandlæge :)

Antwoord van Tandliv
Klasse service, god, smertefri og hurtig behandling fra tandlæge “Ziad”. Kan klart anbefales herfra!

Antwoord van Tandliv
Jeg har den sødeste tandlæge❤️ og der altid stille og roligt og god stemning i klinikken👍 Jeg kan kun anbefale denne tandlæge klinik ❤️👍

Antwoord van Tandliv
Altid dejligt at få renset tænder hos Mie. Hun er grundig , hvilket har resulteret i, at mine tænder aldrig har haft det bedre. Jeg har været kunde hos Tandliv, tidligereTep6, i 10 år.

Antwoord van Tandliv
Jeg er efterhånden en gammel patient hos Tandliv.
Mine nerver hænger i laser, når jeg skal derop, for bare tanken om, at jeg skal stikkes i tandkødet med bedøvelse, gør mig 10 år ældre, end jeg er.
Ikke et ondt ord om personalet. De gør alt for, at vi skal føle os trygge og velkomne.
Min søde og dygtige tandplejer rensede mine gamle tænder, så nu varer det 3 måneder, inden jeg igen skal have nerver på og renset tænder.

Antwoord van Tandliv
Personalet er forstående, imødekommende og rigtig dygtige. Med voldsom tandlægeskræk er det et fantastisk sted at benytte, og assistenterne er mere end villig til at holde en rystende hånd. Helt sikkert min nye faste tandlæge.

Antwoord van Tandliv
Virkelig god og behagelig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Tandliv. Personalet var venlige og professionelle, og gjorde deres bedste for at man følte sig tilpas. I modsætning til min tidligere tandlæge, bliver man taget alvorlig og får grundig information. Jeg var inde hos Adam til tandrensning hvor han var grundig og forklarede undervejs, hvilket var meget betryggende. Det er tydeligt at der lægges vægt på både kvalitet og omsorg. Alt i alt en god oplevelse og jeg ser frem til næste besøg. Kan varmt anbefales!

Antwoord van Tandliv
Bedste tandlæge oplevelse jeg har prøvet. Meget professionelle, informative og sødt personale, der tager sig god tid til en. Kan varmt anbefale til alle der mangler en god tandlæge

Antwoord van Tandliv
Jeg er lige skiftet til denne tandlæge og alt omkring det været perfekt. Super service, meget høj faglighed, fleksibilitet og rimelige priser. Derudover lader der til at være et godt samarbejdsmiljø ml teknikere og læger samt øvrige faggrupper.

Antwoord van Tandliv
Første besøg. Venlig og engageret atmosfære generelt på klinikken. Tandlægen (Ida), der undersøgte mine tænder, var super kompetent, grundig, effektiv og sympatisk.

Antwoord van Tandliv
Har været min tandlæge i flere år, efter jeg skiftede fra en anden tandlæge, hvor jeg havde en dårlig oplevelse med operation af visdomstand. Jeg fik så efterfølgende fjernet den anden visdomstand hos denne tandlæge, og følte mig helt tryg! God behandling, og de er obs på at spørge undervejs og smertelindre. Fair priser også :)

Antwoord van Tandliv
Jeg besøgte klinikken i Glostrup med en midlertidig fyldning der var faldet ud, og tanden skulle fikses. Fik af vide af tandlægen jeg var hos at tanden var meget beskadiget og ikke kunne laves, det eneste han kunne gøre var at hive den ud. Da tanden ikke gjorde ondt, og hans små-ubehagelige måde at være på, besluttede jeg at jeg ikke var tryg ved at han skulle gøre det, så jeg bookede en tid hos en anden klinik og fortalte at jeg skulle have hevet denne her tand ud. Tandlægen i den nye klinik var meget forundret og sagde at den tand nemt kunne laves. Har haft flere besøg i klinikken i Glostrup og komme hver gang ind til en ny tandlæge, men det her var grænsen. Det er menneskers tænder og utroligt sårbart, og at der findes tandlæger som ham her, er utroligt. Kan på ingen måde anbefale klinikken.

Antwoord van Tandliv
Lidt forhastet behandling af kvindelig tandlæge, der virkede omsorgstræt. Jeg lå stille under det meste af behandlingen og spurgte først til sidst, hvorfor det blødte så meget og om det var nødvendigt at prikke i tandkødet. Det vrissede hun ad, selvom mit spørgsmål var sagligt. Jeg har dog prøvet en anden tandlæge i samme klinik, der var rigtig pædagogisk.

Antwoord van Tandliv
Altid god service og behageligt hos Ida ved Tandliv.

Antwoord van Tandliv
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.