Fantastisk behandling og høj faglighed! Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
1000 tak til en Rigtig positiv tandlæge, Sadia Ahmed og klinikassistent, er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Min ven var der i dag, han følte sig tryg i virkelig gode hænder.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er meget tilfreds med min behandling hos Tandliv på Vesterbro. Kan klart anbefale dem til andre. Fik en kirurgisk behandling af tandlæge Josephine. Som var ekstremt grundig og god til at forklare alt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min tandlæge Matthias Keum Finne er en særdeles kompetent tandlæge og med store empatiske evner. Det har hans søde klinikassistent også. De arbejder effektivt med mine tænder og beroliger mig, hvis j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tandliv.dk er to store klinikker i Storkøbenhavn på hhv. Vesterbro og i Glostrup. Vi laver alle typer af behandlinger lige fra eftersyn og tandrensninger, til restaureringer i form af fyldninger, kroner, broer. Desuden har vi en kirurg som kun foretager tanderstatninger i form af klikproteser og implantater, samt to specialtandlæger i ortodonti (bøjletandlæger) som kun laver Invisalign (usynlige bøjler) samt almindelige bøjler.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super afdeling. Meget behagelige mennesker hele vejen rundt. Klart anbefalelsesværdigt herfra.

Antwoord van Tandliv
Venlige, imødekommende og meget dygtige medarbejdere. Jeg oplevede igen min behandling som grundig og effektiv, og tandlægen var god til at informere mig undervejs. Der blev taget hensyn til min lette “tandlægeskræk” med bedøvelse og mulighed for pauser, og det var i det hele taget en rigtig positiv oplevelse. Jeg vil anbefale denne tandlæge til enhver tid!

Antwoord van Tandliv
God og sød tandlæge, var god til at fortælle om hvad hun gjorde, og hvad der skulle ske..

Antwoord van Tandliv
Kan varm anbefale Tandlægerne Glostrup.
Jeg fik akut brug for en tandlæge pga. Tandsmerter.
De sørge for jeg fik en tid og gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe mig.
Dagen efter tandlægebesøget, fik jeg en opringning fra receptionen, om jeg havde fået det bedre.
Stor ros til alle på denne klinik, for de har hjulpet hinanden - for at hjælpe mig.
Det er fantastisk god service 😀
5 klare stjerner herfra.
Tusind tak for jer.
Da jeg stadig er under behandling og det er en ny tandlæge jeg har fået , men kan mærke at jeg er yderst tilfreds allerede nu bliver behandlet af Niels som jeg syntes er en dygtig tandlæge hilsen John

Antwoord van Tandliv
De allerbedste tandlæger. Super kompetente og empatiske. Jeg føler mig så tryg i deres hænder.

Antwoord van Tandliv
Super happy with this place! As a non-Dane it’s difficult to find a dentist that provides good care and is able to do so in English, and this place succeeds 100%. Got it recommended to me by another international three years ago, and I’ve been happy ever since with the quality of care they’ve provided.

Antwoord van Tandliv
Det er altid en god oplevelse hos tandlægerne. Profesionelle og grundige.

Antwoord van Tandliv
Jeg er altid i gode hænder hos Tandlægerne på Enghave Plads 6.
De har hjulpet mig med at overkomme min tandlæge skræk, ved deres omsorg, beroligende adfærd, og smittende humør.
Min varmeste anbefaling, og taknemmelighed går til disse skønne mennesker - der gennem deres profession formår at hjælpe andre på et yderst højt kvalitetsniveau.

Antwoord van Tandliv
Super tandlæger - kan kun anbefale dem på det varmeste - både til almindelige tandeftersyn, men også til retning og opbygning af tænder :o)

Antwoord van Tandliv
Super professionelt personale. Rart at komme der, selvom jeg ikke er særlig vild med at gå til tandlæge.

Antwoord van Tandliv
Amazing place. I had a very complicated case and the staff didn't shy away from it. The appointments were always on time. The costs were always consulted before and I was never charged for anything out of the blue. All in all, I can only recommend.
My orthodontist was Malene - thank you so much for an amazing care.

Antwoord van Tandliv
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.