Fantastisk behandling og høj faglighed! Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
1000 tak til en Rigtig positiv tandlæge, Sadia Ahmed og klinikassistent, er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Min ven var der i dag, han følte sig tryg i virkelig gode hænder.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er meget tilfreds med min behandling hos Tandliv på Vesterbro. Kan klart anbefale dem til andre. Fik en kirurgisk behandling af tandlæge Josephine. Som var ekstremt grundig og god til at forklare alt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min tandlæge Matthias Keum Finne er en særdeles kompetent tandlæge og med store empatiske evner. Det har hans søde klinikassistent også. De arbejder effektivt med mine tænder og beroliger mig, hvis j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tandliv.dk er to store klinikker i Storkøbenhavn på hhv. Vesterbro og i Glostrup. Vi laver alle typer af behandlinger lige fra eftersyn og tandrensninger, til restaureringer i form af fyldninger, kroner, broer. Desuden har vi en kirurg som kun foretager tanderstatninger i form af klikproteser og implantater, samt to specialtandlæger i ortodonti (bøjletandlæger) som kun laver Invisalign (usynlige bøjler) samt almindelige bøjler.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Altid god og venlig betjening af personalet og fair behandling af dygtige tandlæger

Antwoord van Tandliv
Øv en trist oplevelse.. Kontaktede klinikken i forbindelse med at få et prisoverslag på en behandling, efter en utilfredstillende behandling hos anden tandlæge. Jeg oplyste klinikken, at jeg blot ønskede at afbryde nuværende forløb. Medarbejderen der tog telefonen var på ingen måde imødekommende eller forstående over for situationen, og gav mig følelsen af, at situationen var selvforskyldt fremfor at forsøge at hjælpe mig.

Antwoord van Tandliv
Jeg har været hos Tandlægerne ved Enghaveplads tre gange - tre gange hvor jeg har følt mig tryg og taget godt imod. Jeg føler ikke at tandlægerne forsøger at presse alt muligt unødvendigt ind i programmet for at presse prisen op, hvilket jeg værdsætter højt. Sagt med andre ord bliver der lyttet til de ønsker man har og det er det der bliver lavet. Kan anbefale denne tandlægeklinik :)

Alt var perfekt!! Rigtige søde mennesker der gerne vil hjælpe.. Service 10/10 😊

Antwoord van Tandliv
I had a very good experience. The doctors are able to describe everything. English is no problem.

Antwoord van Tandliv
Sødt og kompetent personale man møder i det man træder ind af døren. Derudover er behandlerne dygtige til at gøre det til en tryg og behagelig oplevelse at gå til tandlægen. Er sted jeg vil anbefale til alle!

Antwoord van Tandliv
Jeg var heldig at få en hurtig tid, så det var bare skønt.

Antwoord van Tandliv
Smilende og venligt personale. God og grundig behandling, og gode priser. Alt i alt en god oplevelse.

Antwoord van Tandliv
Tandlægen er altid rar og får beroliget mig ved behandlingen. Ved modtagelsen i klinikken er der altid en imødekommenhed og et rart miljø.

Antwoord van Tandliv
For en med tandlægeskræk var det en virkelig behagelig oplevelse. Alt blev forklaret undervejs og alt foregik i roligt tempo. Kan klart anbefale

Fremragende tandlæger
Da min tidligere tandlæge solgte sin klinik var jeg i tvivl om hvilke tandlæge jeg skulle vælge, og efter anbefaling valgte jeg tandlægerne på Enghave Plads. Jeg har ikke et eneste sekund fortrudt dette valg.
Min nye tandlæge er yderst kompetent og omhyggelig. Personalet er altid venlige og imødekommende.
Jeg har fået lavet alt fra tandudtrækning, plastfyldninger, til krone på implantat og alt
er lavet fuldt ud tilfredsstillende.
Jeg kan på det varmeste anbefale tandlægerne på Enghave Plads.

Antwoord van Tandliv
Nægtet lovet behandling og uforskammet behandling af patienter. Denne anmeldelse gælder KUN den nye tandlæge Kirsten Ehlers. Jeg er kronisk syg og fik tilbage i juni 2022 lavet et overslag på en større behandling. Vi er nu i den sidste del af behandlingen hvor jeg i over 2 måneder har haft frygtelig tandpine i 4 tænder som stod til at skulle trækkes ud! Jeg har forsøgt i to måneder at få en tid, men pga de skulle flytte lokaler, rod i deres regnskaber, manglende overblik sygdom hos assistent, manglende dækning af regning (som viste sig var betalt) har jeg ikke kunne få tid! I sidste uge får jeg endelig trukket de to første ud og i morgen har jeg tid til de næste 2 som gør ufatteligt ondt. Fordi DE ikke har haft styr på tingene har de tvunget kommunen til et nyt overslag, som jeg ikke kan få da jeg er kronisk syg (lang forklaring) og selvom det var bevilliget, så har de nægtet at trække de to sidste tænder ud med en dags varsel og nægter at færdiggøre den behandling jeg var berettiget til. Med kæmpe tandlægeskræk står jeg nu akut og skal finde en ny tandlæge der skal trække to tænder ud - problemet er bare jeg selv skal betale for hele behandlingen og det kan jeg ikke. Så tak for at efterlade mig med forfærdelig tandpine midt i en behandling!

Antwoord van Tandliv
Kæmpe anbefaling af Tandlægerne Enghave Plads 6. Altid bliver man mødt af stor professionalisme og et meget hyggeligt og venligt personale. Efter nu at have fået fjernet to visdomstænder af Mats kan jeg kun anbefale, at få ham til det, det vil du ikke fortryde. Jeg har desuden også fået rigtig god opfølgning, hver gang der har været det mindste.

Antwoord van Tandliv
Jeg har VERDENS bedste tandlæge i Niels, som reparerede en knækket tand så flot og effektivt, at det ikke bemærkes, at den var knækket. Han informerer altid grundigt og lytter til mine ønsker. Og jeg kom hurtigt til. Det var en super oplevelse!